Sjaj još ce ih dobit partizan
Послато са HTC Desire C уз помоћ Тапатока
Axa xa zamislite da Dejo ovo izgubi.
4 na 3 sad.
Sjaj još ce ih dobit partizan
jel moguće da ovo rade ?! kuku dobiće nas![]()
najjaca utakmica ikad! Jos ce Radonjic izgubit od tri igraca...
Hahahahah ladno ce ih Lovernj i Bogdanovic sami dobiti.A ovi mozgovi bilo ih 5 i oni sve sto su uradili sutirali trojke![]()
Hahah kako se sprdaju na arwnu
E kakva je ovo kosarka...tuga...sve ih treba pocistiti..
4 na 3. Bruke ako nas dobiju, ne bi smio izac iz kuce mjesec dana, prosuli bi me od sprdnje svi koji me znaju.
Forever young, i want to be forever young
Da li se prekida utakica ako recimo partizan ostane sa dva igraca zbog licnih....ilu moze da igra i jedam igrac?![]()
Bilo bi zanimljivo da je ovo otislo u produzetke no sve su prilike da nece
edit:hahahaha Bogdanovic predaje loptu u ruke Zvezdi i ide da faulira kako bi izaso iz ove utakmice![]()
Last edited by MrTwister; 14-06-14 at 22:18.
Ništa,slabo je ovo. Moraju se za sledeće utakmice uvjezbat taktike za 1 na 5, 2 na 5, 3 na 5.
A dje u produzetke, tek bi tu bilo mrtvih.
Imas 5 na 3 i ovi genijalci samo za 3 poena sutiraju. Dejo majstore.![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Evo rece komentator da kad ostane jedan igrac prekida se utakmica![]()
Za istoriju, nema sto!
Fala Bogu, zavrsi se ovaj cirkus u nasu korist. I stvarno sramota sto kazete, da smo na 2 igraca vise isli na trojke, ne umiju akciju izigra na 3 igraca, jos smo dugo i centra imali dok Katic ne dobi 5 licnu.
There are currently 24 users browsing this thread. (2 members and 22 guests)
imaju li pravo nastupa u sledecem mecu ovi sto su danas iskljuceni?
To ce valjda naknadno savez da odluci.
prekosjutra je druga utakmica.znači sjutra bi trebalo saznati odgovor kako i što![]()
Svi treba bar po jeda mec da preskoce a ovi sto su najvise usestvovali ( tu prije svih mislim na Nelsona i Milutinova ), a po meni treba jos neki,kazniti bar 3-4 meca.
Stvarno sramota sta se cini od kosarke.
Vjerovatno su Vujosevic i Covic sad sretni,pi sta uradise od ovog sporta,da se oce nedje nac i izmlatit pa da zavrse ovu pricu vise.
Ocekivan rasplet jednog od najnezdravijeg rivalstva u istoriji sporta. Ovo je brutalno i najprimitivnije moguce nepostavanje igre koje traje godinama i da sam ja na mjestu KSS suspendovao bih oba kluba na godinu dana, ili makar Covicu i Vujosevicu izrekao dozivotnu zabranu bavljenja sportom. Pa, fino dati sansu privatnim klubovima poput Mege, Radnickog, Metalca da se vidi da kosarka moze da postoji i bez 'vjecitih' i izigravanja ludila. Najzalije mi je igraca koji su ovako uvuceni u sve ovo i koji ce vjerovatno jedini snositi posljedice.
In vino veritas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks