Eh MMS, ne znam jesam li 2 razmijenio overall... Mada, znam dosta ljudi koji i dalje koriste MMS, a imaju sasvim dobre smart telefone... Medjutim, svaki pokusaj da ih uputim u chari mogucnosti njihovih telefona je bio osudjen na propast... Tako da, mozda ima jos takvih, koji arche po MMS operisani da postoji shtoshta drugo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ako pod "dosta ljudi" mislis na dvoje, max troje, onda ti vjerujem... A takve kompjuterski nepismene ljude treba ostaviti u XX vijekuI ko nece da koristi bilo sta od messengera, moze da koristi mejl umjesto MMS-a, sto sam ja radio jos od nokije 7650...
ne znam sto bi im bilo teze ili lakse, ako vec postoji prednja kamera, ali o tome bi se moglo dosta polemisati. Fakat je da ne znam nikoga ko redovno koristi ni video pozive, ni MMS... Obsolete tech
(nečitko)
Pa e jes, dosta=2-3... Kad kazem dosta mislim na preko 10 sto je u mom pojmanju dosta jer je vise nego onih koji koriste neki od servisa zasnovanih na cloud-u...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja koristim video poziv, mada je meni besplatno pa možda zbog togaali svakako korisno imati, što da ne
mms nisam baaaš odavno.
Are you suggesting coconuts migrate?
ranije ga nisam koristio i jer je malo ko imao tel sa prednjom kamerom, sad kad ga svi imaju, ne podrzavaju video poziv :mrgreen:
mislim da je to jedna od mobilnih tehnologija od koje se najvise ocekivalo, a koja je najvise podbacila... Ni na PC-u nemam kamericu... Mada koristim mobilni kao kamericu kad vec skajpam preko pc-a, ima nekoliko aplikacija bas za to![]()
(nečitko)
Šta ovo može biti što neće da se sa Google play instalira ni jedna aplikacija?
Evo screenshot kako izgleda.
P.s. telefon je nov, čak sam mu danas uradio fabrički restore.
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
Rutovah HTC OneX+, koji je najbolji rom za njega? Baterija mi je primarna. I da li postoji nacin da se podigne softver na 4.3 ili 4.4? Vidim po netu kao da ima fora ali nista konkretno.
Zna li neko nesto o ovome:
?
Jel neko probao radi li ovo ?
@Ben dover, hvala, proradilo je uz to i još restart telefona
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
Ubacih RevolutionHD 8.0 rom, sve je proslo ok ali me buni ovo:
Download Android Revolution HD 8.0 (alternative link)
Download boot.img 0.1 for Android Revolution HD 8.x (alternative link)
Sta mu dodje ovaj drugi file? Vidim da dosta romova dolazi s ovim boot.img od po par megabajta? Ja sam koristio samo ovaj prvi file i sve je proslo ok, ali me zanima sta mu dodje ovo drugo.
Nesto telefon i google nalog zabudale...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kad koristite babe od telefona meni se to ne desava
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Uradih ovo što je Ben Dover predložio i sad je sve ok:redface:
U poslednje vrijeme (neke 3 nedelje) mi se gubi mreža na mob i često kad me neko zove javlja mu da mi je ugašen mob. Iz telekoma kažu da nije do mreže,a mobilni internet ne koristim. I često preko dana ručno podesim telekom.me,ali džaba. Opet se pojavljuje problem.
Zna li neko od vas možda šta je u pitanju?
s4 je u pitanju.
Nema ništa onako konkretno da se podesi pa da tako ostane uvijek,nego uđem sama i podesim ručno i kao da ništa ne uradim..
Ovdje ima nešto network mode i tu je podešeno; LTE/WCDMA/GSM
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks