hahaha gasi volcano. ne seri evo dva dana mi nema bonusa
gasi volcano.
Ja na 3 naloga na svaki dobih bonus lagano. samo sacekajte ne lijeze bonus odma
hahaha gasi volcano. ne seri evo dva dana mi nema bonusa
gasi volcano.
Moram li im poslati kopiju licne, ili mogu da odem u poslovnicu-pokazem im licnu i podignem pare?
Ja dobih 10e na Volcano i uplatih Shamrock 3+ bila kvota 2.10 sad imam pitanje mogu li ja te pare sve odma da dignem i kako se dizu uz licnu i u bilo koju poslovnicu i mogu li se dic uopste ili mora nesto da se vrti ***** palac![]()
Imam i ja pitanje..![]()
Uplatih da igrač daje 1.gol, jel to prvi go na utakmici ili baš da daje jedan gol..?
Volcano kladionica.
Sve zavisi kako ti tacno pise, ako pise daje prvi gol to je to, a daje gol je bilo koji gol po redu. Mozda ga malo zakomplikovah, al ajde :-)
Forever young, i want to be forever young
Holandija - Kostarika 05.07. 22:00
Koji igrač daje gol? R.van Persie/Ned 1.GOL (5,50)
Ovako mi piše. Može li isto bit' da daje tačno jedan gol na utakmici, ili da daje prvi gol?
To je prvi gol. Jer je kota da daje go oko 2.7 cini mi se.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Cisto sumnjam da je to za prvi gol, mada je kvota prevelika za daje bilo koji gol.
Edit: tek sad vidim da pise 1.gol, vjerovatno da je za prvi.
Last edited by technus; 05-07-14 at 22:03.
A da se prijavim na ovaj Volcano za bonus, moram li im slat sliku licne kad se prijavljujem ili mogu naknadno da im je ponesem u poslovnicu?
samo jmbg ti traze da bi dobio bonus.A licna je da kad dizes pare valjda identitet tako potvrdjujes.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Super, da se ne maltretiram sad tj. sjutra da slikavam i o jadu radim. Hvala.
Neka daju ovi šupci gol više. Dosta su se zaebavali.
Dje si?![]()
Jos uvijek nista, a poslao sam im taj email..
Koliko je doslo kornera u regularnom toku sinoc na holandiju? Igrao sam na kladise.me manje od 10.5 i pao sam, a na rezultati.com je u regularnom bilo 6 kornera nakon produzetaka 12. Dok je u Lob kladionici ko god je odigrao manje od 11 uzeo pare.
Fix za danas Djokovic - Federer 2 kvota 2,30
Mom komsiji su rekli juce minimum 5e da mora a ja sam isto dobio bez uplata 10e... Ovdje se ne zna ko pije ko placa
Ima li ko kakav fix dobar za danas... Ja pogorih juce Samrok 3+ i Holandiju oko 25og min da nece past preko jednog gola dobar sam 30e od ovog bonusa nije lose casti mi![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks