Koja je to klad za bonus?
Meni su dali nakon 3 sata od registracije. Ja sam gadjao u 90min SG1 na Brazil preko 6 kvota ali prc. :-)
Opet padam na 1 par, LA Galaxy 1 (2:2) za 60e.
Poslato sa HTC One_M8 Gold
Love, peace and respect.
Koja je to klad za bonus?
Tu es mon héro!
Volkano, kladise.me
Mada nisu fer, da bi mogao da koristis isplatu moras da im posaljes na mail sken ili sliku licne karte. To Meridian, Premier i SBBet ne traze.
I jos jedna stvar, minimalna uplata preko kartice je 15e, u meridian toga nema.
Last edited by mneonly; 05-07-14 at 08:37.
Love, peace and respect.
a kakav je uslov da podignes pare??
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
U koje klad se moze cojek registrovati i dbiti taj bonus, a da ne ide licno u klad nego da se zavrsi to on line?
Tu es mon héro!
U volcano
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Argentina-Belgija go u oba poluvremena.
Holandija-Kostarika tim 2 1+.
Ja dobih bonus i sad da uplatim tiket, ne mogu. Šta god stavim piše - to više nije u ponudi. A mačevi počinju kasnije.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Koliko je proslo dok si dobio bonus?
Tu es mon héro!
Registrovao sam se sinoć oko 9, bonus je legao oko 12 tek, možda jer je kasno bilo. Preko dana su valjda brži.
I znam da danas je danas
Evo uživo sam mogao da uplatim lagano.
I znam da danas je danas
Neće podići kredit na tvoje ime, ne boj se.
I znam da danas je danas
Love, peace and respect.
Pa i nije obavezno koliko sam vidio da im saljes sliku na mail,nego mozes da podjes u poslovnicu sa licnom,pa to ti dodje isto kao na Meridian ili Premier,jer i tamo kad podizes pare ides sa licnom.
P.S A ovo sa licnom na mail to je valjda drugi (laksi) izbor,kako ja to shvatih
aoooooo sto naprica.....pa zamisli na koliko tudjih imena bi mogo da otvoris naloga.... vidim da nisi nidje igrao online.. to je standardna procedura...i manje od toga....svi ostali ti traze pasos, dokaz o adresi stanovanja,izvod iz banke,skeniranu kreditnu karticu itd......
Ne znas ti nista druze. Rekoh da Meridian, Premier I Sporting to ne traze. Zasto jedini oni to traze ? Ne citas sta se pise.
Samom identifikacijom u kladionici kada poneses licnu kartu zna se ko si I sta si I je li tvoj nalog sa kojeg podizes pare.
Na tom principu radi Meridian.
Dok to ne srede iz principa necu da igram kod njih.
Love, peace and respect.
Azijske?
Pricamo o lokalnim mamiparama.
Love, peace and respect.
juce ujutro sam se registrovao,ni B od bonusa na mom nalogu,neka su zdrao
za danas Holandija 1&2-3 /kv 3.25
Argentina 1 /2,20
premier
Russia!
Ja sam se reg jutros u 9, u 11 sam dobio bonus
Tu es mon héro!
Prilikom registracije na sajt kladionice Meridian, promijenio sam jdan broj iz mog JMBG-a i nije mi prihvatilo tj dobio sam poruku kao nevazeci JMBG, kako oni mogu to znati?
A sto se tice verifikacije, pa valjda dovoljno je poslati skeniranu kopiju licne da ti verifikuju nalog mada me jos nisu pitali da ga verifikujem, mozda jer jos nisam imao kakvih dobitaka ?
Nego, zna li ko koji su uslovi za ovaj bonus na Volcano ? Ne odgovorise mi oni jos...
Last edited by siraj; 05-07-14 at 11:27.
kolike pustaju uplate u volcano?
Ja se reg juce oko 15h, dobih bonus oko 18h. Surgah sve na dvije utakmice i dobih 28eura, ocu moc to podic? Ili cu morat jos da obrcem?
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks