kontakt pri ovoj brzini nije dao sansu da bilo ko u golfu prezivi, pri tom ne dovodeci u sumnju krivicu vozaca koji je prosao kroz crveno, to je poenta svega...
Kriv je ovaj mali sto je izletio, nek mu je laka crna zemlja. Nije uopste gleda. A reka bih i da je nesiguran vozac jer se dvoumio. Formalno sam je sebi kriv. Ovaj Despot je kriv za prekoracenje brzine i voznju u alkoholisanom stanju.Po zakonu nije kriv za ovo sto se desilo. Tu se razumijemo, ali mi ne mos rec da ne snosi dio ljudske odgovornosti za sve ovo. Ako si vozio pjan 160 kroz grad i udario nekoga, ne oslobadja te odgovornosti sto je taj neko prosa kroz crveno. Na sud da , ovako ne.
Krivi su obojica ali je krivlji ovaj mali sto je nastrada. Ka sto on nije treba da prodje na crveno da ne gleda tako ni ovaj nije treba pjan da sijeda i da vozi tako bbrzo. No si ti trkac pa pravdas ovoga.
A karakteristike sam komentarisa odvojeno od utvrdjivanja odgovornosti. Faca mu ga daje da je kreten. Po faci mu vidis da ima vecu vjerovatnocu da mu se ovako nesto desi.
Edit: Mada prije ce bit da je i ovaj kriv debelo i to materijalno a to ce boljr pravnici rec jer je ovo kd teska povreda bezbjednosti saobracaja. Sto veli Medo kaznjavaju se i jedan i drugi. Znaci nije kriv za klasicno ubistvo nego za tesko djelo protiv sabracaja sa smrtnom posledicom.
Last edited by TheLucas; 09-06-14 at 18:38.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
kontakt pri ovoj brzini nije dao sansu da bilo ko u golfu prezivi, pri tom ne dovodeci u sumnju krivicu vozaca koji je prosao kroz crveno, to je poenta svega...
...
Kako bi drugacije pricali pojedini da se nekome koga znaju desilo ovo. Ubi momak troje ljudi i nije kriv.
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
dobro posto nam je svima jasno da su na ovom forumu sve sami letaci i opaki vozaci onda je i za okecivat da je odje tima istima normalno sto momak koji je vozio 160kmh i pri tome nije uspio da prodje kroz zeleno ubio troje ljudi koji su prosli ocigledno kroz crveno. Da je vozio 50 koliko je ogranicenje po gradu ili eto 80 da se malo opustio bili bi zivi ili makar jedno od njih troje ali posto je on faca nabo gas do poda a oni prosli kroz crveno oni su krivi. Nisam ja avetan i pravno je pogrijesio vozac golfa ali ljudi ne sprdajte se.
Pravno su pogriješili i jedan i drugi... Ako brzina bude ova koju su sve novine prenijele + alkohol u krvi, ne može ga spasit ni Vučić da mu je otac...
#fakenews
Krivi su oboje.... Al po mom misljenju 60-40% na strani vozaca golfa.... Jbg mozda je i on bio pijan plus kroz crveno....
Sent from my iPhone using Tapatalk
a gdje postavi ovaj video jadan ne bio kuku kuku
Nije mora krvnichki nije to 1.6
sent from my dick
prosao je 160 kroz raskrsnicu u pijanom stanju i ti pitas zasto da lezi? U normalnim državama takvi se šalju u neku varijantu Dobrote istoga momenta, a ne u zatvor. I to bez ikakvoga sudara.
inače viđeh da ga čak ni na saslušanje nisu poveli a kamoli u pritvor
ovo je ovdje Balkan...
She is only here to annoy herself!
pa u principu isto je kriv kao neko ko pjan puca pištoljem okolo nasumice pa možda nekoga pogodi a možda i ne, tako i ovdje
čak i da ne povrijede nikoga i jedan i drugi u normalnim državama idu na psihijatriju dugi niz godina a ako nakon izlaska opet dođu u posjed oružja ili auta idu sa njima i oni koji su im to dali
Vidite
posle bitke svi generali. Tako da sta bi bilo kada bi bilo varijante su sada besmislene a ostaju samo cinjenice
a. Vozac Audija se kretao neprilagodjenom brzinom u gradskoj 5oKMH zoni cime je napravio krivicno djelo ugrozavanja bla bla
b. Vozac Golfa je prosao na crveno i time izazvao saobracajnu nesrecu sa tragicnim posljedicama
Sada teorije zavjere sin brat kum su mi blentave jer u Srbiji sada ovako javno objavljeno djelo nema sanse da se prikriva vjerujte mi.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
problem je u tome što krivica jednog ni najmanje ne umanjuje krivicu drugog
Tuga...
Ima i njegove krivice to je neminovno,al daleko manja nego vozaca vw
to je potpuno nebitno, to nije psihički sposobna osoba da vozi biciklo a ne vozilo od 2t
Bas su vam fina poredjenja, cu ko da ga je upuca. Jes, sve je isa namjerno da ih pobije.
Forever young, i want to be forever young
znaš li koliko je bilo nehotičnih ubistava iz oružja? E treba da odgovara isto kao i takvi.
Ne kazem je jeli sposobna ili nije,nego samo u trenutnoj situaciji kako stoje stvari
u situaciji kako stoje stvari takvi su za ustanove zatvorenoga tipa a ne za vožnju bilo čega
Napisa je "ko da je izvadio pucu i koknuo ga", sto svakako ne spada u ubistvo iz nehata. A ako po tvome nije psihicki sposoban za voznju, nije njegova krivica sto mu je neko izda dozvolu.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks