ja imam crni HD,i on ima HDMI,ali ima crni koji nije HD,za njega ne znam ima li
nisam mislio na hd reciver, a ovaj drugi ipak nema, sramno...
http://www.totaltv.tv/upload/documen...nik_N5266S.pdf
Moze li se sa obicnim razdjelnikom koristiti signal sa ovog lnb-a sto hvata 3 satelita za total tv i za tv koji ima sat resiver u sebi? Znaci sa lnb-a na razdjelnik pa sa razdjelnika na total i na tv. Trenutno imam Astru direktno na TV-u sa nekog prastarog tanjira i praistorijskog lnb-a koji je umotan u nailonsku kesu jer je slomljen i sve funkcionise super![]()
Послато са HUAWEI G700-U20 користећи Тапаталк 4
Moze, ali samo ako kablovi nisu predugacki, odnosno ako ne dodje do veceg smanjenja nivoa signala.
Ovo mi lici na za..anciju sa duzinom kablova.Moze li se sta uraditi preko LOOP OUT-a, da ne koristim razdjelnik?
Ne preko LOOP OUT-a, sa njim moze da ti radi ili jedan ili drugi risiver, ali ne zajedno
Total resiver je povezan na ovaj TV koji ima sat resiver u sebi tako da nije problem sto ne mogu raditi istovremeno. Znaci radi se o SD Total resiveru, a meni treba HD signal na TVu. To sam zaboravio reci, osnov svega je kako dobiti HD signal na TVu sa Totalovog LNB-a. Ovaj LNB koji je na Astri je prastari Totalov lnb i imam sve FTA HD kanale sa Astre.
Krenuo RTS HD 9.2Mb/s, za nas i sa srp karticama fenomenalna vijest.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
koji kanal????
Last edited by ceko; 13-06-14 at 07:12.
Na koji kanal je svjetsko prvenstvo ?
rtcg.
i ZDF HD,srećom!
Ljudi na koji je broj Zdf
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
kod mene zdf hd 166
Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2
astra
Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2
na koji je kanal RTSHD??????????????????????????
Kod mene nema RTS HD na listi. Može li neko da potvrdi sa CG karticom da ima RTS HD?
Nema naravno, samo za Srbiju i samo dok traje prvenstvo. Ista stvar sa BHT HD, samo za BiH.
Ljudi mene nema Zdf HD kako to???
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Vjerovatno ti nisu stavili Astru vec Hot Bird. Sad imaju twin LNB pa mozes da pratis kanale i sa Hot Birda i sa Astre. Zovi ih i trazi da ti namjeste Astru i to je to, nece te puno kostat.
Sto ne prenose nista na ZDF no sam osudjen na rtcg..
The things you own end up owning you.
Kako da nadjem ARD?
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks