Debljina ukupna slojeva na autobanu je skoro 1 metar. Zaboravio sam konkretno koji sve slojevi postoje ali znam da sam iznevjerovao... Ali to je Njemačka. Vrijedan narod koji znanjem upravlja najbolje na cijelom svijetu. Oni imaju kanale za brodsku plovidbu izgrađeni kao akvadukti, to treba finansijski iznijet a ne autoban koji je vjerujem malji deca u poređenju sa tim. Uostalom nemaju 50% prekobrojnih zapošljenih na državnu sisu, broj službenih kola je manji nego kod nas u CG. To da imaju bolje puteve nego u USA nije ništa novo niti začuđujuće.
U USA ide beton 30-40 cm.
TAKUMI
Ove 3 đevojke te poginuše danas sam čuo što se zaista desilo. Ova đevojka što je vozila je od svoje 18 godine bila prava muškarčina što se auta tiče. Đevojka kolko čuh odličan vozač i voljela je bržu vožnju (koja im je došla glave). Kobnog dana trkale su se sa nekim momcima, momci ih prestigli i uputili se ka PG, a one umjesto da skrenu od brzine ili šta već samo su produžile u kanjon. Vozač je ispao a ostale su se udavile. Ovi momci s kojima su se trkale su stigli u PG i čudno im je bilo što ih nema pa su se vratili da vide što je. Posle viđoše da su probile ogradu i pozvali su hitnu pomoć i policiju koja je stigla kasno...
Televisa presenta.
Lokujte ovo.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Preglupa prica,bas bi se vratili da vide dje su
Pazi sad kad se jave ta dvojica kolega koji su isli za njima, pa da "pozdrave" sve po spisku... Veze s mozgom i realnoscu nema... Vjerovatno onda i profesorica, koja se takodje vracala sa tog ispita, isto tako se igrala preticanja sa studentima, pa se vratila kad je primijetila samo jedan auto umjesto dva, pa se vratila da vidi gdje su i gledala da vidi moze li kojoj od njih pomoci. Dokonog naroda i jos dokonijih prica nema kao u CG.
kuku obraz OBRAZ !???!?!?!
Originally Posted by my name is ...
Jaz-na skretanje put plaze,Golf 2 pofino naguzio Pola
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
e bez majke svi sa foruma bi izgunili ovdje a ovim irvasima ni po prstu.kakve su ovo zivotinje
f6
Očekivao sam da im se glave ocrtaju gore.
A inace je ovaj defender strasno stabilan....NOT
Defender Italic.
TAKUMI
http://m.vijesti.me/vijesti/jedna-os...-clanak-215994
Do udesa je došlo tako što je Rakočević na krivini na ulazu u tunel 26 preticao jedan automobil,
Preticao u krivini u tunelu?
Last edited by .:.; 06-06-14 at 17:08.
Ovaj pasat na prvi pogled izgleda ka honda kako je sabijen naprijed
Pogledajte pazljivo sliku :
1) Policajac sa dodirivanjem povrijedjenog, istom nesto objasnjava, prosljedjuje - ko li ga zna.
2) Sestra hitne pomoci u papuce - da je morala van asfalta ili betona, bi li sestra mogla sa takvim papucama otic pruzit pomoc ?
3) Drugi policajac mobilnim slika - bar tako izgleda.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Shta je odje chudno,ovo je normalna situacija u nashem sistemu
sent from my dick
Po njegovom drzanju tijela mislim da lista imenik ili pise poruku
Koma. Ovaj sa Polom je prosao kroz crveno i cao.
TAKUMI
Užas!
Сент фром мај ајФон!
Mozda je i ovaj sto je jurio prosao kroz crveno, jer je moguce da se prije pali crveno na onu stranu.
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks