Page 599 of 831 FirstFirst ... 99499549589595596597598599600601602603609649699 ... LastLast
Results 14,951 to 14,975 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zašto bih šerovao?! To mi nije potrebno. Ali ponavljam, razni korisnici imaju različite afinitete.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jocker View Post
    Aooo @prezla.... Ako tebi treba doktorat iz elektrotehnike da 'ubodes' flešku u USB port, ne znači da treba i svima ostalima. Glede Sport Kluba (i drugih kanala) poenta je: ima li ih u paketu ili nema...dakle najbolji paket je onaj koji ima najraznovrsnije kanale. Dakle: ima/nema.

HD? Kakva nebuloza, da ne kažem laž... Ali ajde, ako stvarno vjeruješ u to, onda nije ni čudo što misliš to što misliš...

Kvalitet slike? IPTV je izuzetno napredan servis, ali kao što rekoh u nekom postu ranije, da bi funkcionisao u svom punom potencijalu treba mu 'vlakno' - fiber. Zašto? Zbog protoka... Kako je ETV još uvijek servis koji do najveceg broja korisnika, preko 90% (ako ne i preko 95%) dolazi putem ADSL tehnologije, uobičajeni stream beet od 13-14 Mbps za HD kanale korisnici mogu da sanjaU, zbog toga često slika i podsjeća na DiVX filmove s kraja '90
    Ja nijesam rekao da treba doktorat za ubacivanje fleske, vec da je to maksimalno pojednostavljeno na ETV nego sto je to kod ostalih. Dalje, korisnici ETV imaju ovu mogucnost od samog pocetka ZA RAZLIKU od ostalih koji su prekopirali ovu mogucnost od ETV i to od skora... Razloge za SK kanale sam znas, tako da ne treba vise razglabati pricu oko toga! ETV je prvi ponudio HD kanal "My Zen", a poslije toga su svi sportski kanali dostupni u HD rezoluciji! Ostali opet kaskaju za ETV sto se tice ovoga! IPTV tehnologija moze da se rabi i preko bakra, ali zbog veceg protoka podataka koji iziskuju buduci HD kanali, bakar polako izlazi iz mode pa ga mijenja daleko napredniji FTTH ili fiber, koji ce se za 5 do 10 godina implementirati u vecini domacinstava!
    Quote Originally Posted by bakyknez View Post
    precera ga...
    nahvali extra tv .... a to što nemaš ništa vidjeti tj imaš lošu ponudu to tebi nema veza
    a što da snimam i što će mi sve te usluge kad je ponuda očaj živi
    nabacili 30 pink kanala i domaćih... a ostalo....
    evo skoro ukinuli i CMC ... mjesto da se šire oni skidaju
    kada će SK kanali, viasatovi, fox kanali, travel, njima najmanje 20 kvalitetnih kanala fali...
    Razlog je ISTI kao i za SK kanale! Sto se tice pink paketa, to je sad stvar licnog ukusa... CMC je cini mi se sam ugasio emitovanje za region to jest emituje se iskljucivo putem DVB-T Hrvatska...
    Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    prezla je obican bot kojeg t-com hrani pa je normalno da ce da napise to sto je napisao. Ne skacite ljudi, pustite *****.
    Bolje je i "bot" nego spamer koji dezavuise iskljucivo na topicu o ETV! Nego tako vam je to, kada uspijete, odmah se pojavljuju oni kojima uspjeh nekog ili neceg smeta, sto je dobro za ovog sto je uspio A ove zvjezdice opisuju TEBE LICNO! ;*
    Quote Originally Posted by straus View Post
    Nevjerovatno kakvih ljudi ima, hd kanala ima vise na totalu i m-kablu nego sto ce ih ikada biti na extra. Dalje, pa zar snimanje nije bolje na flesku pa fino taj dogadjaj prebacis i sacuvas na kompjuteru, a ovako kod extra tv kad se popuni prostor sve brisi

Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
    HD kanale je prvi na nivou cijele drzave lansirao ETV, ostali ga prate...
    Tehnicki bi moglo da se snima na flesku i na ETV, ali je to politikom Telekoma zabranjeno! Licno bih volio kada bi se moglo prebaciti na flesku, ali....
    Quote Originally Posted by laciale View Post
    Aoooo, momak pojma nema. Da te informisem da i cabling i mkabl i total imaju hd kanale. Ostatak posta ti necu komentarisat.
    Informisan sam ja ne boj se Ali prvi je bio ETV, a sa FTTH vidjecemo ko ce bit lider u ponudi HD kanala! Ostatak mog predjasnjeg posta govori da je ETV NAJBOLJA platforma u distribuciji TV kanala!
    Dalje, mozete li film, emisiju, seriju iznajmiti kod vasih kablovaca kao na ETV ? Nije li to jos jedna prednost ETV u odnosu na ostale?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Očigledno da nisi sjvatio, ili nas zahebavaš. Naravno da mozes da gledas i na tom uredjaju (recieveru), ali i da shateuješ, arhiviras, uploadujes na server, youtube, poslajes poštom, DHLom, edituješ, montiraš, lijepišefekte....bla, bla, bla, bla...što već sve može sa video materijalom da se radi...��

Što se cijene tiče, meni je onda kablovska televizija 1.12€, što je 5 puta jeftinije za 5 puta više kanala, ������

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

CMC se samo emituje u Hrvatskoj, kako li ga ja onda gledam na Totalu?
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Račun za Extra TV je 6 eura, pa o Extra TV pričamo a ne o komunalijama... Tebi je snimanje i premotavanje programa prebacivanje na flešku i gledanje na drugim uređajima?! OK, uživaj u tim "naprednim" tehnologijama.
    ne moras ti da prebacas na flesku ako neces, ali mozes. Na Extra tv-u ne mozes. Meni je racun za extra tv mini 12 eura, ja ne mogu nikako gledati extra tv bez fiksnog iako ga NEMAM, dakle uredjaj nemam ali placam jer sam uslovljen!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Pustite decka - njemu sve sto u zivotu treba je snimanje i videoteka.i decko, ne masti da mozes uzet extra tv za 6 eura.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Prezla, to kako će biti za 5-10-20 godina stvarno nije bitno za ovu priču...ja sam isto rekao da je IPTV najnapredniji servis po mogućnostima, ali usluga Extra TV Telekoma CG nije najbolja ponuda i opcija na crnogorskom trzistu sada i ovdje. Nije bila ni kada se pojavila iako mu je konkurencija bila takoreci nikakva....

Drugo, slazem se da je prica o SK kanalima beapredmetna. Dakle, nema ih u ponudi...razlozi ko se tu s kim preganja starno nisu bitni. Telekom je npr. u tom kontekstu opstruirao konkurenciju godinama krseci zakon i onemogucavajuci na raznorazne nacine koriscenje telwkomunikacione kanalizacije drugim operatorima, bla, bla... Dakle, nema u ponudi trenutno najboljeg sportskog paketa kanala koji je by the way, za razliku od Arena, uslovno receno besplatan jer se ne doplacuje vec je u osnovnim paketima svih providera.

Glede kopiranja (za snimanje).... Isto vazi kao za SK kanale...Osim toga, to se, i prije bilo kakvih providera vazda moglo raditi od SkyStar kartica, pa do WinFast kartica za analognu TV...dakle snimanje i premotavanje je Telekom isto "ukrao" nedje...a to je stvarno nebulozna prica...

Poenta je sto korisnik i za koliko novca moze da dobije na trzistu... Ako paket usluga Internet od 5Mbps + DTV kojem fali gro dobrih TV kanala, koata 45€ mjesecno, a na drugoj strani za 20-25 ili 28 mozes da kupis brzinu interneta od iste do 3.5 puta brze sa kompletnom ponudom TV kanala, onda sva prica o preganjanju sa ugovorima, i teorijama o kradji i kako to može funkcionisati nekada u dalekoj budućnosti, pada u vodu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Pozdrav svima. Novi sam ovdje, ali Extra TV koristim evo 6 godina! Glupo je objasnjavati zasto je ovaj servis NAJBOLJI u odnosu na ostale, jer pretpostavljam da i sami znate da korisnici ExtraTV imaju mnogo mogucnosti da sami biraju sta hoce! Postoji snimanje i kod drugih (bolje reci ostalih), ali moras da budes majstor za elektroniku pa da odsrafljujes, dodajes, krakujes, sklapas.... Nije li to mucno? I dosadno? A i vecina i ne zna nista o tome, pa prema tome "benefite" od takvog snimanja ima veoma mali broj ljudi!
    Kvalitet slike kod ETV je BEZ PREMCA! Prvi i osnovni uslov za uvodjenje "kablovskog" sistema jeste kvalitet slike. Ovime se vecina "kablovaca" ne moze pohvaliti, tako da odmah padaju pri prvom uslovu!
    ETV nudi i HD rezoluciju, a ostali? Uz ETV bez busenja i rusenja imate i net i telefon (pod uslovom da vec imate telefon u kuci)!
    E sad nikad ispricana tema na ovom topicu, a to su SK kanali! Znam da je velika falinka to sto ih nema na ETV, ali zasto je to tako? Krivicom Telekoma? Vi kriticari koji ste iz nekog razloga dosli ovdje da nas ubjedjujete kako ste vi u pravu, nikad da recete da je upravo SK strana koja koci uvodjenje njihovih kanala na ETV platformi! A zasto? Moracete to pitati celnike Totala! Jer su Total i SK maltene jedno...
    Hoce li ili nece SK na ETV...sami znate sto cu reci a nije za ovaj topic!
    Sto se tice prenosa svjetskog prvenstva u Brazilu, smatram da bi nacionalni javni servis RTCG morao da poradi na poboljsanju svoje emiterske tehnike, ali sami znate kako ta kuca stoji sa finansijama... Pozdrav.
    Ovaj zvuci kao oni sa Tv Shop-a.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,470
    Thanked in
    2,627 Posts

Račun mi je 6 eura mjesečno za mini paket. Dodatnih troškova nema... Možeš gledati više programa na više televizora, ali me i dalje nisi ubjedio da imaš funkciju snimanja. Jer funkcija snimanja svakako nije prebacivanje na flešku i gledanje na drugim uređajima. Ne znam zašto bih to činio ni u čemu je svrha. Ali razni korisnici imaju razne afinitete.
    Račun za Extra TV je 6 eura, pa o Extra TV pričamo a ne o komunalijama... Tebi je snimanje i premotavanje programa prebacivanje na flešku i gledanje na drugim uređajima?! OK, uživaj u tim "naprednim" tehnologijama.
    Zašto bih šerovao?! To mi nije potrebno. Ali ponavljam, razni korisnici imaju različite afinitete.
    Ne znam znate li ali kod BBM imaš pripaid opciju vez ugovora kao kod telekoma, imaš opciju da možeš da snimiš na flešku i gledaš na druge uređaje, imaš opciju snimanja i premotavanja.
    Ako nećeš da share - ješ ne moraš kod bbm, ti snimiš i imaš opciju dok kod telekoma snimiš i nemaš opciju.

Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    CMC se samo emituje u Hrvatskoj, kako li ga ja onda gledam na Totalu?
    Emituje se u DVB-T sistemu Hrvatske, a za Total ne znam jer ga naravno ne posjedujem! A na koji mislis Total? Hrvatski, srpski ili crnogorski? Ako je hrvatski, onda moguce je da im i dalje dostavljaju signal....
    Quote Originally Posted by pumba View Post
    ne moras ti da prebacas na flesku ako neces, ali mozes. Na Extra tv-u ne mozes. Meni je racun za extra tv mini 12 eura, ja ne mogu nikako gledati extra tv bez fiksnog iako ga NEMAM, dakle uredjaj nemam ali placam jer sam uslovljen!
    Ne moze da prebacuje zbog politike Telekoma! A sto ce prebacivanje ako imas u resiveru 160 GB ili vise? Dok se to napuni prodje godina.... A ono od prije godinu ili vise sada neces gledati!
    ETV ide preko bakarne parice ili FTTH konekcije, i za to placate pretplatu od 5.10 € (bez PDV-a za fizicka lica)! Ne placas fiksni telefon, vec konekciju za pristup servisu (telefon, net, TV....) I nijesi uslovljen, jer si sam rekao da nemas fiksni! Znaci koji god da uzmes servis, placas naknadu/pretplatu za pristup datom servisu! Kapiras?
    Prezla, to kako će biti za 5-10-20 godina stvarno nije bitno za ovu priču...ja sam isto rekao da je IPTV najnapredniji servis po mogućnostima, ali usluga Extra TV Telekoma CG nije najbolja ponuda i opcija na crnogorskom trzistu sada i ovdje. Nije bila ni kada se pojavila iako mu je konkurencija bila takoreci nikakva....

Drugo, slazem se da je prica o SK kanalima beapredmetna. Dakle, nema ih u ponudi...razlozi ko se tu s kim preganja starno nisu bitni. Telekom je npr. u tom kontekstu opstruirao konkurenciju godinama krseci zakon i onemogucavajuci na raznorazne nacine koriscenje telwkomunikacione kanalizacije drugim operatorima, bla, bla... Dakle, nema u ponudi trenutno najboljeg sportskog paketa kanala koji je by the way, za razliku od Arena, uslovno receno besplatan jer se ne doplacuje vec je u osnovnim paketima svih providera.

Glede kopiranja (za snimanje).... Isto vazi kao za SK kanale...Osim toga, to se, i prije bilo kakvih providera vazda moglo raditi od SkyStar kartica, pa do WinFast kartica za analognu TV...dakle snimanje i premotavanje je Telekom isto "ukrao" nedje...a to je stvarno nebulozna prica...

Poenta je sto korisnik i za koliko novca moze da dobije na trzistu... Ako paket usluga Internet od 5Mbps + DTV kojem fali gro dobrih TV kanala, koata 45€ mjesecno, a na drugoj strani za 20-25 ili 28 mozes da kupis brzinu interneta od iste do 3.5 puta brze sa kompletnom ponudom TV kanala, onda sva prica o preganjanju sa ugovorima, i teorijama o kradji i kako to može funkcionisati nekada u dalekoj budućnosti, pada u vodu.
    Nije najbolja sada kao ni kada se pojavila pored NIKAKVE konkurencije? Samog sebe demantujes, jer negiras uspjeh koji je ETV za kratko vrijeme postigao, a onda tvrdis kako je i konkurencija bila nikakva? ETV je servis koji najbrze raste i koji ce biti ubjedljivi lider u distribuciji TV i jos mnogo cega uz njega na teritoriji citave CG!
    Bitno je itekako ko se sa kim preganja, jer smo imali spamerske upade na ovaj topic koji su smisljeno prosipali price kako je Telekom taj koji ne dozvoljava SK emitovanje na ETV platformi! Sto je notorna laz!
    Sto se tice "krsenja Zakona" u vezi nedozvoljavanja koriscenja TK kanalizacije ostalima je pretjerana, jer sam znas da je Deutsche Telecom vecinski vlasnik kompletne TK infrastrukture i normalno je da za iznajmljivanje svoje infrastrukture Telekom ima svoj cjenovnik! Znam da su se neki zalili na visoke cijene zakupa, pa je i Agencija intervenisala tako sto je regulisala cijene.... No da ne duzimo, Telekom je ispostovao svaki bilo medjunarodni bilo crnogorski Zakon o TK!
    Sto se tice cijene, svaka kompanija ima svoje cijene, koje se mogu smanjivati kao i pobosljati odredjeni servis, ali ETV je najbolja platforma i logicno je da je i skuplji u odnosu na konkurente! ETV ti pruza pravu uzivanciju, koju ne moze poremetiti skuplja cijena! STO SI BOLJI, TO VISE VRIJEDIS!

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Kako vas sagore čoek...
    A vidite da odrađuje pripravnički kod njih...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Moram ti priznati nesto, argumente mozes da upotrijebis na sudu, ali ne i kod pokusaja da opravdas telekom. Dakle ja placam ekstra tv 12 eura, iako mi je mini paket oko 6 eura. Kako god ti to da nazovas ja sam USLOVLJEN to da platim kako bih gledao televiziju. KapiraS?
    Aj samo proguglaj koliko zauzima snimanje jednog HD kanala. S obzirom na to da tvrdis da extra tv ima HD kanale sracunaj koliko malo treba da se napuni 160 gb.
    Ekstra tv je postigao uspjeh jer je nužno zlo. Da nemaju monopol u vecem dijelu zemlje zbog interneta vidio bi uspjeh. Ono sto je fakat je da su se u Telekomu usrali u mogucnost da bude neprikosnoveni i da nikome ne pada na pamet da uzima nesto drugo. Kad se malo rasiri mreza ovih sto nude internet vidjeces kako uspjeh pada. Ljubim te hej :*
    @donni_brasko zasto mislis da ovo nije i nama zabavno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Kako vas sagore čoek...
    A vidite da odrađuje pripravnički kod njih...
    Jel mislis istinski da je tako?
    Moram ti priznati nesto, argumente mozes da upotrijebis na sudu, ali ne i kod pokusaja da opravdas telekom. Dakle ja placam ekstra tv 12 eura, iako mi je mini paket oko 6 eura. Kako god ti to da nazovas ja sam USLOVLJEN to da platim kako bih gledao televiziju. KapiraS?
    Aj samo proguglaj koliko zauzima snimanje jednog HD kanala. S obzirom na to da tvrdis da extra tv ima HD kanale sracunaj koliko malo treba da se napuni 160 gb.
    Ekstra tv je postigao uspjeh jer je nužno zlo. Da nemaju monopol u vecem dijelu zemlje zbog interneta vidio bi uspjeh. Ono sto je fakat je da su se u Telekomu usrali u mogucnost da bude neprikosnoveni i da nikome ne pada na pamet da uzima nesto drugo. Kad se malo rasiri mreza ovih sto nude internet vidjeces kako uspjeh pada. Ljubim te hej :*
    @donni_brasko zasto mislis da ovo nije i nama zabavno?
    U tvom predjasnjem postu si rekao da ti naplacuju fiksni iako ga nemas.... Odgovorio sam ti sto znaci stavka od 5.10€ na racunu... Da li je to u redu ili ne ja ti nijesam adresa za to, ali mislim da je to i Zakonom uredjeno! Cini mi se da je i kod EPCG, pored potrosnje, naplacuju ti prenos, poreze, razne gubitke..... A drzavna je firma! Pa ne vidim organizovanu hajku protiv njih, kao sto se to cini sa Telekomom.... HD kanale za sad ne mozes snimati, zasto ne znam, ali je 160 GB DOVOLJNO da snimis pa posle da to odgledas! Imas Videoteku, iznajmljujes sto ti volja, imas za nase TV kanale mogucnost da vidis neku emisiju koja se emitovala u zadnjih 48 h..... Jel vam to omogucavaju ostali? Daj Boze, da bude sto vise operatera koji nude internet, jer ce cijena istog biti niza! Ali dosadasnje iskustvo nam govori da ovi operateri ne nude kvalitetniji net u odnosu na Telekomov.... Evo imate mtel, mkabl, cabling,.... nude li bolji i jeftiniji net? Ako nude naplacuju li sto jos pored neta?
    Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Ocigledno u t co radi
    Ocigledno kad se ostane bez argumenata, onda se prosipa prica o zavjeri, tajnim agentima, babarogama..... Opusti se malo

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    U tvom predjasnjem postu si rekao da ti naplacuju fiksni iako ga nemas.... Odgovorio sam ti sto znaci stavka od 5.10€ na racunu... Da li je to u redu ili ne ja ti nijesam adresa za to, ali mislim da je to i Zakonom uredjeno! Cini mi se da je i kod EPCG, pored potrosnje, naplacuju ti prenos, poreze, razne gubitke..... A drzavna je firma! Pa ne vidim organizovanu hajku protiv njih, kao sto se to cini sa Telekomom.... HD kanale za sad ne mozes snimati, zasto ne znam, ali je 160 GB DOVOLJNO da snimis pa posle da to odgledas! Imas Videoteku, iznajmljujes sto ti volja, imas za nase TV kanale mogucnost da vidis neku emisiju koja se emitovala u zadnjih 48 h..... Jel vam to omogucavaju ostali? Daj Boze, da bude sto vise operatera koji nude internet, jer ce cijena istog biti niza! Ali dosadasnje iskustvo nam govori da ovi operateri ne nude kvalitetniji net u odnosu na Telekomov.... Evo imate mtel, mkabl, cabling,.... nude li bolji i jeftiniji net? Ako nude naplacuju li sto jos pored neta?
    to je pet eura koje sam uslovljen da placam pa mozes ga zvati kako god hoces. Ista se hajka dize i za EPCG kad smo kod toga ali ocigledno ono sto te ne zanima ne vidis. Valjda je cilj snimanja da mogu pogledati kad pozelim a ne da moram da brisem da bi snimio drugo. Dovoljno nije kad snimas hd kanale nikako (to je nekih 80 sati za 160gb), a to je valjda po tvojoj prici buducnost. Jocker ti je napisao za internet kako stoje stvari sto se tice cijena. Videoteku ne koristim.
    kad budem imao alternativu iskljucicu extra tv, ne zbog cijene paketa vec zbog stavke 5.10 e na racunu
    ugodno vece ti zelim :drunk:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

mogu li se sa ovog hdd pustat filmovi koje ja ubacim ili sa fleske itd.......
    imam stari i novi extra tv resiver kuci imam internet ali do dijelimo sa komsijama nas nekoliko

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,470
    Thanked in
    2,627 Posts

Ne razumijem da neko plati 12e (za mini paket + pristup mreži), i potpiše ugovor na 24 mjeseca za 25 kanala i nema mogućnost da snimi neku emisiju na flešku i ima disk od 160GB kada može bez ugovora da ima 60 kanala, premotavanje i snimanje za 11e kod BBM i disk od 2048GB (preko 10x više)

Zanimljivo je kako te ubijede da je bolje dati 12e za 25 kanala sa ugovorom na 24m nego 11e bez ugovora sa 15x većim prostorom.
    Ko ne veruje u ovo što pričam (čitaj Telekomci jer su oni u svojem svijetu), nudim opkladu 5 za 1. Na svaki njihov euro dajem 5 EUR ako ovo što napisah nije istina. Eto prilike da zaradite

Last edited by Bugi; 16-06-14 at 21:32.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

**** ga kad nemas alternativu moras

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Prezla, ti sa 4 posta i registracijom od danas pricas o kako "smo imali" spamerske upade na forum, hmmm...no, to je druga prica.

Vjesto manipulises onim sto sam rekao, ali ne dovoljno vjesto... Nisam pominjao cijenu za tk kanalizaciju uopste, mada je ona necuvena bila, vec opstrukcije koje su radjene i zbog kojih su drugim firmama bukvalno licence propadale jer se posao koji je trebao da se zavrsi za mjesec od dobijanja licence, otezao , zbog opstrukcija - naravno vjesto osmisljenih i prevarnih, na po pola godine-godinu... Sto se tice ovog tvog pitannja za internet - nude i bolji i brzi i jeftiniji...

Evo petnaesti put da ponovim za 28€ 16/1.5 Mbps + DTV u poredjenju sa 32€ 5/0.5 Mbps

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

E da, moram samo još nešto reć, a tiče se 'uživancije' jer je pomenut taj termin...meni je uživancija konkretno da gledam trke (ikvalifikacione treninge) Formule 1, novu sezonu npr. serije 24, a kad smo vec kod tog broja, uzivm i gledajuci 24 Kitchen. Nešto se ne mogu sjetit nijednog sadržaja domaćih TV kuća koji bi mi mogli pružit tu vrstu 'uživancije', pa sve da se mogu vratit 48 godina unazad kroz programsku šemu...ionako je osjećaj kad ih upališ ka da si u vremeplov ušao �� :-)

Thanks Thanks Given 
    2,523
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Treba se usudit pa hvalit i braniti nešto što tim Bečkih advokata nebi mogao odbranit odje.
    Prezla je kralj...uživaj ti drug u čarima i vrrrhunskim kanalima poštenog lelekoma

edit: od TrT TV sam se otresao još ADSL i fiksni(koji mi stoji za ukras u hodnik)samo da izbačim iz kuće i bog da me vidi
    Last edited by METZ; 16-06-14 at 22:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to je pet eura koje sam uslovljen da placam pa mozes ga zvati kako god hoces. Ista se hajka dize i za EPCG kad smo kod toga ali ocigledno ono sto te ne zanima ne vidis. Valjda je cilj snimanja da mogu pogledati kad pozelim a ne da moram da brisem da bi snimio drugo. Dovoljno nije kad snimas hd kanale nikako (to je nekih 80 sati za 160gb), a to je valjda po tvojoj prici buducnost. Jocker ti je napisao za internet kako stoje stvari sto se tice cijena. Videoteku ne koristim.
    kad budem imao alternativu iskljucicu extra tv, ne zbog cijene paketa vec zbog stavke 5.10 e na racunu
    ugodno vece ti zelim :drunk:
    Kako mislis uslovljen? To bi ti bilo isto kada bi rekao, ja bih htio hleb ali me uslovljavaju jer mi za njega traze odredjeni iznos??? Sve ima svoju cijenu, tako ti je to! Pa ti mozes snimati sve sto pozelis, ali politikom Telekoma nije dozvoljeno da isto prebacujes na ostale medijume.... Ja bih volio kada bi se moglo to raditi, ali zabranjeno je! Jednostavno, snimis i drzis ga sve dok ne budes morao obrisati zbog novog snimka... Ja nijesam rekao da je buducnost snimanje HD na memoriju od 160 GB, vec da je 160 dovoljno za obicne emisije u SD formatu, a i HD na ETV ne mozes snimati.... Sa povecanjem broja HD kanala ce sigurno biti i resiveri sa vecom memorijom, tako da ce se i ovaj problem rijesiti... A mozda ce u bliskoj buducnosti Telekom omoguciti prebacivanje na flesku i ostale eksterne memorije.... Kad budes imao alternativu, isto ces placati prikljucke, poreze i ostale troskove, vjeruj mi
    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ne razumijem da neko plati 12e (za mini paket + pristup mreži), i potpiše ugovor na 24 mjeseca za 25 kanala i nema mogućnost da snimi neku emisiju na flešku i ima disk od 160GB kada može bez ugovora da ima 60 kanala, premotavanje i snimanje za 11e kod BBM i disk od 2048GB (preko 10x više)

Zanimljivo je kako te ubijede da je bolje dati 12e za 25 kanala sa ugovorom na 24m nego 11e bez ugovora sa 15x većim prostorom.
    Ko ne veruje u ovo što pričam (čitaj Telekomci jer su oni u svojem svijetu), nudim opkladu 5 za 1. Na svaki njihov euro dajem 5 EUR ako ovo što napisah nije istina. Eto prilike da zaradite

BBM koristi posebnu tehnologiju koju NE MOZES uporediti sa IPTV odnosno ETV tehnologijom.... Mrzi me sad da ti tehnicki to objasnjavam.... Bode me u oci kad si napisao kako BBM resiver ima "2048 GB"? Znas li koliko bi te kostala TOLIKA memorija??? To ti je 2TB (terabajta) i nijedan resiver na trzistu nema ugradjenu toliku memoriju, sem ako nijesi mislio na ugradnu/eksternu memoriju koju korisnik dodatno placa.... Ako si na to mislio, pa ti onda mozes prikljuciti i 200 TB a kamoli 2 TB....
    Ljudi ne uzimaju nekog operatera, zbog 15x ili 50x vece memorije, vec zbog kvaliteta slike i zvuka, zbog lakoce ugradnje (bez busenja i rusenja), zbog mnogo servisa koje imas kod ETV uporedjujuci ga sa BBM..... Pare od opklade cuvaj za memoriju od nekoliko TB
    Prezla, ti sa 4 posta i registracijom od danas pricas o kako "smo imali" spamerske upade na forum, hmmm...no, to je druga prica.

Vjesto manipulises onim sto sam rekao, ali ne dovoljno vjesto... Nisam pominjao cijenu za tk kanalizaciju uopste, mada je ona necuvena bila, vec opstrukcije koje su radjene i zbog kojih su drugim firmama bukvalno licence propadale jer se posao koji je trebao da se zavrsi za mjesec od dobijanja licence, otezao , zbog opstrukcija - naravno vjesto osmisljenih i prevarnih, na po pola godine-godinu... Sto se tice ovog tvog pitannja za internet - nude i bolji i brzi i jeftiniji...

Evo petnaesti put da ponovim za 28€ 16/1.5 Mbps + DTV u poredjenju sa 32€ 5/0.5 Mbps
    Registracija i broj postova su u mojoj nadleznosti i nemas pravo da mi to na nos nabijas! Mora se od nekad poceti! Korisnik sam ETV i bio sam prinudjen da reagujem na mnoge lazne price koje se plasiraju na topicu o ETV.... Ne vrijedjam nikoga (za razliku od nekih) vec konstruktivno i sa argumentima komentarisem! Ne komentarisem na topicima o Totalu, BBM, mkabl, i drugima..... Ne koristim ih niti zelim da vodim diskusiju sa korisnicima istih, ali mi vi NE MOZETE zabraniti da vodim diskusiju o servisu koji koristim 6 godina! Pogotovo ne oni, sto su placeni da ovdje dezavuisu stare i nove korisnike!!!
    Nijesam manipulisao, vec sam ti iznio poznatu cinjenicu, da je Telekom vecinski vlasnik TK infrastrukture i da isti ima pravo da nekom da ili da ne da koriscenje svoje mreze! Kao ti sa tvojom kucom ili stanom, ti dozvoljavas ko moze a ko ne moze uci, zar ne? Cijenu NIJESAM ni ja pominjao, vec sam rekao da su se neki bunili zbog cijene zakupa..... Da li su one bile visoke ili niske, nijesmo mi mjerodavni da o tome sudimo!
    Sto se tice ponude, svaka firma je prica za sebe, varijacije u cijenama i servisima su male, bez obzira koliko ti izgledalo da je suprotno.... Dalje, zasto si stavio net+TV? Moze li se uzeti razdvojeno servis?
    E da, moram samo još nešto reć, a tiče se 'uživancije' jer je pomenut taj termin...meni je uživancija konkretno da gledam trke (ikvalifikacione treninge) Formule 1, novu sezonu npr. serije 24, a kad smo vec kod tog broja, uzivm i gledajuci 24 Kitchen. Nešto se ne mogu sjetit nijednog sadržaja domaćih TV kuća koji bi mi mogli pružit tu vrstu 'uživancije', pa sve da se mogu vratit 48 godina unazad kroz programsku šemu...ionako je osjećaj kad ih upališ ka da si u vremeplov ušao 😃 :-)
    Stvar ti je LICNOG ukusa i iskustva, nekom je dobro a nekom lose.....Koliko ljudi toliko cudi! Cuo sam i ja da je 24 Kitchen dobar i volio bih da ga Telekom doda, ali ako bude kao sa SK i drugim kanalima, Telekom NIJE KRIV!
    Domace TV kuce ne pruzaju uzivanciju, zbog sve losijeg finansijskog stanja kod njih, ali to ne znaci da ih treba maci sa ponude ETV! Ipak moramo imati patriotski duh u sebi! Za Formulu se obrati sportskim redakcijama nasih TV kuca, a ne Telekomu
    Quote Originally Posted by METZ View Post
    Treba se usudit pa hvalit i braniti nešto što tim Bečkih advokata nebi mogao odbranit odje.
    Prezla je kralj...uživaj ti drug u čarima i vrrrhunskim kanalima poštenog lelekoma

edit: od TrT TV sam se otresao još ADSL i fiksni(koji mi stoji za ukras u hodnik)samo da izbačim iz kuće i bog da me vidi
    Trabunjanje....... Od koga da se Telekom "brani"? Uzivam u carima ETV, KAO I OSTALIH 45% korisnika ETV u CG!!! Uskoro ce biti predjena i 50%! Izbaci sve iz kuce, tvoje pravo. Ali NEMAS pravo da druge ubjedjujes u to sto ti radis!

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

izvini ali si prenaporan i pretvrdoglav Pokusavas da mi opravdas nesto sto se ne moze opravdati. Kad vec pokusavas da pojednostavis evo ti odgovora: Isto ti je kao da podjem u prodavnicu da kupim hleb ali uz to moram da uzmem i pastetu jer ako ne uzmem pastetu necu dobiti hleb.
    DA je cijena mini paket 12 eura ja bih platio 12 eura, ali reklamirati da je sest ili koliko vec eura a ti moras da platis 12 eura je potpuno bzvz.
    Last edited by pumba; 17-06-14 at 14:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Mini paket Extra TV 6e + telefon 6e = 12e
    BBM paket 11e + telefon 6e = 17e

Meni je 12 eura jeftinije od 17 eura. Zašto se Extra TV usluzi pripaja sasvim nezavisna usluga - fiksni telefon. To je odvojena usluga, koju normalno koristim. Da ne koristim telefon, možda bi mi bilo povoljnije uzeti BBM, ali ovako je računica prosta.
    Last edited by luka hn; 17-06-14 at 15:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nije fiksni telefon nikako nezavisna usluga nego je uslov da bi neko uveo 'extra tv' i adsl.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako ti taj uslov ne odgovara nemoj ga prihvatati. Da ne koristim fiksni i da mi ne treba, ne bih uzimao jednu uslugu koju želim i da placam i drugu koju ne želim. Dakle, Extra Tv mini paket košta 6 eura i vise mi se nego isplati.
    Last edited by luka hn; 17-06-14 at 18:01.

Page 599 of 831 FirstFirst ... 99499549589595596597598599600601602603609649699 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)