jes. malo uljepsan, mada, vise bih volio da je umesto bijele crna.
![]()
rekose da je dialer izmijenjen, pa je li?![]()
(nečitko)
jes. malo uljepsan, mada, vise bih volio da je umesto bijele crna.
![]()
Mozda nije najbolja tema za pitanje, ali moram. Evo koristim viber konstantno, nekih 40ak minuta, kuckanje, iz prozora u prozor... i zagrijala mi se baterija bas, skoro cio tel je topao. Je li to normalno? Naravno, desavalo mi se i prije ali sam zanemarivao, ohladi se posle kad odmori malo.![]()
ista stvar se i meni desava na iphone konstantno.. u pocetku sam se cimao, ali mi drug rece da je i njemu na s4 stalno tako, tako da valjda ne bi trebalo da imas brige..
dok se meni npr s4 mini (mada ga rjedje koristim) nikad nije zagrijao.. telefon uvijek ledan ka' mrc, sto god i koliko god radio na njega![]()
Last edited by Michelangelo; 07-06-14 at 14:27.
Niko ne moze nadmasit htc one... Jedom sam ga testirao sa Epic Citadel jedno pola sata, temp procesora dosla fo 68 stepeni :-) (ali procesora, ne baterije! Razliciti su senzori)
sent from your HTC One
(nečitko)
kolko te plaćaju da ga promovišeš? priznaj :mrgreen:
pa i nije neka promocija kad kazem da je proc otisao na 68'C, mada, u odbranu telefona, bas taj put sam instalirao ElementalX kernel i overklokovao proc i grafiku (inace sva podesavanja tog kernela uvijek drzim na konzervativnim podesavanjima, undervolt kad je na stand by, neke battery saving opcije upaljene i extra cool thermal throtling)
eto, Jocker approved! B-)
(nečitko)
Evo jedno pitanje za sve vas sa tim flagship modelima...
Dajte presjek vase dnevne upotrebe telefona... Mislim koj sve radnje i u kom trajanju praktikujete?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Uuuu, ja ga koristim ka laptop 😁 Baš ga koristim bukvalno za skoro sve osim za one stvari za koje mi je neophodan PC (tipa: Photoshop, Ilustrator, Dreamveawer etc...), ako u tom trenutku nisam za PC-em... Npr. ako śedim u dnevnoj i treba nešto završiti, nikako se ne penjem na sprat da bih radio na PC-u, nego to odradim na One-u ili Nexusu 7. Nerijetko, gledam i filmove/serije na ONE-u
Slušanje muzike oko sat i po
Film jedan pa zavisi koliko traje (oko sat i po)
Razgovori oko 40 minuta
Viber mi je ponekad upaljen na 3g tek uveče na wifi.
Sms jedno 5 poruka
Forum 40-45min (zajedno sa muzikom se koristi)
Team viewer jedno 20minuta kada je baš urgentno.
Uglavnom ga skinem sa punjača oko 5 ujutru i vraćam oko 10 uveče.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Ol' uzet ovaj:
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...9009d-6272.php
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nisam siguran radi li mu 3G kod nas. Ranko je htio da ga uzme, nisam mu ga smio preporučiti pa je uzeo na kraj note3 dual sim.
Čačkao sam s5 običan, liše zaista svetlijeg ekrana napolju nije me ništa oduševilo.
A i košta...
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Na kojoj freq radi 3g kod nas?
moze li mi neko rec postoji li mogucnost da notifikacije koje mi stizu sa tapatalka, facebooka itd. i poruke imaju razlicit zvuk, jer se sve cimam kad mi stigne notifikacija, sve mislim da je poruka..?
istrajan budi.
Moze li mi neko.pojasniti za 68 mrezu da li imate video poziv? Pokusao sam.do.sad 100x preko xperije Z al nemam opciju video.poziva, fal je do telefona ili u Pljevljima nema pokrivenosti za video poziv... Cudno ali prije par godina.sam.koristio video pozive sa nokije n95 8gb
Послато са C6603 уз помоћ Тапатока
Video poziv se ostvaruje preko 3G mreze i naravno da radi na mtel mrezi. Najvjerovatnije sam uredjaj Z nema podrsku za video call.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Postoji li neki app kao car mode kod htc one-a?
\\OFL•GIC
Google Car Home bi trebao da bude to sto trazis.
https://play.google.com/store/apps/d...ndroid.carhome
ovo je staro ka grcka. ima li sta novije, modernije?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks