ugradjivao se i u dvojku vr6
ustvari nije,nesto se utripovah da je onaj Limited vr6 al ipak nije,prastajte
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
U dvojku nije nego samo G60
Vr6 je u Mk3 i Mk4
To su baračine od motora kao i R32 toliko kubika a konja malo..
TDI i GTI
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 25-06-14 at 01:17.
ugradjivao se i u dvojku vr6
ustvari nije,nesto se utripovah da je onaj Limited vr6 al ipak nije,prastajte
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by Darko007; 25-06-14 at 05:19.
Koji je fabija od ovih??
![]()
Ako misliš na vw3 tdi ista stvar...
Dodje mu 2.0 TDI + chip toliko kubika a ubrzanje katastrofa.
Znas i ti sve ovo nego dobro..R32 je isto metak u klasu do 200konja..
Meni je drug imao Astra gtc 1.9 dizel naravno do 140 koliko su isli bulevarom nista mu r32 nije mogao.jedno pored drugog su bili.
Dovoljno je kad vozac Mk4 Vr6 kaze to je obicna baračina a sve mu je na nju radilo. Tako da zaobilazimo kanturine..
O vw mozemo da pricamo Mk4 jubilarna 175ks Mk5 Edišn 230ks Mk6 i Mk7 Ali dobro bice i nekad GTI od 300ks Mk16
Eto vidis da pojma nemas..
Ako znas koga raspitaj se za astru svi ti znaju za to sa r32 pa ti gifuj i izbacaj koze i pilice.
Što ću ja ako ces da lazem za kraj da ti bude lakse.
Astra 1.9GTC sa čipom i jos nekim doradama je imala oko 200hp 6.8 joj je do 100bilotako da gud najt.
Isti vozac s3 209hp vs vr6 mk3 a to je smijurija bila..
S3 komsija 224hp + jos koji hp preko toga tada nije bila cipovana sa plavom r32 mk5 da ne pricam sto je bilo..![]()
Gore si napisao da znam sve a sad da nemam pojma. Jel ti stvarno mislis da me zanima taj gnojpel toliko da bih se raspitao za njega? Znas li da ne okrecem glavu za takve kanturine?
Ali ovo da se igra sa R32 i S3...ko je saglasan sa mnom da je to jedna žestoka LOLČINA?
TAKUMI
Odma se slaźemo za to koje auto koga interesuje.
Nemaš što tu ko je saglasan..
S3 i znam momka što vozi r32 mk5 pa kad primis platu zovi.
Da izvedem posle ljude na veceru od tih para.![]()
Imas Mk5 r32 crna sa tom se probao iz mesta kod mase do 140/150 tako nesto je bilo jedan pored drugog.
Da ne kvarimo temu vidim da se ne razumijes u ovo
A za kraj ovaj s3 sto mi vozi komsija..
Sad je cipovan I jos mnogo stvarcica uradjeno tako da nista sa r32a jedino ovaj zuti sto mi drug vozi.
Kad ti god bude volja pripremi 20e da podjemo posle na pice sa momcima da ih ne zovem na suvo da bi ti ja dokaziva sto.![]()
Ја само не видим што поредиш чиповане машине са фабричким мотором, једноставно нема смисла
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Mogu zamislit priču momcima kakva im je na "suvo", za 20 eura se sigurno raspričaju![]()
Puštite fore nego djela.
Ja sam svoje iznijeo.
Da ne kvarim grupu sa Opelima AudiJima i tako to...
Vaše je da vjerujete ili ne ali se izvinjavam neko je bio r32 pomenuo i vr6 pa sam morao da reagujem.
Mk3 Vr6
S3 x2
Mk5 R32
Onaj Opel kad god ste spremni da vidite samo momke da osvjezimo na ovu vrucinu sa dvije tri ture.![]()
A ti si im... Menager?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
ja samo da potvrdim price za astru.
i to, a i za trku sa r32 i s3.
Meni je samo smijesno kad citam/cujem ovakve price, uporedjuju mi neku cipovanu sumporacu sa jednom od najslabijih sasija danas koja jedva prenosi 120-140 KS i koja pri ubrzanju seta lijevo desno kao kolica sa R32 MK5.
TAKUMI
А брате па не прича он о томе, но упоређујеш чипованог измијењеног ОПЕЛА , који су баш се страшно показали као тркачи, са једним култним аутом као R32
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Ja vidjeh jedan dan city taxi pretece r32... Na punu jos, haos dushe mi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks