Page 163 of 991 FirstFirst ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... LastLast
Results 4,051 to 4,075 of 24767

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    20? Nece preko 2.
    Oce jer nema nidje nikoga.
    Znam momka,bivsi sportista,vrijedan,posten i vrlo korektan.
    jbg.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Majka ga vadila dosta puta od uzimanja dozvole, službeni vozač u sud. Jel tako?

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Nemam pojma stvarno,coek drzi klincima casove dzudoa,ako mislimo na istoga.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Djevojka je bila trudna 7 mjesec. Odgovarao bi mi za dva zivota
    Sidewinder, moze biti najposteniji, ali odgovarace ne zato sto nema nikoga, nego zato sto treba da odgovara jer je KRIV.
    Svaki put kad skrecem od Nk ka Marezi, iako nema nikoga iz suprotnog pravca, sacekam i pogledam u retrovizor da neka ovakva budala nije izasla u preticanje. Pogledajte kako je slomljen prednji kraj audija i sve ce vam biti jasno koja je brzina bila.
    Jadan mladi zivot, nerodjeno dijete i muz

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Nije sporrno da treba da odgovara,samo rekoh da mi se cini da nije od nekih koji bi potrcali da se obraduju nekoj smijesnoj zatvorskoj kazni.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Nemam pojma stvarno,coek drzi klincima casove dzudoa,ako mislimo na istoga.

Majka mu u MUP radi. Nema saobraćajca koji ga nije zaustavio, neki su na tel odustajali od pisanja a drugima su kasnije skidane prijave. On se očigledno nije opametio posle svega toga, a majka će sad imat vremena da se razmisli al to opet neće vratit 2 ljudi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Oce jer nema nidje nikoga.
    Znam momka,bivsi sportista,vrijedan,posten i vrlo korektan.
    jbg.

Jel' vozio brzo?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

ajde molim vas da ne ulijećemo u priče koje su rekla-kazala jer ne služi forum tome! Sad će se pojavit neki forumaš koji poznaje majku koja ne radi u MUP i koja mu nikad nije ništa završila pa ćemo oko toga sa se prepucavamo na pet strana...može bit fin, može biti dobar, napravio je glupost koju kod nas pravi nenormalno veliki br vozača, prvo, kod nas se žmigavac jako rijetko koristi...ne znam za vas, ali bukvalno još NIKAD mi se nije desilo da kad izlazim iz moje, sporedne, na glavnu ulicu i čekam da se uključim, auto koje skreće sa te glavne ulice lijevo ili desno (zavisno iz kojeg pravca da dolazi) da je upalio žmigavac?! Ali stvarno NIKAD! Svaki put kao budala čekam - mislim pravo će, ali ne, čekam a on onda uspori i skreće bez pokazivača pravca a uobičajeno je da gospodin Marfi tako namjesti stvari da baš tada iz supotnog smjera ima 10 auta, a bilo prazno i ladno sam mogla da se uključim kad se ovaj stručnjak pojavio....isto tako, ovi "preticači" na vode računa da je negdje restoran, pumpa, sela, sve regularna mjesta za skretanje lijevo i desno, no kad se njemu pretiče on da žmigavac, ili ne da i samo po gasu! Ovo iz iskustva pričam, jer idem kod tate u Komane i svaki put kad kod Ognjišta skrećem lijevo ka Komanima rizikujem život od majmuna kojima se tu otvori pravina pa se zalete da me preteknu, jer ja naravno moram usporiti jer skrećem...zalud im je i žmigavac i što sam usporila i što su mi štopovi popaljeni, sve im je zalu, oni krenu u preticanje! Jedva sam muža "naučila" da tu mora da vodi računa a naučio se kad ga je jedan za milimetar pokupio!
    Naravno da treba da odgovara za dva života, za jedan upropašten (ako pretekne taj muž)...

a i moram u sledećem postu, kao majka dva momka, reći par stvari vezano za vašu raspravu o brzoj vožnji i "kućnom vaspitanju"..
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Onamo je koliko mi se čini puna linija, isprekidana se završava još u usjeku a on ih je udario bočno da su ispali iz auta po priči. Ovaj čovjek(Savović) je još kritičan, operisan mu je hematom na mozgu.
    A što se tiče rekla kazala, ovo je da tako kažem iz prve ruke, od ljudi koji rade sa tom ženom.

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

evo kvotovah par postova na koje moram da dam neki komentar, onako , kao majka, koja ima mušku đecu....

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Eh, apel na razum onom ko ga nema, ili testasteronu na dvije noge. Ne sali se.

Ne postoji nista teze i manje moguce, nigdje na svijetu, a kod nas tek, nego da neko iz ekipe junosha starih cijelih 18-19 godina (slobodno i vise), kaze kolegi vozacu, uspori ili lakse malo. To su godine kad se momcici upisuju u muskarce, i tu je svaki glas razuma skoro pa nemoguc, tu hormoni kroje kapu.
    Brza, mudata voznja je svojevrsna inicijacija, upis u ljude, te sve koji makar pokusaju da budu razumni, na noz docheka ostatak ekipe. Najgore je sto je dovoljno da samo jedan bude "mudat", (a u 99% slucajeva upravo taj vozi), pa da se svi ostali povedu za glupanom, samo da ne ispanu pikice. Retardirano koliko nesto moze bit retardirano, ali je tako.

Jer ima li sto gore za nekog od 18ak godina, no da mu drugovi kazu da je .icka? Koliko ih je samo stradalo zbog takvih gluposti, kukala im majka.

I svi imaju istu pricu, kako ga/ih je jedan drug provoza' jednom do Budve, (ili kakve slichne mitske lokacije), -"Poprecke smo u krivine ulazili", "Vise smo bili u lijevu traku no u desnu", "Stigli smo do one raskrsnice, ostroga mi, ispod po sata", ...
    A na pitanje, sto ne rece avetinji da uspori, to je pogibija -Znam, no nijesam moga' da ne ispanem .icka, ili da ne uvrijedim samoproklamovanog Fandja.

So, ko ima djecu, musku posebno, ako je vjernik nek se pomoli, a ko nije, isto nek se pomoli, jer to je sve sto se moze uradit, nazalost.
    Znači, potpisujem svaku riječ koju si napisao!!! Nijesu sva đeca luda za brzinom, ali ajde reci drugu da stane kad se svi ludo zabavljaju, još ako su popili po par piva!? Drugo, zamisli da moj sin (koji uzgred ima 20 godina i koji ima minimum 30 drugova manitih (jedan mu je školski već motorom poginuo) kaže drugu koji je popio da neće s njim da se vozi, pa da ostane, a da ovih 4 poginu posle?! ja mislim da bih ga skidala s terase, iskreno! Suština je da današnji mladići misle da su nedodirljivi i da se njima ne može desiti ono što se dešava drugima! Tačno, pričam i "molim se" da se zdravi vrate gdje god da odu i da niko zbog njih nikad ne nastrada!

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Ne slazem se. Niko od mog sireg drustva u tim godinama nije divljao po putevima, a nije bio mali broj onih koji su vozili. Stvar kucnog vaspitanja. Ja i dan danas voznju shvatam ozbiljno, ne volim da vozim djecu, izbjegavam da vozim pun auto, izbjegavam neke puteve, pojas mi je refleks itd. Tako me naucili kad sam pocinjao i ostalo mi. Znao sam da, ako mi jedna kazna stigne, ne bi ga gledao voznje ko zna koliko. Inace, rijetko ciji roditelji su tada davali kola u te sitne sate.
    NE znam koliko imaš godina i koliko je tvojih drugova moglo voziti...ja imam podosta i u moje pero samo par njih je imalo auto i jako su brzo vozili....naravno, divljanje i brza vožnja su dvije stvari....divljanje NIKAD... Veliš stvar je kućnog vaspitanja...misliš da ja moju djecu "kućno vaspitavam" da lete po putu, da ubijaju nedužne ljude, da piju, drogiraju se? (naravno, znam da nijesi mene lično optužio, govorim uopšteno, ja sam SVI roditeljI)...bijeloga dana ne počnem bez neke "preporuke"... u auto ne sjedne bez pridike kako voziti i poštovati propise... druga ne povede da ne ispričam da je drugov život bitniji nego njegov kad ga on vozi...ali, ako moj sin od 20 godina sa 4 druga u autu prema Budvi vozi 80 kmH, pa krene da pretekne jednoga koji vozi 70, pa ubrza na 100, kad se sprca sa 4 druga i ti isti ćeš reći da je divljao po putu! Moj sin jako dobo vozi i sigurno vozi, uvijek je vezan i ako suvozač, ali mu se čini da vozi 240 godina, iako vozi svega dvije...i što da radim? Dobro dijete, odličan učenik vazda bio, sportista, i dobar student nadam se, jednostavno dobro dijete...kako predlažeš da ga "kućno vaspitavam"...ne očekujem preporuku, naravno, samo ti inputiram koliko je besmislena ta floskula kad se životi gube, jer to je trenutak, to je momenat koji ne možeš previdjeti..inače, tvrdim, da mahom nevini stradaju, oni koji divljaju (mislim na jurnjavu ulicama i razne akrobacije) obično poubijaju više njih a svoje živote imaju....
    a evo ti i svjedičanstvo onoga koji je želio da divlja, koje mi je vrlo mjerodavno ovdje jer se kao roditelj pronalazim u njemu a i vidim svoje dijete koje "stežemo"!
    Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Svaki bi divljao, a ne divljaju oni koji ne smiju od roditelja a takvih je danas malo. Ja nisam smio izac van kapije bez oca, a da sam smio, vjerovatno danas ne bih bio ziv.
    Niko od vas ne zna koliko sam volio brzu voznju, niko od vas ne zna koliko puta mi je receno da usporim posle nego sto sam usporio, takodje niko od vas ne zna koliko je moja porodica izgubila od brze voznje.
    Zato vozim kao beba, a ko zna, mozda je sve uzalud, mozda ce me neko ocistit kao da me nije bilo.

Vracam se sinoc iz Kotora kad cetaš sa plavom dujom...ostavio nas u oblaku dima. Nestao!
    A samo da ste mu vidjeli facu iznad Markovica, otvorena hauba...
    eto to je to, ima dobre djece koja slušaju tako i ovako (kao moj stariji) ima djavolaka koji se mogu obuzdati kao moj mladji i ti....ali tvrdim da ima mnogo koji trpe najstrašnije kazne od roditelja, ali ipak neće da poslušaju..i što da rade ti roditelji? Samo da se nadaju!
    Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Medo, naravno, razumijemo se da konkretno mislim na vozača. Ali i putnici su tu da bar opomenu tog istog vozača da uspori, tako da mali dio krivice pada i na njih, ako ćemo realno. Evo ja, recimo, u čiji god auto da uđem, prva stvar je vezivanje pojasa (čak i u taksiju) ne obraćajući pažnju na to što će mi se neko možda smijati (a ima ih), a druga je da kažem: "Slušaj, ne znam kako voziš, ali imaj obzira da je još neko u autu, osim tebe. Zato vozi polako." A onima do kojih mi je stalo kažem: "Sjeti se mene, svoje porodice i prijatelja svaki put kad dodaš gas. Ako divljaš po putu, bez obzira što si sam(a), znaj da sjutra, ako izgubiš glavu zbog svoje nepromišljenosti, nećeš žaliti ti, već oni koje ostavljaš zbog toga."
    Aquarija, koliko god si ti u pravu, jer ovo jeste tako, misliš li da taj mladi čovjek nije čuo milion puta tu priču koja mu je sasvim sam sigurna smorna....ne misli, jer griješiš, da ijedan čovjek svoje dijete ćera da divlja i gine....jedina greška roditelja je što djeci vjeruju i kad treba i kad ne treba....a što se vožnje tiče, ti bi trebala da kupiš svoje prevozno sredstvo jer, prva ja,a mislim da jako lagano i sigurno vozim i ako bi imala primjedbi na moju vožnju koja je ponavljam, sa mog aspekta, jako sigurna i normalna ( sa tvog možda nije) bih te pustila da potražiš bolje prevozno sredstvo....momentalno...

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Naravno, baš sam imao prije 15ak dana sličnu situaciju đe sam rekao drugu ili da vozi normalnije ili da mi stane da izađem (inače ok vozi ali popismo koje to jutro)... Znam da vjerovatno nijesmo ni trebali tako krenuti, al smo morali sa primorja za Nk hitno... Poslije tog iskustva sumnjam da ću više śedati i sa kim kad popije (pošto ja odavno ne vozim ni nakon jednog piva), no nije realno očekivati od momaka sa 18 godina da budu potpuno svjesni opasnosti.. Svi smo bili u tim godinama i sumnjam da ima iko ko nije napravio sličnu grešku, neki jednostavno nijesu imali sreće pa su prvu nepažnju platili životom...
    Upravo tako!
    Last edited by zvoncica; 29-06-14 at 16:28.

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Onamo je koliko mi se čini puna linija, isprekidana se završava još u usjeku a on ih je udario bočno da su ispali iz auta po priči. Ovaj čovjek(Savović) je još kritičan, operisan mu je hematom na mozgu.
    A što se tiče rekla kazala, ovo je da tako kažem iz prve ruke, od ljudi koji rade sa tom ženom.
    svejedno, pusti te priče, vjerujem da ne iznosiš neistine, ali ti ljudi su mogli jednu situaciju da pretvore u 20...recimo, dobio je kaznu za prekoračenje od 12 km (ograničenje 50, a on vozio 62 kmh) a sjutra je kretao na službeni put a majku zamoli da mu to završi, recimo, pa se desi ovakav slučaj a onda neko kaže " aaaaa majka mu je završavala da mu vrate vozačku" lupam, ali ove stvari se tretiraju kao rekla-kazala iako ljudi rade s njom...

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

mislim da je glupo da relativizujemo sad, vjerujem Dutchu pošto ga dobro pozanjem i znam da ne priča neprovjereno, + to nije jedini momak kome neko radi u MUPu pa je završavao dozvole preko veze, takvih u CG ima hiljade i to je realnost i to smo mi

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ali, ako moj sin od 20 godina sa 4 druga u autu prema Budvi vozi 80 kmH, pa krene da pretekne jednoga koji vozi 70, pa ubrza na 100, kad se sprca sa 4 druga i ti isti ćeš reći da je divljao po putu!
    to nema veze sa cifrom već sa sposobnošću vozača da procijeni situaciju, može se bezbjedno preteć i neko ko vozi 130 i nebezbjedno neko ko vozi 30

problem je u tome što u CG svi misle da su dobri vozači a što polazi upravo od roditelja kojima njihova djeca moraju bit najpametnija i najbolja i djeci to prione, društvo samo pojačava taj efekat

ko je u CG platio dodatne časove vožnje i to takve da ga instruktor STVARNO nauči kako se vozi a ne da gusla 30 kroz grad? Možda postoji jedan u 1000 slučajeva.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Ne, nego ko je u CG odvozio sve casove a da nije nalazio vezu da odradi 3 pa polaze. Mozda jedan u 150.

Sjecam se da sam voznju ucio i polagao 2-3 mjeseca (bi li toliko, ili 3-4? bi nesto dugo) (nisam padao ni teoriju ni praksu), dok su moji na kraj 3eg srednje odradili sve za mjesec.

I am so post-rock I shit sad birds.

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Muškarci za sebe misle da su najbolji i vozači, ova prva zabluda nije toliko opasna po život ali druga jeste itekako.
    Last edited by zvoncica; 29-06-14 at 20:30.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Ja bih otvorio NAVAK odje i da se nakon polozenog vozackog mora odraditi i to ali cijena da bude neka do 50ak eura ili 100

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Danas idem pud Budve i neđe posle Reževića čovjek ispred mene normalno dao žmigavac lijevo pud onih kuća i ja lagano usporavam za njim, a jedan MAGARAC sa Reno Senic zaigra se lijevom trakom da preteče i mene i ovoga što skreće. Pa kad viđe čovjeka na kočnicu lijevo, desno ne zna đe će pa u one drače pored puta. Ništa strašno malo ogrebao auto, al nadam se da je naučio lekciju

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Ja bih otvorio NAVAK odje i da se nakon polozenog vozackog mora odraditi i to ali cijena da bude neka do 50ak eura ili 100
    +1 definitivno NAVAK jedan treba da se napravi

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by Bronx-PG View Post
    Danas idem pud Budve i neđe posle Reževića čovjek ispred mene normalno dao žmigavac lijevo pud onih kuća i ja lagano usporavam za njim, a jedan MAGARAC sa Reno Senic zaigra se lijevom trakom da preteče i mene i ovoga što skreće. Pa kad viđe čovjeka na kočnicu lijevo, desno ne zna đe će pa u one drače pored puta. Ništa strašno malo ogrebao auto, al nadam se da je naučio lekciju
    nije no je vidio tebe pa je mislio i on da se upiše na forum
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I to bas danas da bi se sva prica zaokruzila

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    581
    Thanked in
    327 Posts

Quote Originally Posted by Bronx-PG View Post
    bio sam nekoliko dana u dobrim vodama i isli smo vise puta do bara, svaki put drama kad neko skrrce i koci se u milimetar, niko odstojanje ne drzi nerealno.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    144 Posts

Kod Venoma. Now

Thanks Thanks Given 
    111
    Thanks Thanks Received 
    4,455
    Thanked in
    2,615 Posts

A nije ni čudo, kako se vozi na tu raskrsnicu. Počinje se tkao što se taksisti, dostavljači novina, i svakavi šalabajzeri parkiraju u desnu traku tako da se samo lijevom može proći.
    Onda se jurca lijevom ko će koga da pretkene i ufati zeleno...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,736
    Thanked in
    1,571 Posts

narod ide kroz raskrniscu kao da je na bulvear. njemu je zeleno i cao, misli ne mora se obracat paznja
    f6

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Poslednji pozdrav drugu. Kao što neko reče ranije, motociklista može samo jednom da pogriješi i da to bude fatalno. Rijetko je ko imao iskustva kao on sa svim mogućim prevoznim sredstvima. Ako iko može da izvuče pouku iz ovoga, neka izvuče.

http://www.vijesti.me/vijesti/tivat-...-clanak-776812
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se moram vratit na pricu sa suzukijem i audijem kod ognjista,danas sam nekoliko puta prosao tom dionicom i svaki put sam ze zaprepastio kad sam vidio na sta suzuki lici...Jos su se boci jastuci otvorili i cak je i to bilo zalud,ocigledno je isao audi ogromnom brzinom sudeci na sta lici bocna strana suzukija....Izvinite ali nisam imao srca da slikam to auto...
    Last edited by AAN; 30-06-14 at 15:13.

Page 163 of 991 FirstFirst ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)