Onaj covic je hulja nevidjena,alini vujsevic bi morao biti malo pmetniji..u sustini,ovo je velika sramota...
Covic i Fmp su na pragu da osvoje ligu i konacno izlijece svoje frustracije i komplekse akumulirane u zadnjih 12 godina . Vujosevica su zahvaljujuci medijskoj spin masini izjednacili sa Covicem , a nije niti je ikad bio vinovnik nemilih protiv Fmp-a . Branio je ekipu i sebe od harange i linca koji reziraju kompleksasi i isfrustrirani zvjezdasi koji navijaju za Fmp. Trebali podsjecati na kese sa urinom i drmanje na mecevima u Zelezniku , PP aparat u kupu prosle godine , nocas momak zamalo da postane invalid zbog necijeg kompleksa , nocas igraca Partizana koji lezi na parketu udara navijac Fmp-a koji ulijece na teren. Ali Vujosevic ne da na svoje. I nek ne da.
Onaj covic je hulja nevidjena,alini vujsevic bi morao biti malo pmetniji..u sustini,ovo je velika sramota...
Ima ona-Nikad se ne svadjaj sa budalom , prvo te spusti na svoj nivo , a onda te pobijedi na iskustvo. Vujosevic je upravo to dozvolio , ali mu treba odati pocast za nivo borbe i truda da ne da ekipu coporu iskompleksiranih mafijasa i kriminalaca .
Sad ce Vucic da reaguje i da im svima kaze 'tisina tamo,da rec nisam cuo',i sve ce da se sredi![]()
prici nekoga da udaris mucke dok ovaj ne gleda a onda bjezat, bravo pavlovicu.
Sindrom 90tih lives forerver.
Каква је Партизан смијурија од екипе ево двије године на челу са Свињом Вујошевић. Не може чоек да призна пораз па то ти је... Прави теорије завјере, изводи омладинце, повлачи екипу. Прави непотребне тензије, а сва му се прича своди на то да Звиједа није Звијезда већ ФМП. Тај ФМП ти пуни екипу цијелу сезону са по 10-15 разлике минимум.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ne navijam ni za jedne ni za druge,ali ova tvoja kvalifikacija vujosevica kao svinje mi govori da nisi u stanju da objektivno sagledas situaciju i da te bole uspjesi vujosevica sa partizanom..
a sta se desilo to? ima li kakav klip da se gleda... hvala
Da ima neke pravde Ćoki bi odavno bio iza brave. To što je taj čovek ne samo na slobodi nego se i pita nešto je najveća sramota srpskog sporta
Ne kažem da je Dule cvećka, daleko od toga.
I jos nesto sto je nevjerovatno. Partizan se daleko vise respektuje sirom Ex-Yu zemalja , Evrope i svijeta nego u Srbiji. Zalosno ali istinito. Takodje , zalosan je i sudijski kriterijum prema Pavlovicu. Ne kazem da treba da bude zasticen kao bijeli medjed , ne , vec samo da budu korektni prema , a ne , kao sto je slucaj , da se ponasaju kao da je igrao deceniju u Tunguziji.
Sto se tice kriterijuma, pogledaj zasto je Vujosevic povuka ekipu sa terena. Udara Bertans Blazica laktom u glavu i to im je los kriterijum. Nista, treba pustit palicama da ih biju. Nego je covjek cisti demagog i gleda da okrene stvari u svoju korist. Prakticno je uzeo tajm aut od 10 min i poremetio ritam protivnika u zamjenu za par bacanja.
Forever young, i want to be forever young
Ja sam pisao samo o kriterujumu koji ima Sasa Pavlovic , i o niokakvom drugom kriterijumu.
A farsa se nastavlja. Partizan do kraja serije ce kuci igrati bez publike. Sasa Pavlovic kaznjen neigranjem jednog meca. Kako? Zasto? Zbog cega? To niko ne zna. Kakva lakrdija.
I najveca tragikomedija. 34 hiljade dinara kazna Vujosevicu zbog skidanja sakoa. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Partizan ako prihvati da igra po ovim pravilima , onda i zasluzuje sve ovo sto mu se desava
http://mondo.rs/a701640/Sport/Kosark...-do-kraja.html
Ok, Sasa je ucestvova u tuci i zasluzeno je kaznjen. A sta si ocekiva, da progledaju Partizanu kroz prste nakon onog cirkusa. Kazna im je cak i mala, jer kao organizator snosi svu odgovornost. U Partizan osim Sase je kaznjen neigranjem i Milutinov, a kod Zvezde Nelson, a Tejic 2 meca tako da tu niste nista gore prosli. Vujosevic je kaznjen sa skoro 200.000 din radi svih incidenata i komentarisanja sudjenja, i svi su popili fine novcane kazne.
Opet mi stavljas u usta nesto sto
nijesam rekao. Kazne kao kazne su u
redu. Ja sam gore istakao 3 sa kojima
se apsolutno ne slazem. Ono sto sam
vec istakao prema Sasi Pavlovica imaju
sraman kriterijum sudije. Pored opravdano iskljucenih Milutinova i
Tejica , kaznjen je opravdano i Nelson ,
ali preblago , sa obzirom na ono sto je
uradio. E , sad dolazimo do Sase ,
ispade da branim , ali nije tako , nije mi jasno zasto je bas samo on pored gorepomenutih kaznjenih takodje
kaznjen , potpuno neopravdano , jer
nije jedini koji je ucestvovao u toj tuci.
Bas me interesuje koji je kriterijum po
kojem on dobije kaznu, a ne neki drugi
kosarkasi Partizana i Fmp-a koji su ucestvovali u tuci.
Dalje , potpuno neopravdana kazna sa
2 meca bez publike . Kad bi po ovom
kriterijumu kaznjavali za igranje bez
publike , onda bi se u Zelezniku
desetak meceva bez publike igralo minimum.
I treca potpuno neosnovna kazna.
340 eura zbog skidanja. To ima samo
na brdovitom Balkanu. Cu , moras
nositi sako ili 340 eura kazne.
Koja je fora sa sakoima ?
šta god da se desi ili neDESI Čović je kriv za sve hahahahaaha? vujošević je taj koji non-stop započinje bolesnu i jadnu priču oko svega.jadno jadno jadno !
FMP FMP FMP ! koliko kompleksa što je ovo ljudi ?ahahahahahaa
Pravilo o nosenju sakoa je mozda malo trivijalno, ali vazi i u Aba ligi i za sve trenere, a ne samo Vujosevica. Druga je stvar sto je on jedini koji ne moze da se pridrzava tog pravila, pa sad treba da se mjenjaju sva pravila kako odgovaraju profesoru 'casova ljubavi'. Sto se publike tice potpuno opravdano, svi incidenti do sad ne mogu se poredit sa onima od sinoc. Prvo su upadale petarde, pa topovski udari, da bi tokom tuce upadali upaljaci i sto je najgore stolice koje su letjele prema klupi Zvezde, cak su i redari pravili incidente, a domacin snosi svu odgovornost. Sto se Sase tice valjda je udario Tejica sa ledja pa je zbog toga kaznjen. Jedino se slazemo da je Nelson preblago kaznjen.
To pravilo ne postoji sa sakoima u Aba , valjda. Opet ponavljam , nije problem sto igraju dva meca bez publike , problem je sto zbog gorih stvari koje su radjene u Zelezniku nije bile kazne sa publikom , dakle nejednaki arsini , to je problem.
Mora da sam pobrka onda u Aba sa farmericama mjesto pantalona, jel to to? Meni se ono od sinoc ne moze mjerit sa 5 Zeleznika, stolice su lecele prema gostujucoj ekipi...
Ne znam tacno koja su pravila za Abu , ali sam poprilicno siguran da sako nije obavezan. Nebitno da li se mogu mjeriti , jedino je bitno da jednako primjenjujes pravila.
Kakav je Bogdan u pm doktor.
čim nema nelsona odmah se pojavi rupa u igri,večeras smo katastrofalno igrali,bogdanović nas je razbio skroz zaista svaka čast za njega.šteta što nismo iskoristili brejk prije 2 dana.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks