Radja, klikni na troskovi... I vidjeces 0.99 eur mjesecno. Dobijas visa electron i sms za priliv/odliv. Mozda moze i bez klasik paketa samo da se otvori tekuci i uzme visa electron za 0.7, ali mozda tada placas odrzavanje racuna, pa se isplati uzeti klasik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da li je neko probao da registruje business account?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Znači iako ne primam platu tamo, misliš su troškovi mjesečno za klasik paket i za račun ukupno o,99?
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
Maestro karticu erste banke nece da prima na get verified! Steta na bacenih 8 eura
Ne moze Maestro kartica ako je ko ima. Sjutra cu da trazim da mi je zamijene za visu..
rm -rf /
Da te ne sisaju kao ovcu kroz CG za neke stvari:
Razlika u cijeni npr naocara u optici u Delti je 2,3x veca u odnosu na cijenu istih originalnih naocara preko neta.
Da ne placas Nike (primjer) obicnu majicu 40,50e u njihov butik, kad je za 10 mozes naci, istu takvu, na netu.
Da nabavis stvari koje u CG ne mozes naci, a valjalo bi ti (stvari za dom, za auto, komponente..)
eto te stavke krucijalne, za pocetak
Edit: Barem za mene, ne ulazim u potrebe drugima. Sem placanja nekih stvari sto samo paypal podrzavaju.
Last edited by Draka; 17-06-14 at 23:00.
Do koliko sati radi sutra NLB banka?
Da sutra posle posla odem
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
Znači, jedna od pogodnosti je naručivanje sa interneta? Pa ok, ali i do sada je to bilo moguće sa karticom.Doduše ne sa svih sajtova, ali ih je dosta dostavljalo u CG (barem ovo što sam ja naručivao), tako da i nije razlog za ovakvu revoluciju. Ovo slanje novca je interesantno, ali kao što neko spomenu, neće biti moguće još neko vrijeme, tako da... I sada da očekujemo uvođenje plaćanja dažbina (carine i PDV-a) na svaku vrijednost veću od 50e?
isključite televiziju, uključite mozak
Pa da, ali ipak nedostatak mogucnosti da se prima novac je za mene veliki minus. Skoro svi sajtovi prihvacaju VISA karticu, ne znam sta je razlika sa paypalom? Eto za ebay valjda treba, ali koliko sam citao ovdje i za to se ima resenje.
Svakako neka je sa srecom, a od cega zavisi oce li unijeti mogucnost primanja novca? Nadam se da nije od toga koliko gradjana koristi paypal...
Jel neko probao da aktivira preko CKB-ove visa kartice?
A zasto NLB? Sta fali ostalima, konkretno CKB?
Meni normalno visa na ckb.Sad prosla sitna kupovina na nekom sajtu
Podgorica Podgoricanima!
U NLB sam ja.[/QUOTE]
Samo mi reci jesi li i ti morao da platis 8 eura maesto karticu kao sto sam ja kod erste banke
I ja se prebacam u erste na ljeto,odgovara mi a i ckb je smece i meni nisu htjeli da pomognu jedanput
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
Moze li proci premium kartica hipotekarne ili samo visa kartica?
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
A mastercard?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Moze premium, jer je mastercard. Ne moze maestro. Preporuka za NLB visa electron.
Ja sam probao Mastercard, nema tu opciju, samo Visa.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Da li se više isplati da PayPal stoji na € ili na $ ?
Hoće li mi dati da stavim karticu koju su banovali (kada sam provaljen) ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks