ni mene nisu vratili 0.74. mada jos stoji u rezervacije
1,5e su vratili na karticu,nijesu na PayPal
ni mene nisu vratili 0.74. mada jos stoji u rezervacije
1,5e su vratili na karticu,nijesu na PayPal
Podji u NLB i trazi Visa jeans ili prvi paket www.nlb.me/NLBPrvipaket
Ostale odgovore imas na ovom topicu ili u mom potpisu.
P.s. I meni je vracen 1.5 eur. Ceka se jos 1 usd (0.75 eur), tako da ne panicite
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
cudne stete za te pare,neka su im srecne.
samo me nervira sto ne daju ove tracking kodove :/ ajde da shvatim za ove male stvari,nego sam narucio majicu od 30e + 9e shipping i nema tracking koda.
evo meni vratili pa mi opet skinuli, ne znam u cemu je fora![]()
sent from tabure
ima da se narucuje.........![]()
jos 40 fratelo..
f6
Nije problem u 1,5€ on služi kao autentifikacija da je tovja kartica..
0,74€ je u tsvari 1$ i on služi za otvaranje računa. Kada se račun zatvori onda ti vrate i to.
Probajte zatvorite račun i dobićete njih, onda opet otvorite sa istom karticomistim mailoim i istim brojem...
Evo test
![]()
Evo jedan tutorijal KORAK PO KORAK - Kako otvoriti PayPal nalog
Ko je nesposoban da ga sam otvori, taj je nesposoban i da trguje, bilo da je jezik problem ili baratenje internetom...
Njak Njak Njak
podesim USD, coek mi posalje paypal fakturu na 177USD ( ~ 130 eur), a skine mi 136 EUR. zbog zasto?
U pitanju je CKB Visa kartica.
Jesi li prilikom placanja naisao na korak gdje biras oces li da ti paypal ili tvoja banka radi konverziju. Mislim da sam na nekim drugim forumima procitao da nema veze to sto si stavio USD u tvom nalogu kao primarnu valutu
Last edited by Rakun; 24-06-14 at 21:07.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Dobih danas NLB Visa Electron i napravih dvije transakcije (bankomat i POS terminal) i evo vec pola sata nema SMS obavjestenja.
Da li u NLB kasne poruke o obavjestenju?
radi i viza elektron od sosijete ženeral. narucih neku sitnicu cisto da vidim kakva je procedura
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Sms servis ce biti dostupan 24 sata nakon preuzimanja kartice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
U Atlas banku je nevjerovatno brzo u sekundu te obavještava. Može da se kaže da je instant. Besplatan je servis, besplatna kartica, održavanje, bez provizija... sve džabe.
Visa electron student kartica.
Love, peace and respect.
Zahvaljujem moci na brzom odgovoru.
A interesuje me druga stvar, da li je rizicno vezati platnu karticu za PayPal?
Jeste li imali kada problema oko kradje podataka sa kartice usled kupvine putem neta.
ja jedino s njom trgujem s masu sajtova.. niikad nista.. Naravno, sajtovi su provjereni, nisu neki xx..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks