Mall of Montenegro(Gintas)
Sent from my Nexus 4
Treba mi nosač za tablet 10.1 inča za naslon prednjeg sjedišta od kola, neke jeftine sam naručivao preko interneta ali su lošeg kvaliteta.Ima li ko ideju?
Tražio sam u ove veće radnje tehike ali nema.
Gde naci ovo ? evo objasnjeno u sledecem threadu: https://forum.cdm.me/showthread.php?...62#post3759662
Pafff!
Pleksi sam i po mjeri koju oćeš imaš u FlotAlba na Zabjelo. Oni ti izrežu a što se tiče ostalog nemam pojma. Vjerovatno možeš i sam posle, uzmi neki dobar silikon i eto
Zna li neko majstora za servis klime u PG (freon, ulje, izolacija bakarnih zica vani) i koje su cijene?
Imas jednog sa foruma .
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...vis+auto+klime
Hvala na preporuci, ali kao sto rece Dutch, meni treba serviser kucne klime![]()
Permutovao sam, prastajte :roll:
Dje cu naci neki crveni digitron sa 4 tipke, jedna za plus, druga za minus, treca za puta a cetvrta jednako? Display 3.2 inca, i da bi moga' vikanjem unijet brojeve. Pozeljno bi bilo kad bi digitron na mene vikao rezultat.
Helijumski baloni oni za djecu, dje se mogu nac?
u delti, ponekad u centru kod fontane.
Mall of M. "pravi se festa"
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Hvala![]()
Gdje ima da se kupi stolica za kompjuter (neka normalna cijena, ne preko 100€) a da nisu u pitanju oni saloni u Donjoj Gorici, jer sam gledao tamo i nesviđa mi se izbor?
Ima li gdje kod nas blu-ray diskova? Vidim da ima u ponudi plejera raznoraznih vrsta, a diskova ni za lijek.
Znate li dje da uzmem uticnice, ali da su u braon boji? Posto mi se jedino braon slazu sa zidovima...
I ne moraju da budu citave uticnice, moze samo ono plasticno sto se vidi spolja...
I da nije nesto oder skupo
Last edited by Petronas; 21-06-14 at 20:43.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Imam ja uticnica svakakvih boja..
Sent from my GT-I9505
Imas radnju ili kako?
I imas li samo ono spoljno, plastiku, jer su mi unutra uticnice i prekidaci zdravi, samo bih boju da promijenim![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
10.000 do pon. ?
...
Gdje se moze naci ova izolacija koja se stavlja preko cijevi? Nisam uspio nigdje naci....
slika.
![]()
Gdje u Podgorici ima izrada pečata? Tj. gdje je najbolji odnos cijena/kvalitet?
Cini mi se da u Grafo rade pecate, ili da sam vidio nedje prije da su ih radili, ali za cijenu i kvalitet pojma nemam![]()
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks