Usred bijela dana, danas oko 17:40, na magistrali u HN, kod skretanja za Servisnu zonu (ili kod mesare Babic, ko tako zna) Passat B5 karavan, sivi, imao sudar sa biciklistom. Biciklista na putu i gomile ljudi oko njega, bicikl iskrivljen, vozac passata u policijskom autu, passat soferka i hauba polupani. Epilog : 1x Hitna Pomoc, 2x Golf 4 Policijski. Passat i dalje stoji tamo, pored magistrale.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Wtf???
dafuq...
She is only here to annoy herself!
Bronx, vidim HN table, gdje je ovo?
Bilo bi ok da se odmah napise, a ne mi koji znamo koga, blejimo ovako i molimo se samo da nije neko koga znamo (mislim ruzno je da je bilo ko, ali opet vise strahujes za one koje znas)
evo sto mi rece drug iz HN: "Golf je od jedne drugarice moga brata , parkiran bio i ovaj je letio sa drugim pokupio je i oboje u dvoriste zavrsili ..."
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ko ce koga ako ne sam svoga?
TAKUMI
ovaj Bronx kao da radi u ekipu za uvidjaje
Mozda i radi..hmmmm..
Aj da vas još malo informišem ostalo ćete potražit sami. Danas ispred pravnog oko 12-13h čoek oko 60 godina ubi đevojku izu je iz cipela, ostala da leži na ulicu. Srećom nije poginula.
Opširnije potražite sami.
mozda ju je stvarno ubio, bila klinicki mrtva, pa se digla posle intervencije lekara..
http://m.cdm.me/iphone/prikazvijesti...t=1000&rkat=-1
http://m.vijesti.me/vijesti/podgoric...-clanak-776988
Sad vidim da je isti udes u pitanju, je li moguće da se objavljuju ovakve stvari bez provjere, novinari zamislite kako je familijama kad objavljujete pogrešne informacije, pih.
Last edited by remark; 29-06-14 at 07:32.
Portal CDM,Portal Analitika,RTCG- Drzavljanka Austrije Marija Vangufer
Portal Vijesti- Podgoricanka Ivana Saveljic-Ivana Ševaljević
Isti udes jedna djevojka na zalost poginula sa nekoliko imena i prezimena...
Edit:Strasno piskaranje Vijesti sve su prilike
Last edited by METZ; 29-06-14 at 08:02.
Ja bih ih tuzio za ovo, i to masno.
TAKUMI
Zna li se sta je bilo?Audi preticao vjerovatno?
Jes, audi preticao auto koje je skretalo lijevo.
A jedno 20 godina brale pa nećeš više.
Bijo si poziw koi se neodbija
20? Nece preko 2.
TAKUMI
Pa Suzuki je valjda htio da skrene lijevo a ovaj debil je valjda u tom trenutku krenuo da ga pretice.
TAKUMI
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks