Inace gledam nesto ove Ruse u Brazilu.Bas su slabi.Odgovara nam igra koju forsiraju, nemaju nekih brzih igraca koji bi nam probleme stvarali.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Last edited by Tripleta; 23-06-14 at 13:20.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Inace gledam nesto ove Ruse u Brazilu.Bas su slabi.Odgovara nam igra koju forsiraju, nemaju nekih brzih igraca koji bi nam probleme stvarali.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Sprema se skandal o tome kako Gana prodaje prijateljske utakmice. Nesto me ne cudi da je upravo Crna Gora s njima igrala (i dobila) kad je Brnovic bio tesko kritikovan.
http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...ver-video.html
Release Yourself
Ne mogu da vam objasnim kako mi je lijepo kad malo zadržim kursor nad naslovom teme, a ispod piše:
'FILIPOVIĆ: Razgovarao sam sa Dejanom bila bi mi velika čast...'
![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ne znam za vas, ali ja se nadam da Don Fabio ostane na klupi Rusije.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Rekao je da ostaje i da mu je cilj Mundijal u Rusiji 2018-e. Već ranije je potpisao ugovor do kraja te godine.
Zato su ga i kaparisali na duže vrijeme. Vidjeli su u njemu stručnjaka koji bi ih odveo daleko kao domaćine Mundijala.
Za sad mu ne ide dobro, još da tako nastavi u kvalifikacijama.
Samo neka ostane. Ova Rusija ne može da se poredi sa onom koju je vodio Hidink.
Pritom nas Kapelo ni sa jačim fudbalerima nije dobio u dva navrata.
Kuku njemu. A i nama.
Javlja Gazzetta da će Baša u Romu.
Ako ga ne pošalju na pozajmicu i nije fino, imaju 4 golmana a golmanu se najteže probit do ekipe.
http://www.vijesti.me/sport/dogovor-...-clanak-785665
Izgleda da je ovo gotova stvar.Čo'ek završava s ozbiljnim fudbalom u 30-toj...sprdnja..
Shit has hit the fan !
Zgadio mi se iskreno. Para vrti dje burgija nece, no malo li mu ih je bilo u pm?!
Što?Nivo treninga i ozbiljnosti koji odgovara njegovom trenutnom poimanju fudbala i još ga goniči kamila dobro plaćaju njemu super.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
15 milki za tri godine, malo li je. Krvav lebac gospođo, nema socijalno, nema topli obrok
za 15 milki za 3 godine ja bi zavrsio sa fudbalom sa 23 godine a ne 33 koliko ce on tada imati.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sasvim realna odluka i racionalna sa njegove strane .Nazalost ovdje jedino gubbi reprezentacija.
E sad da Brna ima cojones ne bi ga zvao vise za reprezantaciju. Ali nema.
Ne gubi reprezentacija nista. Isti ce on uvjek igrac bit. Naravno mora se zvat za reprezentaciju. Tacno bi mi igrao iza spica ili prednjeg veznog, joveta lijevo krilo a damjan spic
kakva je to ljencuga. najbolje godine baca u onu pustinju raspalu.
A što će, fudbal i tako igra zbog para, da ne igra zbog para bio bi u Sutjesku ili tako neki klub, boli ga uvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks