Mozda je bio malo veci paket, a takve stvari idu na carinu. Manje mi je zao tih 4 nego onaj 1 eur za svaku sitnicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ista stvar i kod mene, svaki paket tezi od 2 kila je bio 4 € i za svaki sam morao licno da podjem a postar u zadnje vrijeme ne donosi ona obavjestenja da je paket stigao. Za zadnji paket su mi i neku lezarinu naplatili 50 centi iako paket nije bio kod njih duze od 24 sata. Profukarili su se nesto
Sent from my LT30p using Tapatalk 2
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Aj ne zezaj to su sve poštena i radna čeljad...
da li se negdje na aliexpress sajtu moze izvuc informacija datum slanja odredjene posiljke?
Dobices notifikaciju na mail.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
pa stize ti ono obavještenje na mail, prvo da je transkacija uspjela a onda druga da je poslato?
f6
stize naravno, ali pitam da l' ima na sajtu taj podatak, jer ja ta obavjestenja brisem odma.. inace ib ih sad imao preko 100.. bzv mi je da nema na sajtu..
Mislim da nema kad je poslato jer pise samo the seller has shipped your order i ne pise datum kad je poslato samo ono koliko je ostalo do roka za prijem, mada moguce da po tome mozes da gledas ako uvijek stave rok 60dana, oduzmes to koliko je ostalo i dobijes kad je poslato, a imas ono kad si ti platio ako ti to sta znaci:
Order Time: 23:41 Jun. 05 2014
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
znam kad sam platio, ali obicno posalju posle 3-7 dana.. bzv da ne pise datum slanja, nije to problem napravit..
porucio sam nesto 15 maja.. ne sjecam se jel poslato posle 5 6 ili 7 dana, ali jos ne stize.. rok za isporuku je jos 23 dana, mada je proslo vise od mjesec uveliko.. Prodavac ne odgovara na pm, mogu li otvorit dispute, iako je rok jos 23 dana?
Mislim da ne mozes jer jos nije prosao rok. To je regularno rok jbg od 15-60dana.
A imas li tracking number sta je sa njim? Ako on ne radi onda mozes da otvoris dispute i da kazes da nije dao validan tracking number i ne odgovara na poruke.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Hitno mi treba savet!!
Hocu da narucim nesto od ova dva:
http://www.amazon.com/Brother-Printe...3859529&sr=1-2
http://www.amazon.com/Canon-MX452-Wi...3859259&sr=1-1
Sta vi mislite koji je bolji i dali cemi nesto naplatit carina ili ga pustit?
pustit cega kadplatis carinu I pdv
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
nema carine i pdv-a ako ne prelazi 150€
stevanne, kad dobijes mejl da ti za 5 dana istice "purchase protection" (sto obicno biva 55-og dana od dana narudzbe) i ako ti do tad ne odgovori prodavac, onda otvori dispute.
mislim da do tad nemas pravo, tj. ne ispunjavas te neke pravilnikom trazene uslove za otvaranje dispute-a.
ne ispunjavam iako track br. nije validan i prodavac ne odgovara na poruke?
What Are The Guidelines?
Allowed
• Opening a dispute after you didn't receive the item and you haven't been able to resolve the issue with the seller• Opening a dispute after the item you received didn't match the description in the product listing
Not allowed
• Claiming an item hasn't been received when it has arrived.• Claiming an item is significantly not as described when the item condition is consistent with the description in the listing• Opening a case when you have already received a refund from the seller or reimbursement from your payment provider• Opening a case against a seller to retaliate following previous disputes• Threatening to open a case against a seller in order to get a discount or additional goods and services, when the item arrived in the described condition• A pattern of excessively opening buyer protection cases.
----------------------------------------------------------------------------------
obrati paznju na ono gore AFTER.
probaj da ides na HELP > Submit a complaint pa vidji mozes li tuda sto ucinjet
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks