Тихо, тише, наузеја.
....O, ne, ti nisi otisla, jos si tu
jos stojis tu u sjenci grana
i nije zivot prosao, nismo umorni
i nema na nama rana...
Ad astra.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Nedostaje mi City Hall u Njegosevom parku u ovim vrelim ljetnim danima i nocima.
Kad Gagi Đogani skupi muda i izvali :'da mi je mozak glupaka na 7 dana, da odmorim malo', dajte i meni neuhranjenoj kilo bureka da se podgojim....
Sell the Vatican, Feed the World!
Ako idje nadjete, dodir vile.
Tu es mon héro!
Kako je divan ovaj spanski![]()
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
I don't get lucky. I make my own luck.
KCCG: Rođeno pet djevojčica i 10 dječaka
Ne svidja mi se ovo nista![]()
Tu es mon héro!
4 od 12! Co'ek izgleda isto na svaku
http://www.buzzfeed.com/mrloganrhoad...r-keanu-reeves
Moć
Ima
Loša
Osoba
I don't get lucky. I make my own luck.
Zove me drug da istovarimo jednoj babi neki materijal za stan. I aj reko valja uzet koju paruPođosmo mi tamo, kad po kombija cimenta i cerezit po 25kg vreće. Šta je reko to za nas ajmo kad veli baba na 3 sprat nema lifta. Odrasmo se ka konji dok istovarismo to a baba ni da pita oćete li čašu vode popit, a majce nam mokre ka iz Morače da smo izašli. Završismo mi kad veli baba "a ja vas ne pitah da nećete jedan ledeni čaj popit momci?" Nije do kraja ni izgovorila, a veli drug može može. Usu ona čaj (ja očekivao ICE TEA) a ono ona svarila neki za bubrege što pije, pa oladila u frižider. Nisam ni proba čaj no reko ja moram da idem posa ne smije da čeka. Uvalih ovome drugu da pije čaj s babom i sačekah ga ispred
![]()
hall je bio u parku, a becks na plaži
City Becks je bio na Moraci dolje, a prije njega, prije nego sto se on otvorio bio je otvoreni bar City Hall, preko puta tadasnje kasarne Moraca, u parku. Pa kad su njega zatvorili onda se otvorio dolje City Becks.
Oh.
![]()
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks