Ne znam zasto je trip pricat kako vam auto malo trosi?i to jos pasat da trosi 5l na otvoreno i to przenja,pa kolko trosi onda normalne voznje?3-3.5l?.Pa jbt toliko trosi clio 1.5 dci koji je mnogo laksi i manji potrosac od toga auta.Mene auto trosi oko 20 i boli me tuki,niti me pretjerano interesuje kolko trosi kad ide kako treba i odradjuje ono sto se od njega trazi...Ocekujem za godinu da ce ovdje pocet prica o potrosnji o 3 litra kroz lokal...
Nije itanje ako trenutno nijesi pri parama
sent from my dick
Kakvo je sad detaljisanje na tehnički pregled za registraciju. To je haos. Prođoh tehnički jer mi je sve ok, ali ne znam kako će pola auta sto se voze proći...
Iz krajnosti u krajnost- prije si moga kravu registrovat sad te pitaju sto nemas zadnji brisac.wtf? Pa koliko kola nema zadnji brisac fabricki. A pravilnika nidje
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ja sam bio prekjuce kod Sisevica... Dakle, rijeci nemam...
Sve sto ima na auto mora da bude ispravno. Ja sam pozajmio zadnji brisac za Fabiju jer ga nemam, a bez njega su mi rekli da ni ne dolazim. Sve sijalice (i one za zadnju tablicu) moraju da rade, svi pozdizaci, prskalice za vodu... Stopericom mi je provjeravao frekvenciju zmigavaca... Ulazili su unutra i provjeravali pojaseve, volan...
Pokazao mi je dvije kamere koje su u garazi i objasnio da ih MUP provjerava i da ne smiju nista da "oproste"...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
potpuno ih podrzavam za sve sto gledaju jedino mi je glupo sto se auto mora drzat pola sata na tehnicki iako se za manje vremena pregleda sve
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Pa dobro, ja kad sam malo promislio prizvao sam se pameti-ipak je to tehnicki pregled...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
a sto se tice zadnjeg brisaca normalno da ga ne traze ako nema fabricki
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Prosjecna mjesecna plata 430 EUR, minimalna potrosacka korpa za cetvoroclanu porodicu (u koju ne ulaze rezije) mjesecno 795 EUR.
Putevi nikakvi, pandurima ne radi pola sijalica na sluzbenim automobilima (kako prednja tako bogami i zadnja).
Mene tehnicki sa osiguranjem i raznim dazbinama izadje 325 EUR. I jos nisam dobio plastiku. Lamina stara 13 god. Nemam mogucnosti za novije.
Kad vec drzava forsira strogost, bolje svoje dvoriste da pocisti pa onda ostalima da drzi predavanje.
Ajmo redom. Ja prvi necu vozit auto kad budem imao normalan prevoz do radnog mjesta, grada i obratno. Zasto za tehnicki nije dovoljno : ispravne kocnice, ispravan upravljacki mehanizam (motor, volan, mjenjac), ispravna svjetla, ispravne gume. Auto meni sluzi za prevoz od tacke A do tacke B i uglavnom nazad. Ovo ciganisanje sa ostrim propisima, gdje mnoge druge stvari nisu uredjene i sprovedene, pod izgovorom prilagodjavanja EU propisima - ne pije vodu. Samo tim propisima provjere, auto koji redovno prolazi teh.preglede u SLO ne bi prosao u CG. CG veci eurpljanin od SLO ? Ma daj!
A sto ne privedu puteve svrsi, kad vec tuda moraju da prolaze kola koja prolaze rigorozne kontrole. Sto putevi ne pasaju tehnicke prijeme ? Sto putevi imaju hrpu prepreka i ostecenja ? Sto se ne prosiruju putevi i povecavaju ogranicenja ? Sto se ne stavljaju ograde, saobracajni znaci tamo dje treba i kako treba ? Sto nema fotoreflektujucih tabli na putu ? Sto nema katadioptera pored puta ?
Alo! Sram bilo ove sto se sprdaju i nista ne rade tamo dje trebaju da rade.
Last edited by Njivice_Orano_Nepreorano; 04-06-14 at 19:08. Reason: Putevi!
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Dok sam vozio passat b5 1.8T kroz grad je znao da potrosi izmedju 17-20l, ali je isao kao lutka
Na otvoreno, od PG do UL oko 7-8l.
Ne znam zasto ljudi lazu kad god ih pita covjek koliko auto trosi.
Do prosle godine sam registrovao auto samo sa saobracajnom. Nisam mogao da putujem iz PG za UL radi ispita, a sad neke krivine izvode. Iz krajnosti u krajnost.
Juce su me sa kamionom iz allianca vratili jer mi je malo odsrknut zadnji stop bio(jedva se vidjelo)
Nisam ga nidje mogao kupit pa sam ga pozajmio od kolege iz druge firme
I danas sam na tehnicki bio tacno 70min,od trenutka kad su poceli do kraja...Nisam mogao da vjerujem sta su sve gledali,za pola stvari nisam ni znao da mogu da provjere...
Pravi li neko od forumasa ili da preporuci nekoga da radi skakavac kljuceve , treba mi za passata b5 2000?
Renault
Jesi gleda u SEF?
Jesam traze 100e, ne no iljadu. Skakavac pravim samo radi daljinskog jer fabricki ne dodje skakavac no obicni kljuc sa alarmom
Renault
Probaj kod popovica u dalmatinsku
Da ne zna ko dje cu naci cep od motora za peugeot 307?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Skoda oktavia mk1 , zadnji lijevi podizac stakla rikavela (pukla ona plastika, predpostavljam da je i sajla ostecena jer je motor namotavao uprazno)
koliko kosta polovan podizac, ili da li da se vodi auto nedje da to neko reparira/popravi i dje ? sto je bolje a ujedno isplatljivije ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks