Ma to je sve ok. Pitanje je goce li nam dati da registrujemo kartice
Sent from voices in my head
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Stiže PayPal, ne nervirajte se...Onda treba upirati da se pusti opcija primanja novca, jer meni je samo tako upotrebljiv.
I meni isto tako.. To mi je prakticno jedino bitno, s obzirom da za placanje koristim obicnu visu ali kad mi trebaju uplate lakse bi mi bilo na PP nego na devizni.
Da li je za PP bolje vezati devizni ili tekuci racun? Isto pitanje za Skrill.
Forever young, i want to be forever young
Hvala Sale, ti si vazda spreman da pomognes svaka cast. Jos me samo zanima ovo. PP koristi dolare i ja uplacujem € preko tekuceg. Ko mi konverzuje pare i naplacuje proviziju, banka ili PP?
Last edited by technus; 08-06-14 at 00:21.
PP, meni je nalog na Hrv i praktično ne osjetim tu konverziju.
Aha, hvala na pomoci. "Ako" nama uvedu kako je najavljeno ovog mjeseca, valjda ce i nama ta konverzija da bude povoljna.
Ne znam ti, ja moj neću sa Hrv micat. Isti mi je đavo i tako nemam primanje novca.
Ne bi me zacudilo da ga ne dobijemo ne u Junu nego uopste ove god. A eo sacekacu do avgusta ako ga ne uvedu pravi se EntroPay nalog.
Last edited by technus; 08-06-14 at 00:19.
Dijaspora. Ja ti imam 7 brOOOtaaaaaaa... :mrgreen:
Malo je poznato, ali Sale ti je PayPal Administrator za zemlje Zapadnog Balkana.Njega i samo njega, što god te zanima, vezano za PayPal, globalno zagrijavanje, krizu u Ukrajini, izborima na Kosovu, smeću u Beranselu...
Ranije je bio poznat i kao zvanicni konobar t-coma.
E ne znam vam ja to momcovi, sta god i ko god da je momak vazda fino odgovori i pomogne.
Istina ziva.. Nisu ga svojevremeno dzaba zvali i Sveti Sale.
Ja I dalje sumnjam u sve ovo.
Mozete se vratiti nekoliko postova (godina) unazad I naci slicnu pricu vezanu za to da PP stize.
Puno puta sam se razocarao u ove informacije tako da mi ocekivanja nisu velika.
Ali bilo bi mi milo da to g*vno od PP konacno dodje kod nas :-)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Bogomi svakim danom sve vise sumnjam da ce se pojaviti.Jedva cekam tekst vijesti u utorak prijepodne
Podgorica Podgoricanima!
Evo Reuters prenosi da dobijamo konacno ove nedelje i mi.Interview sa nekim od direktora
http://www.reuters.com/article/2014/...0ER1ML20140616
Podgorica Podgoricanima!
Iz teksta:
" A total of 80 million Internet users stand to gain access to PayPal global services this week, including those in five European markets - Belarus, Macedonia, Moldova, Monaco and Montenegro, four in the African nations of Nigeria, Cameroon, Ivory Coast, and Zimbabwe, as well as Paraguay. Internet usage figures are based on research by Euromonitor International."
Eto Monako još nije imao. Toliko o priči o zakonodavstvu...
Ili su čekali ove na M zemlje
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2 i9502
Sta da radim sad ja , npr koji imam nalog verifikovan ( povezan sa entropay) ?
Da otvorim i ovaj novi sa karticom cg i pravom adresom?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
I ja imam verifikovan i povezan s entropayom na drzavu BiH, ali novi necu otvarat dok ne bude omogucena i opcija primanja novca. Send mi skoro nista i ne treba.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks