I bice vraceno
Sent from voices in my head
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
meni i 74 i 1.5 i nista ne vrnuse![]()
Samo da obavjestim one koje mozda zanima. Moze da se registruje i sa Visa electron Hypo Alpe Adria Banke
Ja sam sa tom karticom registrovao sve. Koristim debitnu karticu za mlade.
Nema na cemu. I drugi put.
Bako, jebeš li što?
meni radi ok
evo ga sad mi radi mozda do ovog m kabla znaju nekad da prave problem kod otvaranja pojedinih sajtova
Last edited by Sceko; 19-06-14 at 19:28.
ni meni ne vratise 1.5 i 0.75![]()
a pise vrnuce within 24 hours! Ima li prostora za tuzbu!?? da ih odma jad nadje od crnogoraca??![]()
Transakcije za validaciju ce nestati sa liste rezervisanih nakon par dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ej, je li i kod vas u opcijama "country" stoji Srbija, fiksno?
Šta se pravite ćoravi?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Gdje to stoje Srbija ?
Ja uopšte i ne vidim zemlju osim tamo kada je pri registraciji unosiš sam. Jedino gdje nakon registracije možeš da vidiš zemlju je adresa koju si sam unio i domen https://www.paypal.com/me
isto kao što je domen za Srbiju /rs,
za Hrvatsku /hr
za Sloveniju /sl
itd...
Last edited by Rakun; 19-06-14 at 22:26.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Imaš na profil, add/edit street address.
for one another !
Ajde nesto drugo da pitam: isplati li se entropay nalog da zadrzim ili vise da uzmem neku validnu karticu (iskljucivo za paypal)? Kad vec imam maesto erste banke (e sad ce neko rec: vidji ga kako je shkrt) vezan za entropay?
Last edited by baraba; 19-06-14 at 23:06.
Nalog sam otvarao prošle godine kada CG još nije bila u opcijama. Sada pod "state" stoji Montenegro, a "country" Serbia.
for one another !
Zatvori taj nalog i otvori novi. Mada ako ti prolazi kartica onda ne moras. Nego zbog veze sa eBay.
Barba, neces da das 0.7-1 eur za visa electron, a hoces da placas proviziju entropay-u?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Evo ja ugasih stari nalog registrovan na hrvatsku i otvorih novi na cg.
no da cujem, od kad ste otvorili pp, sta ste prvo trgovali ?
sent from tabure
Ko je imao nalog na Hrvatsku ili neku drugu zemlju koja ima dvosmjeran paypal da li mu je radilo primanje para ?
Ako na primjer otvorim sa Skrill-om PayPal nalog na recimo Kipar hoću li moći primati pare ?
Last edited by Rakun; 20-06-14 at 00:21.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Znate sto mene zanima. Gledao sam neke stvari dje pise da je besplatna dostava, s tim sto taj ko ih prodaje se nalazi u neku zemlju kojoj ni ime ne znam da napisem. Koliko je to sigurno tako da se narucuje, ima dobar feedback. Ima neke zvezdice tamo, kao da je pouzdan. Sto znam, budala, nece da vara narod. oce li on stvarno da mi posalje besplatno ako se na primjer nalazi u Kini ili Singapuru?
Bako, jebeš li što?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks