Што помену вр6 , ноћас сам возио једног, јел на њега нормално да стоји лер гас на 800 обртаја тј и ниже
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Што помену вр6 , ноћас сам возио једног, јел на њега нормално да стоји лер гас на 800 обртаја тј и ниже
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Last edited by nimfa; 28-06-14 at 12:34.
Sate sate sate
Ostah bez kokica,ima li ko da mi pozajmi?
Oces li ih vratit?
Ne jos brate,cekam drugu rundu a onda ti vrcem duplo
Može li mi ko pojasniti zašto na passata 2006+ je bitno da ima boshove dizne ? kojeg treba izbjegavati i zašto, i ima li razloga da li je 1.9 ili 2.0 tdi ?
Siemens rikavaju.
TAKUMI
Ima razloga jel 1,9 il 2.0.
1. Passat 1.9 TDI postoji samo u Bosch verziji i 105 KS. Postoji a sa deklarisanih manje konja prilagodjen odredjenom trzistu ali je rijec o istom motoru, ali takvi su vrlo rijetki. Mislim da tih verzija nema u Nemackoj.
2. Passaat 2.0 TDI do 2009. godine postoji u nekoliko verzija. Jedna od njih je BOSCH od 140 i 136 KS. Postoji i Siemens sa 140 KS a postoje i kombinacije sa Simensom i sa Boschom u izradi sa jednom, ili dijve bregaste. Verzija od 170 KS je uvek Siemens.
Da sumiramo. Bosh je dobar jer ne rikavela, Siemens je smece jer je jedna dizna 650€ a moze da i da se poravlja, al je krpljavina rabota i nije dugog vijeka.
Tako da ako mene pitas uzmi 1,9 + chip tuning i imas snagu tog 2.0 i mnogo manje problema u daljoj eksukrziji![]()
Da, da, jasno mi je sad. Hvala.
B8 Passat
![]()
niujedne mi gace lastike nema
inace ekran je opcija dodatna. da napomenem
f6
ne znam što im je smetao klimatronik sa dugmićima nego su napravili sa ovim okruglim prekidačima od šporeta i ne mijenjaju od golfa 5!
Instrument tabla kopirana od S klase.
Spolja standardna penzionerska rugoba, unutra kao i vecina automobila te klase izgleda super. Sve u svemu VW![]()
Nek pocnu sa redizajnom odmah.
TAKUMI
kako mu je ruzna tabla.
Novi passat je bas dobar,ima ostrije linije sto mi se svidja.Vidio sam da ce biti u ponudi motor od 240ks,kakva ce to zvjer da bude.![]()
B5.5 je imao 275 u w8 izvedbi
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Ponuda motora počinje benzincem snage 125 KS. Jači TSI agregat razvija 150 KS, a slijede agregati od 180, 220 i čak 280 KS. Najslabiji dizelaš će imati 150 KS, a iznad njega su TDI biturbo agregati od 190 i 240 konja.
Opet ista glupost od auta...
History comes to life when you get involved and do it yourself.
2.0tdi 240ks i 500nm
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks