na RTCG će ići svetsko prvenstvo u fudbalu.
Mislim da je RTCG...
na RTCG će ići svetsko prvenstvo u fudbalu.
Zna li neko dali sa Samsung Galaxy Note 3 može da se upravlja Total TV i ako zna koji program treba da se skine.
Ima nešto u Samsung Galaxy Note 3 čime uspijevam TV i DVD da kontrolišem al NIKAKO Total TV.
Unaprijed se zahvaljujem![]()
MAGIC TV i THE VOICE
2 odlicna muzicka kanala
W2 11595 V 30000 5/6 DVB-S2 8PSK
ponuda totala nije kao neka cak ni blizu barem po meni,prednost je sto moze svuda da se gleda a drugo bgm slabooo
Probaj ovu aplikaciju isprogramirati. Ja imam istu ovu, samo verziju za HTC One, mozes klonirati bukvalno bilo koji daljinski. Treba malo vremena i zivaca za naučiti programiranje/kloniranje, ali se isplati
https://play.google.com/store/apps/d...te+control+app
zna li neko sta je sa eurosportom? vec neko vrijeme nije na srpski
Kupis li postove ili za.ebavas![]()
Kod mene je na srpski..
ne zajebavam, na engleski je, ali kako sam vidio tvoj post udjem na 54 i sjetim se da ima da mijenjam jezik, ja ga promijenim , ali kako prebacim vratim on opet na engleski. probat cu nesto na generalna podesavanja
Ako imam opremu tj sve bez receiver mogu li da potpisem ugovor i uzmem samo receiver bez placanja instalacija i chuda?
Bih uzeo dva receivera. Koliko to kosta? Malo je zbunjujuci ovaj cjenovnik na sajt.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
poceli problemi sa HD resiverom, svake sat vremena mi se sam restartuje
A meni neće da snima. Zakazao prije par dana snimanje neke serije. Ujutru da pogledam epizodu, prc...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Izbacen IQS Life sa pozicije 102. Steta bio je dobar kanal, veliki minus od mene za Total
Zasto nema Rai 3 programa,je li tako svima ili kako kome ? I moze li se to kako napraviti (kad prebacim na Rai 3,crna je slika,a normalna je i na Rai 1 i Rai 2...taman se obradovah da gledam reprezentaciju sjutra)
To je njihov kanal, ukinuli su ga potpuno, steta bas je bio odlican.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Samo da znate da ce ARD/ZDF da odmagle sa Hot Birda dok traje Mundijal, zato se prebacite na Astru i uzivajte gledajuci u HDu![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ja juce uzeh ovaj triple lnb upravo zbog toga, da ne okrecem antenu :-)
ima li crni reciver hdmi izlaz? moji kuci imaju stari sivi pa me zanima ima li svhre mjenjati?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks