Mozes, zaboravih kako... Probaj net na 14543 il koji vec
Sent from my iPhone using Tapatalk
mogu li kako da provjerim koliko sam MB-a od mobilnog interneta potrosio?
Mozes, zaboravih kako... Probaj net na 14543 il koji vec
hahaa dobar si momak!![]()
Od 16.07.2014 i na t-mobile min dopuna ce biti 2e.
Last edited by no-mercy; 16-06-14 at 11:09. Reason: ispravka :)
Tu es mon héro!
pa za postpaid mi i treba.. bzv da nema kod neki..
ozb poruka se salje![]()
aj posalji OP INTERNET INFO na 1467 ?![]()
Kratki kod nema,poruka je kutarasto rješenje treba pamtit tekst i broj što je isto sporo ili čuvat u draft pa forward
A data usage važipa ćeš kalkulisat poslije svake sesije na koliko je zaokružio i sabirat da bi imao orijentaciju plus je naglašeno da operater može drugačije obračunavati u odnosu na prikazano-to bih od sprdnje nekome preporučio.
Sent from my LG-F320S using Tapatalk
Od 16. jula minimalni iznos dopune 2€! ZaEbava li se ovo neko?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
prvo provjeri, pa onda pricaj... Evo ja sad provjerih... Data usage kaze da sam ovog mjeseca potrosio 676MB, a na op internet info mi kaze da sam potrosio 660... Razlika je vjerovatno jer na centrali obracunavaju periodicno potrosnju, a i da nije, razlika je skoro pa zanemarljiva...
poruka jeste pecko rjesenje, ali meni nije problem zapamtit text, nego BROJ. 1467? Bas logicno, nema sta, nisu mogli nista pamtljivije :roll:
(nečitko)
U principu si u pravu,nego ja gledam praksuPar puta sam tako na data usage,postavim limit da znam kad prelazi na slabiji protok pa u medjuvremenu instaliram neki rom i trt
Telenor je bolje odradio stvar čak omogućava kombinovani kod kao npr. *123*5*6*2# i dobiješ konfiguracionu memorišeš kod i voila.Za poruku dobro kažeš trebali su stavit još obavezno +382ispred brojaa i ne bi me čudilo da se poruka plaća
neće se propanut zbog par poruka ali postoje bolji načini.Generalno loš je uopšteno T-comov servis provjere stanja na računu obaviš poziv u 17h pošalješ kod za provjeru i dobiješ stanje ažurirano nekoliko sati unazad...No poštujem poslovnu politiku,takva je kakva je.I da ne bude da kudim stvarno sam zadovoljan kvalitetom mreže,više mi ne sjecka konekciju n'o izbuca začas što god treba
Sent from my LG-F320S using Tapatalk
e pa sad, prckanje oko romova uz clean wipe nije bas nesto sto oni uzimaju u obzir prilikom osmisljavanja paketa... Ipak, evo bas sad instalirah onu njihovu T-com aplikaciju za android i ispodesavah sve sto treba, bas da bih vidio da se nisu dosjetili da stave da se moze pogledat stanje na racunu i slicno iz aplikacije, i naravno da ne moze :roll: Mozes da vidis iznos racuna koji ti je bio prije SHEST mjeseci, ali ne i trenutno stanje. Good job, Telekome :roll:
PS Poruke ka 1467 se naravni naplacuju... A moras posebno poslat poruku za stanje na racunu, pa za preostale sms iz paketa i za internet. Vrrrrlo prakticno :roll:
(nečitko)
Može li se, nakon isteka ugovora od dvije godine, potpisati novi, ali na manji paket, sa smart 25 na smart 15?
isključite televiziju, uključite mozak
Zasto da ne?
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Mozes posle godinu dana ugovora da smanjis paket
Hvala.![]()
isključite televiziju, uključite mozak
Vazi li ovo i u slucaju ako je kupljen telefon?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Vazi. Ja sam kupila tel na Smart15, na 18 mjeseci i nakon 9mj smanjila paket na Smart5
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Vazi. I ja se presaltah sa 15 na 5
me tooKad nema dukata, ima Vajbera
![]()
(nečitko)
eto odma nas troje... umjesto 540e ... uzimaju 180e :P (za god dana) da su svi pametni da to naprave :P
Zanimljivo je da dozvoljavaju da se pređe na manji...
Me vidim njihov interes (a uvjek ga mora biti) osim da se nadaju da ćeš i dalje praviti potrošnju sličnu
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks