Ja nijesam rekao da treba doktorat za ubacivanje fleske, vec da je to maksimalno pojednostavljeno na ETV nego sto je to kod ostalih. Dalje, korisnici ETV imaju ovu mogucnost od samog pocetka ZA RAZLIKU od ostalih koji su prekopirali ovu mogucnost od ETV i to od skora... Razloge za SK kanale sam znas, tako da ne treba vise razglabati pricu oko toga! ETV je prvi ponudio HD kanal "My Zen", a poslije toga su svi sportski kanali dostupni u HD rezoluciji! Ostali opet kaskaju za ETV sto se tice ovoga! IPTV tehnologija moze da se rabi i preko bakra, ali zbog veceg protoka podataka koji iziskuju buduci HD kanali, bakar polako izlazi iz mode pa ga mijenja daleko napredniji FTTH ili fiber, koji ce se za 5 do 10 godina implementirati u vecini domacinstava!
Razlog je ISTI kao i za SK kanale! Sto se tice pink paketa, to je sad stvar licnog ukusa... CMC je cini mi se sam ugasio emitovanje za region to jest emituje se iskljucivo putem DVB-T Hrvatska...
Bolje je i "bot" nego spamer koji dezavuise iskljucivo na topicu o ETV! Nego tako vam je to, kada uspijete, odmah se pojavljuju oni kojima uspjeh nekog ili neceg smeta, sto je dobro za ovog sto je uspioA ove zvjezdice opisuju TEBE LICNO! ;*
HD kanale je prvi na nivou cijele drzave lansirao ETV, ostali ga prate...
Tehnicki bi moglo da se snima na flesku i na ETV, ali je to politikom Telekoma zabranjeno! Licno bih volio kada bi se moglo prebaciti na flesku, ali....
Informisan sam ja ne boj seAli prvi je bio ETV, a sa FTTH vidjecemo ko ce bit lider u ponudi HD kanala! Ostatak mog predjasnjeg posta govori da je ETV NAJBOLJA platforma u distribuciji TV kanala!
Dalje, mozete li film, emisiju, seriju iznajmiti kod vasih kablovaca kao na ETV ? Nije li to jos jedna prednost ETV u odnosu na ostale?

Reply With Quote
A ove zvjezdice opisuju TEBE LICNO! ;*
Ali prvi je bio ETV, a sa FTTH vidjecemo ko ce bit lider u ponudi HD kanala! Ostatak mog predjasnjeg posta govori da je ETV NAJBOLJA platforma u distribuciji TV kanala!

Bookmarks