Na poluvremenu 7:2 za Srbiju. Centre su dobro sačuvali, mislim da nisu ni primili loptu, ali zato rešetaju Filipović, Mitrović, Prlainović i Mandić. Na drugoj strani odlična odbrana Srbije, oni idu dosta na centre, ali ništa nisu uradili.
Nisam gledao od starta, nema na onom linku, prenose nešto drugo... 4 gola iz igre, Pijetlović odličan na golu, 5 puta igrač više za Mađare, 3 puta za Srbiju... Igrač više 3/3 za sada...
Na poluvremenu 7:2 za Srbiju. Centre su dobro sačuvali, mislim da nisu ni primili loptu, ali zato rešetaju Filipović, Mitrović, Prlainović i Mandić. Na drugoj strani odlična odbrana Srbije, oni idu dosta na centre, ali ništa nisu uradili.
Da sačekam kraj utakmice, da ne pametujem unapred, ali ovo mi liči na ono prošlogodišnje finale kad je bilo +6
I ako se uzme u obzir laka pobeda u grupi u Barseloni, i laka pobeda u Londonu na OI takođe u grupi, sve sam sigurniji da Mađari ne bi osvojili svetsko zlato prošle godine da Srbija nije naišla na CG u 1/4 finalu... Grci su krivi za sve, zakuvali i onda skinuli gaće Mađarima u 1/4 finalu...
Madjari definitivno imaju kompleks...odigraju 5 dobrih utakmica i onda dozive ovakvo ponizenje u finalu. Ne sjecam se kad su dobili Srbe zadnji put...
Cestitka Srbima na zlatu i vrijednoj nagradi.
P r i m o r a c
Kako se dobija sportka penzija ?
Valjda osvajanjem svjetske medalje? Nisam siguran...
Sent from Pepito
Fire in the hole!
imali kakvih vijesti akonto proširenja jadranske lige na srbiju. ovi naši debilni klubovi (svi osim primorja, juga i mladosti) su protiv i da nema šanse da daju zeleno svjetlo. bukić je prije par dana podnio ostavku na mjesto predsjednika UO te nove lige
vaterpolski portal - www.dance.hr
Ako to nije gotovo, a očigledno nije, čisto sumnjam da će biti nešto od toga. Sledeće sezone će i naši klubovi biti mnogo slabiji, pa je pitanje da li će želeti da igraju Jadransku ligu. Mada bih ja voleo da igraju, iako bi tu klubovi iz Hrvatske bili najbolji. Mislio sam da je to gotov jer sam čuo da je ostalo da se dogovore da li će biti 8, 10 ili 12 klubova, ali to je bilo pre npr. mesec, dva.
Dok liga ne pocne nista se nece znatiKao i uvjek
Petar Kovačević novi trener Špandaua, ugovor na godinu dana.
http://www.waterpoloworld.com/News/t...7102/news.aspx
Hrvatska osvojila B net kup u Zagrebu.
http://www.waterpoloworld.com/News/t...7103/news.aspx
Zna li se plan priprema Crne Gore, ko će biti protivnici u pripremnim mečevima, na kojim turnirima ?
Koliko ja znam ucestvovace se samo na nekom turniru u Njemackoj, kao prosle godine
Buslje ipak produzio na jos 4 godinem vratio se i obradovic, potpiso na 3 godine
Jel se to u Dubaiju igralo po novim pravilima?!
edit: nije nego su posle turnira igrane prijateljske po novim pravilima.
Last edited by big giant head; 25-06-14 at 11:18.
Fire in the hole!
Od petka do nedelje se igra pripremni turnir na kojem će pored Španije i Francuske učestvovati i protivnici Crne Gore na EP, Grčka i Rusija. Na ovom sajtu biće link za utakmice.
http://www.rfen.es/publicacion/noticias.asp?n=11920
U nedelju će valjda biti i na nekom ETB kanalu.
Vicelas Cup (Syros, Grčka), U19 selekcije Crne Gore, Srbija, Grčke i Španije od 25.07. do 27.07., kao priprema za EP u Gruziji od 24. do 31. avgusta.
Takođe, od 25.07. do 27.07. Tiszavirag Cup (Szeged, Mađarska) kao priprema za U18 SP u Istanbulu od 2. do 10. avgusta. Pored domaćina i Crne Gore učestvuju i Australija, Kanada i Brazil.
Nasa U19 reprezentacija je poodavno pocela pripreme i sada ih zbog Kupa CG za U18 bukvalno prekida... Morali su taj Kup staviti krajem prosle godine.
Capro o novim pravilima:
http://www.vijesti.me/sport/perovic-...-clanak-221028
P r i m o r a c
Ništa od Jadranske lige sa klubovima iz Srbije.
Sto je zapelo?
P r i m o r a c
Zna li ko rezultate kupa iz budve?
Sent from Pepito
Fire in the hole!
Jadran dobio Katara 16:6 u prvoj utakmici.
Budva-Primorac igrali 10:10 u regularnom dijelu, posle peteraca dobio Primorac 24:23.
Strijelce ne znam, ako neko dobije izvjestaje neka napise
Sjutra finale od 12h
nije samo to, pitanje je u kakvim ce sastavima igrati timovi iz Srbije, ako budu nastavili sa prodajom igraca ne bi donijeli nikakav dodatni kvalitet.
Vece je pitanje kakvi ce nasi klubovi biti, ne ocekujem neki pomak od prosle godine..
Ne djeluje mi sad da će srpski klubovi doneti neki naročit kvalitet, djeluje da će biti na nivou naših. Ali nije realno da hrvati imaju 8 klubova, malo je smijesno.
Sent from Pepito
Fire in the hole!
Pa sad da ce biti na nekom vecem nivou od nasih nevjerujem bas.
Zvezdu su napustili svi ovi stariji igraci (jedino se ne zna sta je sa Sefikom) a doveli su Drasovica 97' i Njeovana iz Vojvodine. Partizan je isto rasprodao sve i nadam se da nece uspjeti da ukrade ove nase igrace, jedino ne znam sta ce bit sa Radnickim.
Igor Milanovic novi trener Pro Reka.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks