Izvinjavam se onda. Samo mi je nesto cudno da je juce osvojio titulu , a vec sjutradan na teren u Njemackoj ili Engleskoj a po slici se vidi da je pi danu slikana.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
s obzirom da je objavljeno na njegovom zvanicnom nalogu na FB-u odabrat cu da vjerujem da je ipak od ove godine...
Izvinjavam se onda. Samo mi je nesto cudno da je juce osvojio titulu , a vec sjutradan na teren u Njemackoj ili Engleskoj a po slici se vidi da je pi danu slikana.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Momak je prijavio da igra Halle.Nista cudno da vec trenira.
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
Odma da kazem da mi je posle Novaka najmiliji teniser i da se nadam da ce prestici RF po broju GS, ali ovo prelazi u fanatizam.
Forever young, i want to be forever young
Pričate o najboljima a zaboravljate R F
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
pricamo o najboljem (jednina).
![]()
kad pocinje vimbeldon?
23.6 - 06.7
Koljena.
copy with desert
14 GS (9 RG, 2 W, 2 US, 1 AO), ima 27 mastersa (19 sljaka, 8 beton)
pa jeste najbolji I TO SVIH VREMENA ali na šljacipogledajte samo rezultate MONTE-KARLO/RG
što se tiče tog meča nadal-soderling ako se dobro sjećam tu su padale i provokacije od strane soderlinga tipa hvatanje za guzicu itd,zar ne ?
Kad je izgubio od Soderlinga na RG (potezanje za gace je bilo ranije na Wimbledonu) imao je problem sa koljenima zbog kojih nije kasnije branio ni Wimbledon titulu plus nije bio ni psihicki OK jer su mu se roditelji razveli malo prije Roland Garrosa. E sad ko je najbolji svih vremena ukupno, ako nije Rafa moze biti samo Federer ali 3 Gran Slema razlike su itekako dostizna a ostalo se zna na cijoj je strani.
Ta 3 GS su smjesna u poredjenju sa njihovim medjusobnim duelima. Bas ne znam ima li idje podatak ima li ijedan igrac da je bolji od Rafe u medjusobnim.
nadal-djoković 23:19
djoković-federer 16:18
nadal-federer 17:8
neka neko potvrdi ovaj podatak oko medjusobnih duela
ostala ekipa je manje bitna![]()
Gulbis
"Posle poraza od Đokovića, vratio sam se u Letoniju sa rođakom. Otišli smo u kazino i uložio sam sav novac koji sam osvojio u Parizu - i izgubio sam ga", rekao je za "Gazetu" Gulbis, koji je plasmanom u polufinale Rolan Garosa došao do sume od 412.500 evra.
Letonac je prokomentarisao i informaciju da je Endi Mareja za trenera uzeo Ameli Morezmo.
"Ja se nadam da će mene trenirati Marija Šarapova ili Ana Ivanović, ne mogu da se odlučim koja", rekao je Gulbis.
Last edited by Limun; 12-06-14 at 06:44.
Xaxaxax počeo je da bude zanimljiv ovaj Gulbis. Nadam se da nije prokockao tolike pare.
I da ih jeste prokocka, otac mu je multi-milioner i jedan od bogatijih Letonaca, tako da ne brinem ja za njega.
Gulbis lud ko struja.
Evo Sousa vodi protiv Federera 1:0.
Dobar mec.
Federer potpuno bez tajminga na riternu i forhendu.
Sto pogodi Nadal protiv Brauna na prvu set loptu, znaci perverzija! Ali Dastin Braun magija, dva asa i dva smeca iz skoka gejm manje od minuta. Gledate li ovo, dobro Nadal nije zainteresovan previse, ali sad dva loba savrsena, pa bas je steta sto nije konstantan. Prosle godine isto na travi je sou pravio.
Last edited by pumba; 12-06-14 at 17:31.
Nadal se vukao kao prebijena macka, nema snage da odigra dva seta..
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks