1. Povezao sam sa svojom Prepaid gift karticom nalog, da li je to ok?
2. Odradio sam sve sem konfirmacije kartice, tj. odradio sam i to i pise da su izeli 1.5e sa racuna i traze neka 4 broja transfera da unesem. Za ovo moram da idem do banke??
Nisam, a da li se ta usluga placa?
Hvala
0.99 uz odrzavanje kartice
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Vec sam bio i dobio kod, tj. radnica ga je samo zapisala na papiric i dala mi. Hvala svima na pomoci!
Je li kome vracen 1.5e a da nije isao do banke?
Meni je 'verifikacija' prosla preko poruka..
Meni je samo 1.5€ vracen, a onih 75 centi nisu. Naravno, nisam isao do banke.
75c ponavljamo po 33.put su za otvaranje naloga, vratice ih ako ga zatvorite
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedino tebi bosko od 100.ljudi koje znam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Necu zvaku vrati mi kusur..
samo da potvrdim ono za konverziju kod nase banke prilikom placanja.. Sad narucih neku majicu.. Kod paypal-a konverzija bjese 10.5e.. Kad podesih onu drugu opciju, cifra je bila 9.3e, tako da znate za ubuduce..
da namjestimo paypal u dolare? jel to
f6
koja druga opcija?
Podigao sam u subotu visu electron iz prve banke i tek mi je danas aktivirana i odradih sve na paypal i podjoh do banke za kod ali radnica veli u rezervisana s. nema nikakav kod samo datum i iznos. Je li uspio ko da odrado to sa visom iz prve banke ili da vadim nedje drugo karticu?
Sent from my asd using Tapatalk
Ti si ocito posao tamo "dajte mi kod"
Ako si citao uputstvo, vidio si da ce u nazivu transakcije da pise kod... trebao si od te rezervisane transakcije da uzmes ime...
Njak Njak Njak
Pisace ti ko ti je skinuo
PP*XXXXcode
xxxx = kod koji unosis
Na izvodu osim datuma i iznosa MORA stojati i tzv. Point of sale, odnosno mjesto gdje je nastala transakcija. Ako si npr. digaonovac sa bankomata pisalo bi npr. ATM-PBCGDzVasingtona, ako si uplatio u kladionicu, npr. Bet365*London itd...za PayPal piše PP*1234
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks