Ako ko dodje X to ce bit Gana - USA
Mozda Iran takodje, mada tesko...
Uglavnom moje predloge imate gore
srecno
Nije dosao nijedan X na SP, mislim da je red danas da dodje...
Ako ko dodje X to ce bit Gana - USA
Mozda Iran takodje, mada tesko...
Uglavnom moje predloge imate gore
srecno
GG I njemacka - portugal, gasi![]()
Njemacka 1 kao dar ovoga ljeta !
Lambda
Braco, uplatih 50 eura na ovaj Meridian jer se ne mogu cimat sa sela da igram 3 smjene
Sad mi fino objasnite sta je ovo posto sam malo dalabu za ove kombinacije
Mogu li npr da ne diram bonus ako zelim da igram single i uzmem te dobijene pare sjutra ili?Pravo na isplatu sredstava sa svog racuna osvojenih ovim bonusom sticete nakon što sa istim napravite 3 rollover-a.
Primer rollover-a:
uplata avansa 100 EUR
uplata bonusa 50 EUR
Da biste isplatili novac morate položiti opklade u visini od 3 x bonus uplata = 150 EUR
Hvala vam na razumevanju i strpljenju.
Kakva je ovo prevara
Oni misle da sam ja neki novajlija
GASI
Ghana - USA 2 kao kuca !
Ajmo pomoc.
igram na meridian preko int. I htjeo sam sa 50e kvotu 1.9 da igram i pise kvota je smanjena i ja samo izadjem i udjem prije 40m da igram SP nema mi tih 50e on mi je to kao utkucao sto je presmijesno.
Ja im posaljem na int. Kazem sto i kako oni me kuliraju..
Ima li dje da podjem u pg dje im je predstavništvo.
Penal i crveni prvo pol![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nista pojeo vuk magarca..
Na mejl me kulirali ja zvao bg.
Vi ste to odigrali mi mozemo do sjutra ovako da pricate ali vi ste odigrali tiket.
E ovako mi kazu..A kako im nije predstavnistvo u pg pa me ne bi krali ovako i ojdose 50e.
Sad cu profil da izgasim...
Ne možeš da ga ''izgasiš''.
I tako, Portugal ne moze do gola ...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Iran - Nigerija
5+ @9
6+ @18
7+ @50
8+ @75
Kad bi se divljani 'razmahali', svakako veze sa fudblom nemaju.
![]()
Narode đe ima da se igra da će bit penal na utakmici i da ne zna ko kolika je bila kvota danas na Njem-Portugal da će bit penal...?
Uplatio 50e na 1.9 tako je nesto bila smanje mi na 1.45/1.5 pise kvota je umanjena ja samo izadjem posle udjem nema mi 50e
Ovi crnjaci ce doc x i ladno mi je trebo gol portugala danas za 1&gg znaci neveritzzza!
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Ja sam igrao ovo x-x
Njemacka gg prvo
I x-2 SAD
Da vidimo oce li ovaj SAD doci pa da kunem Kristinu i druzinu
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
Aj malo predlažite ovo u 12... Ja sam već igrao, ali me zanima nešto. Nije loša Gana, hoće li biti golova?![]()
Ppx ili tim1 1+
Mada ja sam na mom tiketu igrao x-2 ali eto gore vec navedeno da me je bacila njemacka gg pp
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
A 3+?
Do kad rade kladze
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks