i smokva je zatvorena.
Poslato sa kineske pijavice!
Sta se desava sa ovim tehnickim kod nas i u okolini ?
Sve zivo zatvoreno, osim Smokve u ZL, a oni prebukirani...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
i smokva je zatvorena.
Poslato sa kineske pijavice!
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja sam odradila u Pg, zacas i jeftinije. Tako uvatite djir, na kafu u Deltu i zavrsite to
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Ovo cu shvatit kao sarkastican komentar. Pa ja u ni u jednu susjednu opstinu ne mogu da uradim tehnicki. Od 20-og maja, niko ne zna u dan dje ce se moc uradit tehnicki.
Mozda danas budem informisaniji.
Ali jedno ne gine. Kad grunu ovi sto su zaostali sa tehnickim, pa kad nastane picvajs oko jednog mjesta u koloni. Stalno moram da se vracamo u kolone/redove za nesto... 90-te izgleda nikako da izadju iz mode. Pi!
Najveci merak ce mi biti da me murija zaustavi sa isteklom saobracajnom. U prekrsaju sam ne svojom krivicom, sto neka mazga sjedi nedje i ne gleda sto se desava. A pored ovakve gluposti, stvarno, svako ima sijaset drugih problema.
Ovo nikome nije trebalo. Isprsis se 250 do 400 eur svake godine, i onda te ta ista zemlja zajeb*va sto ti ne omogucuje da registrujes auto na vrijeme.
Jos jednom, Pi!
I dalje sou stanje. Jadran nesto napisao, svi cekaju godoa, na telefone MUP u Pg - fax, na mejlove niko ne odgovara. Anarhija raspalog sistema, definitivno. Na kraju ce mene ganjati zbog sirenja panike.
Da ne zna ko slucajno dje bi mogo nac da radim sezonski u HN, a da nisu Roda i Voli? Inace, moze bilo sta, srednjoskolac sam.![]()
Automehanicar. Ali ne u struci posao, s obzirom da bi malo koji majstor mene uzeo jer je ovo tesko.
Isao sam ja u rodu i voli vec, ali kazu da prvo uzimaju ove sto su vec radili, oni imaju prednost.
Engleski znam odlicno, usput![]()
Last edited by Ilijaa10; 02-06-14 at 17:58.
Zdravo djevojke, jebe li se sto?
:-)
Bako, jebeš li što?
Aha. Kako god okrenes, po danju i po noci, dje god se smisli. :P
Kod tebe gore na Njivicki, znam te lijo, znam da ih gledas. :-)
Bako, jebeš li što?
Kad su tu, sto ne bi gledao... Jel' treba da uskocim ?
ne da uskocis, no da pripomognes, ako ne ide jadniku od ruke posao. ;-)
Bako, jebeš li što?
Kakva je sezona u Герцег-Novom?![]()
The more things change, the more they stay the same.
17 posto vise turista nego prosle godine.
Njet.
Bako, jebeš li što?
otvore stari lazarev vrt sada pod nazivom "cakule"![]()
Zna li ko kad ce ovaj emkabal da osposobi internet? Otisla je oprema kada je lampalo prije neki dan...
Sent from Tapatalk
\\OFL•GIC
Juce bijah na Igalo dje je M-Kabal, tamo je sve radilo. Potez ispod nove i stare banje.
Pocelo je ljeto i sad se cakula po parapetima, adio forumu![]()
Šta ima ljudi, kako psiha?![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks