Majka ga vadila dosta puta od uzimanja dozvole, službeni vozač u sud. Jel tako?
Majka ga vadila dosta puta od uzimanja dozvole, službeni vozač u sud. Jel tako?
Nemam pojma stvarno,coek drzi klincima casove dzudoa,ako mislimo na istoga.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Djevojka je bila trudna7 mjesec. Odgovarao bi mi za dva zivota
![]()
Sidewinder, moze biti najposteniji, ali odgovarace ne zato sto nema nikoga, nego zato sto treba da odgovara jer je KRIV.
Svaki put kad skrecem od Nk ka Marezi, iako nema nikoga iz suprotnog pravca, sacekam i pogledam u retrovizor da neka ovakva budala nije izasla u preticanje. Pogledajte kako je slomljen prednji kraj audija i sve ce vam biti jasno koja je brzina bila.
Jadan mladi zivot, nerodjeno dijete i muz
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Nije sporrno da treba da odgovara,samo rekoh da mi se cini da nije od nekih koji bi potrcali da se obraduju nekoj smijesnoj zatvorskoj kazni.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ajde molim vas da ne ulijećemo u priče koje su rekla-kazala jer ne služi forum tome! Sad će se pojavit neki forumaš koji poznaje majku koja ne radi u MUP i koja mu nikad nije ništa završila pa ćemo oko toga sa se prepucavamo na pet strana...može bit fin, može biti dobar, napravio je glupost koju kod nas pravi nenormalno veliki br vozača, prvo, kod nas se žmigavac jako rijetko koristi...ne znam za vas, ali bukvalno još NIKAD mi se nije desilo da kad izlazim iz moje, sporedne, na glavnu ulicu i čekam da se uključim, auto koje skreće sa te glavne ulice lijevo ili desno (zavisno iz kojeg pravca da dolazi) da je upalio žmigavac?! Ali stvarno NIKAD! Svaki put kao budala čekam - mislim pravo će, ali ne, čekam a on onda uspori i skreće bez pokazivača pravca a uobičajeno je da gospodin Marfi tako namjesti stvari da baš tada iz supotnog smjera ima 10 auta, a bilo prazno i ladno sam mogla da se uključim kad se ovaj stručnjak pojavio....isto tako, ovi "preticači" na vode računa da je negdje restoran, pumpa, sela, sve regularna mjesta za skretanje lijevo i desno, no kad se njemu pretiče on da žmigavac, ili ne da i samo po gasu! Ovo iz iskustva pričam, jer idem kod tate u Komane i svaki put kad kod Ognjišta skrećem lijevo ka Komanima rizikujem život od majmuna kojima se tu otvori pravina pa se zalete da me preteknu, jer ja naravno moram usporiti jer skrećem...zalud im je i žmigavac i što sam usporila i što su mi štopovi popaljeni, sve im je zalu, oni krenu u preticanje! Jedva sam muža "naučila" da tu mora da vodi računa a naučio se kad ga je jedan za milimetar pokupio!
Naravno da treba da odgovara za dva života, za jedan upropašten (ako pretekne taj muž)...
a i moram u sledećem postu, kao majka dva momka, reći par stvari vezano za vašu raspravu o brzoj vožnji i "kućnom vaspitanju"..
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Onamo je koliko mi se čini puna linija, isprekidana se završava još u usjeku a on ih je udario bočno da su ispali iz auta po priči. Ovaj čovjek(Savović) je još kritičan, operisan mu je hematom na mozgu.
A što se tiče rekla kazala, ovo je da tako kažem iz prve ruke, od ljudi koji rade sa tom ženom.
evo kvotovah par postova na koje moram da dam neki komentar, onako , kao majka, koja ima mušku đecu....
Znači, potpisujem svaku riječ koju si napisao!!! Nijesu sva đeca luda za brzinom, ali ajde reci drugu da stane kad se svi ludo zabavljaju, još ako su popili po par piva!? Drugo, zamisli da moj sin (koji uzgred ima 20 godina i koji ima minimum 30 drugova manitih (jedan mu je školski već motorom poginuo) kaže drugu koji je popio da neće s njim da se vozi, pa da ostane, a da ovih 4 poginu posle?! ja mislim da bih ga skidala s terase, iskreno! Suština je da današnji mladići misle da su nedodirljivi i da se njima ne može desiti ono što se dešava drugima! Tačno, pričam i "molim se" da se zdravi vrate gdje god da odu i da niko zbog njih nikad ne nastrada!
NE znam koliko imaš godina i koliko je tvojih drugova moglo voziti...ja imam podosta i u moje pero samo par njih je imalo auto i jako su brzo vozili....naravno, divljanje i brza vožnja su dvije stvari....divljanje NIKAD... Veliš stvar je kućnog vaspitanja...misliš da ja moju djecu "kućno vaspitavam" da lete po putu, da ubijaju nedužne ljude, da piju, drogiraju se? (naravno, znam da nijesi mene lično optužio, govorim uopšteno, ja sam SVI roditeljI)...bijeloga dana ne počnem bez neke "preporuke"... u auto ne sjedne bez pridike kako voziti i poštovati propise... druga ne povede da ne ispričam da je drugov život bitniji nego njegov kad ga on vozi...ali, ako moj sin od 20 godina sa 4 druga u autu prema Budvi vozi 80 kmH, pa krene da pretekne jednoga koji vozi 70, pa ubrza na 100, kad se sprca sa 4 druga i ti isti ćeš reći da je divljao po putu! Moj sin jako dobo vozi i sigurno vozi, uvijek je vezan i ako suvozač, ali mu se čini da vozi 240 godina, iako vozi svega dvije...i što da radim? Dobro dijete, odličan učenik vazda bio, sportista, i dobar student nadam se, jednostavno dobro dijete...kako predlažeš da ga "kućno vaspitavam"...ne očekujem preporuku, naravno, samo ti inputiram koliko je besmislena ta floskula kad se životi gube, jer to je trenutak, to je momenat koji ne možeš previdjeti..inače, tvrdim, da mahom nevini stradaju, oni koji divljaju (mislim na jurnjavu ulicama i razne akrobacije) obično poubijaju više njih a svoje živote imaju....
a evo ti i svjedičanstvo onoga koji je želio da divlja, koje mi je vrlo mjerodavno ovdje jer se kao roditelj pronalazim u njemu a i vidim svoje dijete koje "stežemo"!
eto to je to, ima dobre djece koja slušaju tako i ovako (kao moj stariji) ima djavolaka koji se mogu obuzdati kao moj mladji i ti....ali tvrdim da ima mnogo koji trpe najstrašnije kazne od roditelja, ali ipak neće da poslušaju..i što da rade ti roditelji? Samo da se nadaju!
Aquarija, koliko god si ti u pravu, jer ovo jeste tako, misliš li da taj mladi čovjek nije čuo milion puta tu priču koja mu je sasvim sam sigurna smorna....ne misli, jer griješiš, da ijedan čovjek svoje dijete ćera da divlja i gine....jedina greška roditelja je što djeci vjeruju i kad treba i kad ne treba....a što se vožnje tiče, ti bi trebala da kupiš svoje prevozno sredstvo jer, prva ja,a mislim da jako lagano i sigurno vozim i ako bi imala primjedbi na moju vožnju koja je ponavljam, sa mog aspekta, jako sigurna i normalna ( sa tvog možda nije) bih te pustila da potražiš bolje prevozno sredstvo....momentalno...
Upravo tako!
Last edited by zvoncica; 29-06-14 at 16:28.
svejedno, pusti te priče, vjerujem da ne iznosiš neistine, ali ti ljudi su mogli jednu situaciju da pretvore u 20...recimo, dobio je kaznu za prekoračenje od 12 km (ograničenje 50, a on vozio 62 kmh) a sjutra je kretao na službeni put a majku zamoli da mu to završi, recimo, pa se desi ovakav slučaj a onda neko kaže " aaaaa majka mu je završavala da mu vrate vozačku" lupam, ali ove stvari se tretiraju kao rekla-kazala iako ljudi rade s njom...
mislim da je glupo da relativizujemo sad, vjerujem Dutchu pošto ga dobro pozanjem i znam da ne priča neprovjereno, + to nije jedini momak kome neko radi u MUPu pa je završavao dozvole preko veze, takvih u CG ima hiljade i to je realnost i to smo mi
to nema veze sa cifrom već sa sposobnošću vozača da procijeni situaciju, može se bezbjedno preteć i neko ko vozi 130 i nebezbjedno neko ko vozi 30
problem je u tome što u CG svi misle da su dobri vozači a što polazi upravo od roditelja kojima njihova djeca moraju bit najpametnija i najbolja i djeci to prione, društvo samo pojačava taj efekat
ko je u CG platio dodatne časove vožnje i to takve da ga instruktor STVARNO nauči kako se vozi a ne da gusla 30 kroz grad? Možda postoji jedan u 1000 slučajeva.
She is only here to annoy herself!
Ne, nego ko je u CG odvozio sve casove a da nije nalazio vezu da odradi 3 pa polaze. Mozda jedan u 150.
Sjecam se da sam voznju ucio i polagao 2-3 mjeseca (bi li toliko, ili 3-4? bi nesto dugo) (nisam padao ni teoriju ni praksu), dok su moji na kraj 3eg srednje odradili sve za mjesec.
I am so post-rock I shit sad birds.
Muškarci za sebe misle da su najbolji i vozači, ova prva zabluda nije toliko opasna po život ali druga jeste itekako.
Last edited by zvoncica; 29-06-14 at 20:30.
Ja bih otvorio NAVAK odje i da se nakon polozenog vozackog mora odraditi i to ali cijena da bude neka do 50ak eura ili 100
Danas idem pud Budve i neđe posle Reževića čovjek ispred mene normalno dao žmigavac lijevo pud onih kuća i ja lagano usporavam za njim, a jedan MAGARAC sa Reno Senic zaigra se lijevom trakom da preteče i mene i ovoga što skreće. Pa kad viđe čovjeka na kočnicu lijevo, desno ne zna đe će pa u one drače pored puta. Ništa strašno malo ogrebao auto, al nadam se da je naučio lekciju![]()
I to bas danas da bi se sva prica zaokruzila
Kod Venoma. Now
![]()
A nije ni čudo, kako se vozi na tu raskrsnicu. Počinje se tkao što se taksisti, dostavljači novina, i svakavi šalabajzeri parkiraju u desnu traku tako da se samo lijevom može proći.
Onda se jurca lijevom ko će koga da pretkene i ufati zeleno...
narod ide kroz raskrniscu kao da je na bulvear. njemu je zeleno i cao, misli ne mora se obracat paznja
f6
Poslednji pozdrav drugu. Kao što neko reče ranije, motociklista može samo jednom da pogriješi i da to bude fatalno. Rijetko je ko imao iskustva kao on sa svim mogućim prevoznim sredstvima. Ako iko može da izvuče pouku iz ovoga, neka izvuče.
http://www.vijesti.me/vijesti/tivat-...-clanak-776812
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja se moram vratit na pricu sa suzukijem i audijem kod ognjista,danas sam nekoliko puta prosao tom dionicom i svaki put sam ze zaprepastio kad sam vidio na sta suzuki lici...Jos su se boci jastuci otvorili i cak je i to bilo zalud,ocigledno je isao audi ogromnom brzinom sudeci na sta lici bocna strana suzukija....Izvinite ali nisam imao srca da slikam to auto...
Last edited by AAN; 30-06-14 at 15:13.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks