Svako auto probaj-Mercedes vozi! :biggrin::biggrin::tongue::tongue:
Ti znas. E niko ga tako ne znao ko ti. Oni ga voze i oni su ti rekli i bla bla bla. Shvatas li da je u vlasnistvu mog oca 14g i da nikad nije presao tu potrosnju.
Nego kad ti tobos sve znas. Koliko po tebi trosi Rav4 2.0 D4D
Svako auto probaj-Mercedes vozi! :biggrin::biggrin::tongue::tongue:
Nijeste dobro shvatili chojeka taj benz troshi tachno 9 ali galona
9-9,5 litaraH
Ne mos ti bolje od njega znat kolko tvoje auto trosi
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Bogome Amfi, to je onda dzabe voznja !
Kakvi su svi na pricu rekla kazala, svi lupaju potrosnju. Valjda coek zna koja mu je potrosnja. Druga je stvar sto ovdje 80% ljudi kupi auto dovezen iz inostranstva, sto se u slucaju mercedesa u 95% slucajeva desava da je to auto vozeno kao taxi, pa je preslo jedno pola melona km i vraceno na 120-130.000. Normalno da je masina razradjena i da trosi par litara vise, tako da se 2 ista mercedesa sa istim motorom ne mogu uporedjivati.
Ja vozim mercedes kompresor i znam kolika mi je potrosnja, i kroz grad gledam nekoliko "kao mojih" koje ne bih uzeo da mi pokloni neko. Moze coek otprilike da se orjentise koliko koje auto trosi po nekoj praksi, al ako neko prica da mu trosi ovoliko ili onoliko treba mu vise vjerovati no nevjerovati.
Isto kao da pricate da neki mb trosi 7-8 litara, a nekom konkretnom otisle dizne/turbina/automatik itd, pa ga cijela pumpa ne bi potkrpila.
sent from tabure
Svaki cigo svoga konja fali iako je u 99 odsto sluchajeva to raga
Ja ne znam za tvoje auto. Ja znam za ovo sto mi je u garazu. I znam kad se uspe gorivo koliko predje i znam izracunati 2 broja nije me grom ubio
Fabrika mu propisala 13.8 kroz grad a tebe ne prelazi 9.5?! No mora da ti tata sipa navece u njega po 5-6 litara kad zaspes da ne vidis kolko ti trosi...
Ne mora da sipa nista. Nego ti sa tim duplim nalogom idi da se samobanujes. Pa ces drugi put prdoklaciti o necemu sto pojma nemas. I idi one tvoje krame sklapaj kuci
Druze prica ti ne pije vodi,sanse,ali sanse nema da ti auto toliko trosi,dizel E clasa trosi toliko a ne benzinjara
Vidite li da vas chojek evo dvije strane gori
Ne gori,vec je to pisao i u topik o prodaji vozila.Samo budala moze povjerovat u ovu pricu
Trosi 9-9,5l
I sad cu da napisem najomrazeniju rijec na forumu
GASI
Da nije to dizel sa kompresorom![]()
niujedne mi gace lastike nema
Mozda trosi pola goriva pola ulja
Nije to Cena tvoj audi pa da se raspada. Ovaj auto je fabrika takoreci
Dzaba mu da je avion
Pobrkao si me sa nekim decace,ja vozim audi a8 d2
A vidji,te kocijaske price o potrosnji nemoj ovdje bez mene,jer ni najveca budala to nece povjerovat,a posebno ne da razlika kad je prazan i kad vuce kamp prikolicu razlika u potrosnji bude 1l...Popi jedan betagin posto mlatis zesce "veliki poznavaoce auto"
Testirano.
E200 običan.
Potrošnja 7, 2l, vožen na relaciji BR-ŽB-BR.
Ubrzava kao traktor udoban je kao lađa, testirano na full rezervoar iz Bara i opet u Bar full.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Pa kako nisi provalio to mu je očev profil...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks