Brna diplomir'o
UEFA "Pro" licence za Brnovića i Lekovića
Sto bi rekao jedan moj prijatelj " on je ozbiljan samo Jojo vise pretrci na jednoj utakmici nego on u cijeloj sezoni"
Brna diplomir'o
UEFA "Pro" licence za Brnovića i Lekovića
za PSV igrao Boljevic u prijateljskoj utakmici i dao gol
edit:
![]()
Last edited by lepetanac; 03-07-14 at 22:07.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Privodi se kraju jedna lijepa karijera. Taman neka izgura još jedan ciklus sa reprezentacijom, uzme tih 10 meleona, i odigra zadnju utakmicu za reprezentaciju na euro 2016. Što god ko mislio Mirko to zaslužuje. A ako je mogao Misimović da igra za Bosnu iz Iranskog Sepehana može i Mirko iz Al Jazeer-e.
Srećno velikom majstoru, gdje god išao.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
kesalica prelazi u Ulsan, Juzna Koreja. nadam se da ga vise nece zvati
Milan Jovanovic presao u Padideh Khorasa (Iran)
Tako je. A Mirko ne bi bio prvi koji bi završio ozbiljno igranje fudbala prije nego što se očekuje. Evo vam primjeri Ševčenka koji je nakon odlaska iz Milana (29) bio tek blijeda sjenka nekadašnjeg igrača. Jednostavno, bio je potrošen igrač. O Kluivertu da ne govorimo. Nakon Barcelone (28 ) brza silazna putanja. A za reprezentaciju se zvati mora jer nemamo zamjenu za njega.
P.S. Anđelo Rudović (1996) iz Mogrena je na probi u PSV-u. Zasad je zadovoljio trenera Jong PSV-a Kalezića. Bilo kako bilo, sve i da ne ostvari taj transfer, obratite pažnju na ovog momka jer mislim da će bit nešto od njega.
http://psv.netwerk.to/nieuws/artikel...5Bvideo%5D.php
http://psv.netwerk.to/nieuws/artikel...%20Rudovic.php
Dick Laurent is dead!
I ne znam šta su ljudi očekivali s obzirom da je očigledno nije neki veliki radnik. Iskreno sam mislio da će gurati još sezonu, dvije u Italiji, ako ništa zbog porodice.
Neka mu je sa srećom.
PSV se izgleda pretplatio na našu ligu. To je dobra stvar, holandska liga je prava za mlade igrače.
Za ovoga malog nisam čuo do sad.
boljevic ponovo starter u prijateljskoj utakmici
Greote za momka ,uzas.
E, jbg. Sad kad treba da postane igrač.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
U najgore vrijeme prakticno ce izgubiti cjelu godinu.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Stefan je postigao svoj prvi gol za 1. FC Kaiserslautern! Konačan rezultat prijateljskog meča: Kaiserslautern 5:0 Most (Češka Republika)
p.s. Elsad dao gol u prijateljskoj za Fulam
Last edited by lepetanac; 10-07-14 at 08:54.
I ja maloprije viđeh pa se začudih. Da nije na pozajmicu možda?
Inace ko mu je menadzer?
Prosto neshvatljivo da golman njegovih kvaliteta ne moze da nadje inostrani angazman, nego neka sto inostrani ne moze da nadje nego je 2 godine branio i u drugu ligu.A jos dva puta isao u London sa Celzijevim igracima da trenira...
Vidoh da se Boljevic nije izboriju u prvi team Psv
Aco Boljević lakše povrijeđen pa će preskočiti sjutrašnji pripremni meč protiv Liersea. Šteta, jer je svaka utakmica nova šansa za dokazivanje, ali makar je zaslužio naslov na holandskim portalima, tako da i to treba gledati s pozitivne strane
http://www.ed.nl/sport/voetbal/psv/p...lier-1.4456934
Dick Laurent is dead!
poceo si da mu tepas?
Hehehe, ima još Vlado Boljević kao potencijalni reprezentativac, a nešto mi glupo Aleksandar da napišem. Koliko shvatih, počeli su bili tamo da ga zovu Alex, ali ih je ispravio sa "Aco"![]()
Dick Laurent is dead!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks