A mene zanima kako se podize saobracajna 3+god nakon kazne i tek cetvrte ti teta kaze vamo pare!?
Ili vi registrujete svake prestupne?
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Ja imam masu kazni, al auto nije na moje ime pa mi pucka....![]()
A JC mislim da 2009 pauk nije imao pravo da dize auta i da to pada na sud lagano
Sent from my iPhone using Tapatalk
A mene zanima kako se podize saobracajna 3+god nakon kazne i tek cetvrte ti teta kaze vamo pare!?
Ili vi registrujete svake prestupne?
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Samo mu se nemoj zamjerit jer ce ti izbos' srafcigerom nekoga iz familije ( cerkicu, sina, brata ) barem tako meni rece..
But if you never try, you'll never know..
HHahahahahahahaha a sto se radiiiii![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
But if you never try, you'll never know..
Nego, sto bi sa onim pozivi u Spuz? Poplacaste li sve na kraj?
Eeeeeeeee vecija muda nema no na forume![]()
Originally Posted by Nk-001
Danas pričah s drugom koji je radio na naplatnu rampu Sozina. I kaže mi sledeće:
Imaš dugme i ti otvoriš rampu i sama se spušta. Radnici je ne spuštaju, a ima da stalno ostane otvorena u sličaju dojave da prolazi delegacija, hitna i slično.
Što se tiče ovog prolaska dešava se po jedna dva u toku dana.al njima ništa ne odbijaju od plate nego su dužni da zapišu broj tablica i da jave glavnom njihovom jer moraju da im se poklope računi, kasa i kamere i još nešto (ne upamtih).U suštini neko zapiše neko ne zapiše koje je auto i br tablice (ako je ima). Taj njihov glavni javlja prvoj patroli u Virpazar ili Sutomore zavisi s koje ste strane prošli i oni vas zaustave (a koja je dalja procedura ne znam).
Ali ukradeš u Voli 50e pa te niko ne hapsi, a ne radi 2.5e
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Ako dobijem kaznu sa vozilom koje se ne vodi na mene, moze li osoba na koju se vodi registrovat ga iako sam ja dobio s tim autom kaznu???. Ali 100% tacna mi info treba?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
Hellblazer...
Potpisao… a bi trebalo znaci ???
Da ne bude da ne. Moze coek. Dic saobracajnu radi mene…
Hellblazer...
Ljudi, je li se desilo kome da ga policajac pusti a da mu dodje kazna???
Nijesam zakacio bio tablice i zaustavio me preko puta šargarepe. Pustio me bez problema i nista me nije pitao. Kad sam vadio da vidim koliko imam kazni, jedino sam to imao. Znaci nista nije pisao predamnom i kako znam da je to to , zato sto me samo on zaustavio dok nijesam imao tablice!?
Sent from my iPhone petes
069/100-100
Ada nema logike da se kazna veze za auto, nije logicno, ne vozi auto samo
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Znaci ako sam vozio auto od oca ili majke oni mogu podic registraciju?
Hellblazer...
Jeste
Kazna ide na vozaca a ne na vlasnika.
TAKUMI
A zastarijevaju li ove kazne?
Послато са HTC Desire C уз помоћ Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks