ovo poceli kao i audi sto rade, ne mozes ih razlikovati, je li novi ili stari model, barem ne na prvu loptu.. osim mozda ljubitelji pasata..
E ovaj mi se svidja za razliku od ostalih
http://topspeed.telegraf.rs/vesti/12...io-novi-passat
Ova tabla ce bit uz doplatu, vjerovatno, a to automatski znaci da ce ljudi dati gadnu lovu za ovo. Vjerovatno ce uz to doci jos opreme.
TAKUMI
pitanje, ima li kakve razlike u cijeni velikog servisa vw motora od 66- 74 - 81 - 85 KW. tj da li cijena velikog servisa zavisi od snage ovog 1.9 tdi vw motora
Sigurno neka razlika postoji ali ne bi trebalo da je neka drasticna.
Evo npr uzmi jedan detalj - vodena pumpa, ne vjerujem da je ista na 66kw i 85kw.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Vodena je ista, a razlika je mozda 30 eura.
TAKUMI
A kolika je razlika u potrosnji? 74-85-96kw? Tdi motora?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Velika. 130 KS trosi 9 ako je manual, 10 ako je automatik u lokalu, ovaj od 100 oko 7,5.
TAKUMI
8l grad moraju uzet da su zlatni
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
tja 8 litara grad - ako je još sa klimom to i nije loše- koja je razlika između ovih motora, osim cijene pri registraciji
Last edited by NAND; 08-07-14 at 19:10. Reason: gramatika
p.s. koja je cijena velikog servisa za ove motore
tnx
Mene je koliko se sjecam ispalo sve oko 200e sa rukama za ovaj 74kw.
Mijenjao sam tad i ulje i cini mi se sve filtere i naravno sve sto ide uz veliki servis.
A ulje i svi filteri su mi oko 60e.
Samo ulje i filter ulja su oko 40e - to ti dodje kao mali servis - na svakih 10000km ga ja radim.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ima li ko cijene ovih drugih / meni su konkretno rekli da je za ovaj od 66kw isto 200E veliki servis
Ako ti treba mali potrosac i ono sto ce te najmanje kostat za odrzavanje to je ova varijanta od 66kw. Jedino on nema plivajuci zamajac, svi ovi jaci imaju. Samo to ti je oko 400e.
17 Al-Isra, 37:
nisi upucen 66kw ima plivajuci....on nosi bosh pumpu,isto i 81kw nosi bosh pumpu i pluvajuci....
74kw ima pumpe dizne isto kao i 85kw...
vodena pumpa sa 66kw-81kw ne pasuje na 74-85kw sirina kaisa je 30mm a samim tim i sirina remenice pumpe je preko 32mm...
ja na ove 74-85kw radim servis veliki 160eura,,,ulje ti kupis ja ga uspem gratis....
Injection da li je u ove pare uračunata i pumpa za vodu ( ja sam čuo da se i ona mijenja kod velikog servisa) tnx
ako shvatih dobro od Injection-ovog posta, 66 i 81 imaju bosh pumpu? a ovai 74-85 pumpa brizgaljka??????
vodena pumpa naravno,zupcasti kais 120zuba i spaneri....
da da 74-85 su pumpa brizgaljka ili ti tDI crveno....
a koja je cijena servisa za ove 66 - 81 kw ( malo ti dosađujem sa pitanjima ali ide i malo reklame)
Da nećeš da ti prodam ovu moju 66kw kad se tolko raspituješ za nju?
A koliko ti je servis za 96kw? I injection koji to predlazes kao najboljo od svih tdi pomenutih?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
bronx koje godište i naravno koja cijenaI da li je karavan ili ne
![]()
Last edited by NAND; 09-07-14 at 14:54. Reason: karavn ili ne
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks