Cast je raditi tamo gdje si slobodan i gdje pobjedjujes sa timom.
Jebes Ferkana, Marussiju i td.
TAKUMI
Lewis pokusava malo da zataska cijelu situaciju sa Nicom postavljajuci ovu sliku i komenar...
We've been friends a long time&as friends we have our ups&downs. Today we spoke&we're cool, still friends
Release Yourself
Vi rekoste nesto odrastao je, promijenio se
Ne moze to preko noci
Sent from iPhone
Увод у ново сабијање
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Sto bi sa ovim mrcenim forumom analizamaIli ste svi prestali da gledate F1 :P
Sto je ovo zar niko ne gleda trku, nijedan komentar ni na kvalifikacije?
Sent from iPhone
aooo kako mi je zao pereza....Svaka cast rikardu,zasluzio je
A gledamo, odlicna trka, masa upropastio perezu trku zivota, milo mi je zbog rikarda
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
ferrari me je odusevio,kako im rade nadogradnje.Ricardo zasluzeno
LPGTECH 067 854 548
Stvarno bas zanimljiva trka, a Ferrari da su poslali ljude sa ulice da ih predvode bolji bi bili!
Sent from iPhone
Ja sam ugasio kad je lewisu crkao auto... Sto je bilo te nije prvi rosberg .. Jeli i on imao problema
Sent from my iPhone 5s
Rosberg kao da je na vrh gasa vozio pred kraj i 3. bi bio da nije bilo Pereza da ih uspori
Sent from iPhone
imali su isti problem u istom krugu, hamiltonu je crkao auto a dojčer se spasio tako što je pomjerio balans kočnica skroz naprijed pa je do kraja trke vozio bez zadnjih kočnica i bez K(ERS)a, mislio sam i ako završi da će teško uć u bodove ali je na ne znam koju foru uspio da završi drugi
P.S. kaznili su Pereza 5 mjesta inače, retardirana odluka
She is only here to annoy herself!
https://vine.co/v/MD07j6lMTeW
strašna reakcija Vettela, da je bio Maldonado završili bi i on i Massa u bolnici u najboljem slučaju
Pa Perez mu je cuvao ledja dok je mogaoJel zvanicno da je kaznjen 5 mjesta?
Hamilton je baksuz.
onu jednu titulu što je osvojio sad mora da plati![]()
Force Indijin vozač Sergio Perez dobio je kaznu od 5 mjesta na gridu za iduću utrku na Red Bull Ringu nakon što je proglašen krivim za sudar s Felipeom Massom u zadnjim krugovima utrke, a što ih je na kraju koštalo četvrtog i petog mjesta. Suci utrke obrazložili su da je Perez mijenjao trkaću liniju što je uzrokovalo sudar pri velikoj brzini.
Odlična trka. Meni se Kanada kao staza uvijek sviđala jer su vazda bile dobre trke.
Vidjelo se na ponovljenom snimku da je Perez mijenjao putanju prvo desno pa lijevo. To su vidjeli svi bez ona dva voditelja na SK. Važno je da oni okriviše Masu, a on ni kriv ni dužan.
Odlična reakcija Fettela inače bi završio trku neplanirano.
Perez spasio Rozberga jer bi ga pretekao cijeli onaj voz koji je posložio iza sebe.
Masu je ekipa urnisala pit stopovima inače je ovo mogao da dobije komotno.
Mercedesov motor je bez premca. Brži su mnogo na pravcima od Renoa a od Feraria da ne pričamo.
Oće li se Ferari išta trgnut do kraja sezone vidjećemo, evidentno je da će Mercedes u takmičenju konkstruktora da se prošeta do titule prije ljetnje pauze.
Pričao sam neđe davno sa NSX-om, Rozberg je strašan vozač. Kako on to reče, geni su čudo. Hamilton jeste brži i agresivniji, ali se ni Niko ne predaje tako lako.
Je li zvuk bolji mnogo bio na ovu trku ili mi se čini? Može bit ono gdje je brža staza pa se manje čulo ono preskakanje turbine i škripa guma koju u F1 nismo čujali do ove godine...
Last edited by hercules; 10-06-14 at 10:09.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kakva tuga od trke iz perspektive ferrarija... Ja ne znam o cemu oni razmisljaju, ali mislim da moraju da se trude da nesto naprave jer ce u suprotnom da svi dobiju jednu nogu u dupe na kraju sezone, tj ne nakraju nego na polovini![]()
MOntezemolo ovo nece tolerisat mogu da garantujem, koliko sam cuo u komentarima vec je kaparisao pored Browna I Newija za sledecu sezonu...
Sramota kako Massa nije pobjedio na ovoj trci, prvo ga stopuje njegov kolega, pa onda onaj idiot od pereza na krug prije kraja izigrava velicinu. I dobije 5 mjesta kazne, za onakav potez bih ga suspendovao 3 trke, moglo je dvoje ljudi da pogine zbog njegovog setkanja sa lijeve na desnu stranu.
A drago mi je kako zbog rosberga tako i zbog rikarda jer su pokazali da grizu do kraja, a ne kako ona dva umisljena klauna od hamiltona i vettela.
Please alowe me to introduce myself.......
Ja ne krivim pereza,covjek je vozio bez zadnjih kocnica a svi znamo kakav je massa irvas,ono je mogao da izbjegne al je htio silu na sramotu da pretekne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks