Ispratih te Sandor, dobar tiket bi al' nije se dalo. Mene obali Holandija 3+ na drugi. :/
E pa milo mi je ondaNijesi imao muda za Holandiju, znao sam
![]()
Ispratih te Sandor, dobar tiket bi al' nije se dalo. Mene obali Holandija 3+ na drugi. :/
I don't get lucky. I make my own luck.
Gasi gasi !
Sjutra Urugvaj - Italija, javljajte se na pm ko zeli pare :mrgreen:
E…
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Nijesam znao da u olimp i sporting mogu da se vezu strijelci sa utakmicama. Do sad bih milion napravio . Ja rokam na Meridian raspali.
Englezi izvode 9 novih igraca, kvota na njih je 1.8, a na Kostariku 4.50. Ja stvarno moram ispostovat Kostarikance i Kembela, navijacki. Mali je do sad dao samo jedan gol, i to u prvoj utakmici, a u drugoj mu nije sviran cist penal. Kvota na njega je 3.50. To je rekreativni tiketic, naravno.
Na drugi rekreativni ide Urugvaj i Suarez ...ili Cavani, posto nije prc'o gola do sad bez iz penala.
Ne znam za Kostarikance.. Englezi u mladom sastavu, vjerovatno zeljni da se dokazu..Igraju: Foster, Smalling, Jones, Cahill, Shaw, Frenike Lampard, Wilshere, Milner, Barkley, Sturridge, Lallana
Igracu ih 2 i 3+
Dajte par predloga za ovaj Wimbledon.. Nesto na ukupno gemove...Juce nisam moga nista strefit..
I Kostarika ce eksperimentisati sa sastavom.
Italija-Urugvaj- 0-1
Kostarika-Eng- 0-1
Tu es mon héro!
Kostarika 1X
Italija ppx
Obala Slonovace 2
Japan 3+
I don't get lucky. I make my own luck.
Kako mrzim onog Wilshere
Bas ne znam sta cu da igram, sad se probudih, kakav je ono mrznov od igraca. Svako igra fudbal danas..... GASI GASI GASI
Sad se probudih, odoh da skuvam sebi kafu![]()
Brenes da daje gol...
ima dosta zenskog tenisa, sta igrati na gemove?
mislim da japan moze veceras 3+
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks