Page 616 of 1170 FirstFirst ... 1165165666066126136146156166176186196206266667161116 ... LastLast
Results 15,376 to 15,400 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Zanimljiv klip i dogadajanje te 2007 i ovo od juce dje Nole uzima Vimbldon a Beker mu trener

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

ATP LISTA
    1 (2). Novak Đoković (Srbija) 13.130 bodova
    2 (1). Rafael Nadal (Španija) 12.670
    3 (4). Rodžer Federer (Švajcarska) 6.100
    4 (3). Stanislas Vavrinka (Švajcarska) 5.770
    5 (5). Tomaš Berdih (Češka) 4.410
    6 (9). Miloš Raonić (Kanada) 3.920
    7 (7). David Ferer (Španija) 3.875
    8 (8). Huan Martin del Potro (Argentina) 3.360
    9 (13). Grigor Dimitrov (Bugarska) 3.270
    10 (4). Endi Marej (V. Britanija) 3.040...

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Hohhoho, kolko skoci Raonic tolko pade Marej... A milo mi je radi Dimitrova sto je upao u top osam(posto je Delpo povrijedjen).

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Mitro, nije stvar samo na psihološkom planu u mečevima Nadala i Federera. Naravno, sami porazi su uticali i na taj aspekt, ali je stvar u Nadalovoj igri koja kao da je napravljena za igru protiv Federera. Evo o čemu se radi:

Nadal je ljevak (preciznije, igra lijevom rukom) i to je prvi ključ. Da je dešnjak svi ostali aspekti bi pali u vodu i nikad Federer ne bi imao problema, tj. ne u značajnoj mjeri.

Drugi problem za Federera je što je Nadal ljevak koji ima izvanredan forhend. Ukoliko bi tražili slabost u Federerovoj igri, svi koji iole prate tenis će se složiti da je to njegov bekhend. Daleko je to od lošeg bekhenda, naprotiv, ali njegov najslabiji udarac jeste. Mnogi koji prate tenis od skorije ni ne pamte da se prije Federerove dominacije 2004, on morao izboriti sa konkurencijom dvostrukog dvostrukog GS osvajača Hewitta (odmjer 2:8 ) i još više Nalbandijana (odmjer 0:5) od kog ga je 2003 doživio dva teška poraza (Australian i US Open) prije nego što ga je konačno dobio na Masters Cupu na kraju 2003. Treba pomenuti i još jednog igrača, iako u poznim godinama, i tada odličnog Agassija (odmjer s njim 0:3) do tog Masters Cupa 2003 u Hjustonu, koji označava i početak Federerove ere. Ove igrače namjerno pominjem jer su svi imali odlične dvoručne bekhende, a naročito Nalbandian. Svima je strategija protiv Federera bila ista. Crosscourt bekhend (klasična dijagonala) koja, jasno, ide na protivnikov bekhend. Bekhend na bekhend i to je bila dobitna kombinacija. Zatim je Federer popravio bekhend i prednost protivnika je nestala. 2004. je protiv svih pomenutih tenisera zabilježio sve pobjede u međusobnim mečevima i dominacija je počela. Eh, i onda se pojavio Nadal sa fantastičnim forhendom, a zna se da je crosscourt najčešći udarac u tenisu. E pa, taj forhend crosscourt ide na protivnikov bekhend. No, ni to nije ključ jer kad se mogao izboriti sa Nalbandijanovim i Safinovim vrhunskim bekhendima onda ni sjajan forhend ne bi predstavljao problem.

Treće, koje kompletira prva dva je ključ, a to je: Nadal je ljevak sa vrhunskim top-spin forhendom. Eh, da je vrhunski ravan forhend, ali nije. Loptica nakon Nadalovog forhenda postiže nevjerovatan broj obrtaja, a kad padne na zemlju dobija ubrzanje i odskoči visoko. E to je "smrt" za jednoručni bekhend, pogotovo na šljaci đe loptica odskače veoma visoko. Na prirodnoj Federerovoj poziciji na šljaci, tj. metar iza osnovne linije, ta loptica odskoči u visini Federerovih ramena. Vratiti tu lopticu kvalitetno i duboko jednoručnim bekhendom, pa još u kontinuitetu je nemoguće. Postoje onda dvije opcije:
    1. Ući u teren i te loptice udariti u penjanju. Tu je problem što je to zaista teško jer su brze i postižu dodatno ubrzanje. Prije ili kasnije će neka završiti u mreži, autu, publici, ili jednostavno u servis polje što se završava Nadalovim forhend winnerom.
    2. Odaljiti se makar dva metra iza osnovne linije i sačekati lopticu da se spusti na normalnu visinu (tako, recimo, radi Dimitrov protiv Nadala). Tu je problem što se tako Federer povlači u defanzivu, troši se trčeći lijevo desno jer Nadal diktira igru iz terena forhendom i ima dovoljno vremena da se izmakne kad mu loptica dođe na bekhend stranu. Tako Federer postaje topovsko meso, a defanziva ionako nije ono što on igra, odnosno ono u čemu se najbolje snalazi. Ionako bi ta defanziva bila osuđena na neuspjeh. Na drugim podlogama loptica nema toliko veliki odskok kao na šljaci (najmanje na travi), ali je i dalje taj spin krajnje nezgodan za jednoručni bekhend (Janowitz koji ima preko 2 metra je morao iz skoka da vraća tu lopticu na tvrdoj podlozi!). Taj spin ne predstavlja poseban problem Đokoviću koji iz bekhenda vraća i Isnerov servis sa odskokom oko 2 metra i otud toliko pobjeda protiv Nadala.

Naravno, psihološki problem na mečevima protiv Nadala je prisutan, ali sve je to povezano sa ovim o čemu sam pisao. Mislim da sad nema podloge na kojoj Federer može dobiti Nadala, kao posljedica starenja i psihološkog momenta. Sami podatak da je od njega izgubio u brzom Cincinatyju, zatim po prvi put u Londonskoj dvorani (do tada bio skor 4:0 u dvorani) a zatim lako i na ubrzanom Australian Openu govore u prilog mojoj konstataciji. Dok je bio malo mlađi, imao je makar pozitivan skor na bržim podlogama. Pa i te dvije pobjede na šljaci (Hamburg, Madrid) nijesu slučajne. Zbog nadmorske visine lopta brže putuje i koju god šljaku da stave uslovi će biti brži od Rima, Monte Karla ili Pariza.

U duelima sa Đokovićem je druga priča. I kad je Đoković u najboljoj mogućoj formi to su neizvjesni mečevi. Iako godinama Federer nije više top igrač na šljaci, 2011. su na Roland Garrosu stavili brže lopte i to mu je omogućilo pobjedu u polufinalu. Ja sam nakon tog meča na forumu napisao da protiv Nadala ima šansu jedino ako Nadal bude imao zdravstvenih problema. Nažalost, bio sam u pravu.
    Last edited by amnesiac; 07-07-14 at 22:52.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Ne znam sto bih napisao, bas sam se nadao ali...
    Ono sto je paradoksalno s obzirom na to koliko Fed ima godina, cini mi se da je ovo bila Novakova posljednja sansa da se vrati na pobjenicki kolosjek i da je nije iskoristio ko zna da li bi ikad vise uzimao slemove.
    @amnesiac dovoljno je pogledati hronoloski rezultate u medjusobnim mecevima sa Nadalom na sljaci i vidjeti kako iz godine u godinu raste razlika. 2006. Rim kad je jedna loptica odlucivala ili godinu kasnije kad ga je Fed dobio u Hamburgu (jesu brže šljake) pa sve do RG 2008. kad je Rodžer bio toliko bez volje da se nije ni potrudio da uzme više od ta 4 gejma. e kao posljedica toga stigne i AO 2009.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Broj 3 si, a cio Svijet misli da si zavrsio svoje. Eto koliko si bio dobar

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Jos jedna odlicna analiza by Ozmo Sasa:

http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=873458

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Mitro, nije stvar samo na psihološkom planu u mečevima Nadala i Federera. Naravno, sami porazi su uticali i na taj aspekt, ali je stvar u Nadalovoj igri koja kao da je napravljena za igru protiv Federera. Evo o čemu se radi:

Nadal je ljevak (preciznije, igra lijevom rukom) i to je prvi ključ. Da je dešnjak svi ostali aspekti bi pali u vodu i nikad Federer ne bi imao problema, tj. ne u značajnoj mjeri.

Drugi problem za Federera je što je Nadal ljevak koji ima izvanredan forhend. Ukoliko bi tražili slabost u Federerovoj igri, svi koji iole prate tenis će se složiti da je to njegov bekhend. Daleko je to od lošeg bekhenda, naprotiv, ali njegov najslabiji udarac jeste. Mnogi koji prate tenis od skorije ni ne pamte da se prije Federerove dominacije 2004, on morao izboriti sa konkurencijom dvostrukog dvostrukog GS osvajača Hewitta (odmjer 2:8 ) i još više Nalbandijana (odmjer 0:5) od kog ga je 2003 doživio dva teška poraza (Australian i US Open) prije nego što ga je konačno dobio na Masters Cupu na kraju 2003. Treba pomenuti i još jednog igrača, iako u poznim godinama, i tada odličnog Agassija (odmjer s njim 0:3) do tog Masters Cupa 2003 u Hjustonu, koji označava i početak Federerove ere. Ove igrače namjerno pominjem jer su svi imali odlične dvoručne bekhende, a naročito Nalbandian. Svima je strategija protiv Federera bila ista. Crosscourt bekhend (klasična dijagonala) koja, jasno, ide na protivnikov bekhend. Bekhend na bekhend i to je bila dobitna kombinacija. Zatim je Federer popravio bekhend i prednost protivnika je nestala. 2004. je protiv svih pomenutih tenisera zabilježio sve pobjede u međusobnim mečevima i dominacija je počela. Eh, i onda se pojavio Nadal sa fantastičnim forhendom, a zna se da je crosscourt najčešći udarac u tenisu. E pa, taj forhend crosscourt ide na protivnikov bekhend. No, ni to nije ključ jer kad se mogao izboriti sa Nalbandijanovim i Safinovim vrhunskim bekhendima onda ni sjajan forhend ne bi predstavljao problem.

Treće, koje kompletira prva dva je ključ, a to je: Nadal je ljevak sa vrhunskim top-spin forhendom. Eh, da je vrhunski ravan forhend, ali nije. Loptica nakon Nadalovog forhenda postiže nevjerovatan broj obrtaja, a kad padne na zemlju dobija ubrzanje i odskoči visoko. E to je "smrt" za jednoručni bekhend, pogotovo na šljaci đe loptica odskače veoma visoko. Na prirodnoj Federerovoj poziciji na šljaci, tj. metar iza osnovne linije, ta loptica odskoči u visini Federerovih ramena. Vratiti tu lopticu kvalitetno i duboko jednoručnim bekhendom, pa još u kontinuitetu je nemoguće. Postoje onda dvije opcije:
    1. Ući u teren i te loptice udariti u penjanju. Tu je problem što je to zaista teško jer su brze i postižu dodatno ubrzanje. Prije ili kasnije će neka završiti u mreži, autu, publici, ili jednostavno u servis polje što se završava Nadalovim forhend winnerom.
    2. Odaljiti se makar dva metra iza osnovne linije i sačekati lopticu da se spusti na normalnu visinu (tako, recimo, radi Dimitrov protiv Nadala). Tu je problem što se tako Federer povlači u defanzivu, troši se trčeći lijevo desno jer Nadal diktira igru iz terena forhendom i ima dovoljno vremena da se izmakne kad mu loptica dođe na bekhend stranu. Tako Federer postaje topovsko meso, a defanziva ionako nije ono što on igra, odnosno ono u čemu se najbolje snalazi. Ionako bi ta defanziva bila osuđena na neuspjeh. Na drugim podlogama loptica nema toliko veliki odskok kao na šljaci (najmanje na travi), ali je i dalje taj spin krajnje nezgodan za jednoručni bekhend (Janowitz koji ima preko 2 metra je morao iz skoka da vraća tu lopticu na tvrdoj podlozi!). Taj spin ne predstavlja poseban problem Đokoviću koji iz bekhenda vraća i Isnerov servis sa odskokom oko 2 metra i otud toliko pobjeda protiv Nadala.

Naravno, psihološki problem na mečevima protiv Nadala je prisutan, ali sve je to povezano sa ovim o čemu sam pisao. Mislim da sad nema podloge na kojoj Federer može dobiti Nadala, kao posljedica starenja i psihološkog momenta. Sami podatak da je od njega izgubio u brzom Cincinatyju, zatim po prvi put u Londonskoj dvorani (do tada bio skor 4:0 u dvorani) a zatim lako i na ubrzanom Australian Openu govore u prilog mojoj konstataciji. Dok je bio malo mlađi, imao je makar pozitivan skor na bržim podlogama. Pa i te dvije pobjede na šljaci (Hamburg, Madrid) nijesu slučajne. Zbog nadmorske visine lopta brže putuje i koju god šljaku da stave uslovi će biti brži od Rima, Monte Karla ili Pariza.

U duelima sa Đokovićem je druga priča. I kad je Đoković u najboljoj mogućoj formi to su neizvjesni mečevi. Iako godinama Federer nije više top igrač na šljaci, 2011. su na Roland Garrosu stavili brže lopte i to mu je omogućilo pobjedu u polufinalu. Ja sam nakon tog meča na forumu napisao da protiv Nadala ima šansu jedino ako Nadal bude imao zdravstvenih problema. Nažalost, bio sam u pravu.
    Odlična analiza, svaka čast.

Da ne dužim, saglasan sam generalno sa ovim što si napisao. Ali su za mene ključne sledeće stvari - prva je psiha. Nadal njega skoro pa dobije prije nego što je meč počeo. Kad god se lomi, tu Federer sigurno pomisli "kuku opet ću izgubit". Samo treba obratiti pažnju koliko Federer lošije servira kad igra protiv Nadala, manje precizno, prvi servis u ključnim momentima jako loš.

Druga stvar koju sam primjetio - Federer je tvrdoglav i arogantan. Želi da dobije u svom stilu, na SVOJ način. Ne želi da se imalo prilagođava protivniku, već isključivo da igra svoju igru. To je za poštovanje svakako, ali primjećujem Đoković i Nadal traže slabe tačke protivnika i onda ih iskorištavaju do besvjesti. I kad vide da ne ide, da ih protivnik u momentu trese, onda igraju ziheraški, prilagođavaju se situaciji, mjenjaju stil igre dok ne slome protivnika i onda opet po svom. Naravno moraš igrati svoju igru da bi pobjedio, ali u pojedinim momentima treba znati strpljivo čekati dok se ne ukaže prava prilika. Osjećam da tako nešto hvali Federeru. On kad umisli da izađe na mrežu, izaćiće. Bez obzira na to da li je pravi momenat.

Treća stvar - taj jednoručni bekhend. Tu si fino primjetio da bi možda mogao da se prilagodi Nadalovim spinovima bar malo, al on ni to ne želi.

To je neko moje gledanje. Ti si tehnički jako dobro opisao situaciju, ne bih tu što imao da dodam.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ne vjerujem da sam pročitao da neko napiše da je bekend Federerov njegova slabost.

FACEPALM

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

@Mitro on tu nista ne moze da promijeni osim da igra dvorucni BH a to je nemoguce bilo. Pogledaj samo skor Nadala protiv igrača koji igraju single bh i sve ce ti biti jasno. Njegovi udarci su savrseni za igraca koji igra jednorucni BH. Sto se tice promjene igre, on ne umije drugacije. Ove godine igra malo defanzivnije čak, izgubio je oštrinu udarca, ali da je tokom karijere odlučio da počne više da trči za lopticom vjerovatno bi već završio karijeru. Izlasci na mrežu često ne prolaze ali su tu prije svega taktički da protivnika natjera da misli i o tome da bi Federer mogao skratiti poen. Pa on je sad protiv Đokovića nakon pet šest puta u kojima mu nije prošao servis-volej, izašao na mrežu na brejk lopti. To je Fed zato ga volimo.
    Ono u čemu je on tvrdoglav bio je izbor trenera. Ona odluka da radi samo sa Lutijem, pa Pol sve je djelovalo kao promasaj. Trebalo je ranije da angažuje bivšeg tenisera, da je imao Edberga preprošle godine ko zna što bi bilo.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Pa oko Federera i Nadala-ako te neko maloljetan razbije na prvom susretu a ti si neprikosnoveni broj jedan svetskog tenisa,pa tako nastavi u kontinuitetu da te dobija da je sad odnos u pobjedama sramotnih 23:10 u korist Nadala-svakako da u glavi to ostane i da se odrazava na igru cak i Federerovu.
    Sa druge strane strah u kosti koji je on zadao Djokovicu u maltene juniorskim danima traje evo i dan danas u odredjenoj mjeri-Djokovic apsolutno najgore partije pruza protiv njega,

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ne vjerujem da sam pročitao da neko napiše da je bekend Federerov njegova slabost.

FACEPALM
    Ne možeš da vjeruješ, veliš? Ako meni ne vjeruješ pitaj nekog ko je stručniji od nas forumaša. To je toliko opštepoznata stvar da sam mislio da i ptice na grani znaju.

Uglavnom zbog bekhenda koji je postajao sve veća slabost (čuveno "gađanje ptica") je i promijenio reket, odnosno uzeo reket sa većom glavom. Sad je on stabilniji, no nažalost izgubio je ubojitost na forhendu koji je njegovo glavno oružje.
    Last edited by amnesiac; 08-07-14 at 13:56.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    @Mitro on tu nista ne moze da promijeni osim da igra dvorucni BH a to je nemoguce bilo. Pogledaj samo skor Nadala protiv igrača koji igraju single bh i sve ce ti biti jasno. Njegovi udarci su savrseni za igraca koji igra jednorucni BH.
    Nađoh konačno jedan video koji je napravljen prije polufinala Australian Opena Nadal - Federer 2012. Pošto su ga makli sa Eurosportovog sajta, mislio sam da je zauvijek izgubljen. Čak ga nađoh pod drugim imenom na youtubeu. Obratite pažnju i sve će vam biti jasno:

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

gledao sam naravno ove analize sve. ovo je posljedica (podaci su od prošle sezone W i Alm su pobijedili sad):
    vs Wawrinka
    10-0 (22x0)

vs Almagro
    10-0 (24x2)

vs Gasquet
    10-0 (22x4)

vs Volandri
    3-0 (7x1)

vs Kohlschreiber
    9-1 (20x7)

vs Garcia-Lopez
    4-1 (9x2)

vs Zeballos
    1-1 (4x2)

vs Darcis
    1-1 (2x3)

vs Joachim Johansson
    0-1 (0x2)

vs Corretja
    0-2 (2x4)

vs Lopez
    9-2 (21-4)

vs Ljubicic
    7-2 [18x8]

vs Gonzalez
    7-3 (19x7)

vs Blake
    4-3 (9x11)

vs Gaudio
    3-3 (8x7)

vs Youzhny
    10-4 (24x13)

vs Federer
    21-10 (61x37)

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

I Stan ima jednorucni bekhend, ali su mu udarci nekako "ravniji" i jaci nego Federerovi.
    Slazem se da je Nadalov forhend smrt za Federerov bekhend. Ko je pratio te duele, zna koliko je Federer imao neiznudjenih gresaka bekhendom. Rijetko ga je Nadal gazio winnerima, uvijek su to bile neiznudjene greske.

Federerov najveci problem je footwork.
    Ne moze da stize na svaku loptu kao Nadal i Djokovic. Pravo je cudo kako sa onoliko manje kretnje u odnosu na njih, uopste uspjeva da im donekle parira.
    Bas bih volio da nadjem neku statistiku koja otkriva ko koliko predje tokom meca.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Federerov problem nikako nije kretanje, narocito ne najveci problem. On je savrseno spreman, bas sam nedavno citao izjavu u kojoj je odgovor bio, parafraziracu, NIJESAM SPREMAN ZA TERETANU ALI SAM SPREMAN ZA TENIS.
    Razlika u shvatanju i pristupu igri je rezultirala time sto Federer manje trci od Djokovica i Nadala. Njegova zelja da napada mu omogucava da na terenu bude krace i da manje trci ne nikako zato sto mu je to problem. Pa protiv Djokovica je u prvom setu odigrao sigurno 10 puta slajs servis u djus stranu pa FH po paraleli za viner. To mu je donijelo ogroman broj poena uz kretanje od dva metra maksimalno.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Jedno je razumijevanje i citanje igre, a drugo nemogucnost stizanja na lopte zbog nedostatka brzine i eksplozivnosti.
    Nije atleta. Da je atleta, imao bi 25 GSOva do sad.
    Uopste se ni ne trudi da stigne neke lopte. Nije se oprljao otkad igra tenis, dok Djokovic i Nadal lete po terenu, padaju na glavu, prave spage i td..

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,012
    Thanked in
    4,019 Posts

Možda, ali će zato njih dvojica sa 33 godine ljetovat u Igalo sa švedskim penzionerima.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Jedno je razumijevanje i citanje igre, a drugo nemogucnost stizanja na lopte zbog nedostatka brzine i eksplozivnosti.
    Nije atleta. Da je atleta, imao bi 25 GSOva do sad.
    Uopste se ni ne trudi da stigne neke lopte. Nije se oprljao otkad igra tenis, dok Djokovic i Nadal lete po terenu, padaju na glavu, prave spage i td..
    Da tako igra bio bi istrosen vec sa 28, a on sa 33 je u samom vrhu upravo zato jer se manje trosi.

Poslato sa tastature

Thanks Thanks Given 
    2,446
    Thanks Thanks Received 
    5,126
    Thanked in
    2,750 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post

FACEPALM
    Zavisi kako to tumacis. Ima jedan od najboljih jednorucnih bh na turu, ali opet je to najslabiji udarac iz njegovog repertoara, jer ima savrsen fh, a u zivotu nisam vidio da neko ima tako precizan slajs koji mi zivce kida.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Svasta pricaju amnesiac i pumba, stvarno nije u redu da pricate takve stvari. Federerov bekhend je njegov najbolji udarac, evo i u nedelju ste imali prilike da se uvjerite da je forhend taj koji je problematican, gubio je forhend bitke konstantno.

Odgledah malo na RTCG snimka i moj utisak je da je Sofro bio na Djokovicevu stranu. On je veliki navijac Nadala i ne voli bas previse Federera koliko sam mogao zakljuciti svih ovih godina.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A i Novak je blesa, sve mu na bekhend salje. Vezara.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ne primajte se ljudi na te priče o bekhendu

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Kakvu je reklamu Crna Gora dobila!

Original reports had the right location at the Aman Sveti Stefan in Montenegro, on the Adriatic coast, but the date (a week before the start of Wimbledon) wrong.

http://sports.yahoo.com/blogs/tennis...141918571.html

The matrimonial event will be held at the Aman Sveti Stefan which is situated in Montenegro.

http://au.ibtimes.com/articles/55850...ic-wedding.htm

The Aman Sveti Stefan is a sprawling property in Montenegro bordered by forested hills.

http://nypost.com/2014/07/07/tennis-...-center-court/

en el lujoso balneario adriático montenegrino de Sveti Stefan.

http://www.elcomercio.com/deportes/n...ti-stefan.html

El diario montenegrino "Vijesti" habla hoy en su edición electrónica de la "boda del siglo" y asegura que la pareja reservó hace dos meses ya las 50 mansiones de la ciudad-hotel Sveti Stefan, una diminuta península elitista de Montenegro.

http://www.eluniversal.com/deportes/...e-sveti-stefan

Tenismanul sârb Novak Djokovic, proaspătul câștigător al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon și noul număr unu mondial, se va căsători cu logodnica sa Jelena Ristic, în luxoasa stațiune muntenegreană Sveti Stefan, de pe litoralul Mării Adriatice.

http://www.agerpres.ro/sport/2014/07...tefan-11-25-06

Novak Djokovic va se marier avec Jelena Ristic au Monténégro

http://www.metronews.fr/people/novak...!ZyE3gQoXxjX6/

Le Serbe Novak Djokovic, redevenu N.1 mondial aprčs son deuxičme sacre ŕ Wimbledon dimanche, est arrivé mardi sur la côte monténégrine oů il a prévu de dire "oui" ŕ sa compatriote Jelena Ristic le lendemain, lors d'une cérémonie de mariage qui sera célébrée sur la presqu'île de Sveti Stefan.

http://www.lequotidien.lu/people/58334.html
    Last edited by Jakuza; 09-07-14 at 13:54.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Page 616 of 1170 FirstFirst ... 1165165666066126136146156166176186196206266667161116 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)