E bas mi nocas drug prica kako je sanjao da ga juri Mima Karadzic sa pistoljem....ahhahahahahahahahahaaa :lolblue:
Desava mi se cesto da sanjam ono sto mi je u podsvijesti.. A kad se probudim ne sjecam se sta sam sanjao.
Približavali se kući, kao da su željeli da napadnu...ali na kraju odustaše, okrenuše se i odoše.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Sanjam ja puno auta (kao da je auto-škola ili tako nešto) i pitam nekog imaju li neki automatik da uhvatim krug (nisam odavno vozila automatik). I gledam neki auto, gledam mjenjač, kad utoliko dolazi ovaj isti lik i kaže: "Ovo sigurno nisi probala, tek nam je stiglo". Okrenem se, kad ono bicikl s milion nekih dodataka i POLA volana :lolblue: I još mi ovaj objašnjava kako tu polovinu mogu okrenuti kako mi više odgovara, pa da držim volan lijevom ili desnom rukom :lolblue:
Sanjah da čitam neki roman i istovremeno gledam film koji je radjen po romanu. Šta to znači, zna li ko?![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
To znaci da si u srednjoj umjesto citanja Ane Karenjine gledao/la film a dobio/la si peticu na tu lektiru pa te sad proganjaju ZLI DUHOVI.
Sanjala sam dva puta crnu mačku?!
Prvi dan: Dolazim iz hodnika u dnevnu odjednom mi dolazi crna mačka. Ja se okrećem bratu začuđeno: Pa jesi ovo ti donio mačku, nema ko drugi, pošto ja nisam? On: Ne, sama svrati ponekad pa ode. Ja: Kako svrati ponekad? Pa kako dolazi i odlazi, živimo u stanu na četvrtom spratu! On slegne ramenima.
Drugi dan: Ja sa majkom za trpezarijom, jedemo. Kad mačka iza zavjese. Mama: Okle ova mačka? Ja nešto u smisli kako ne znaš, kako nisi primjetila evo svraća duže vrijeme, ne živi sa nama, samo svrati ponekad.
Inače nije ovo prvi put da kažem da mi se radnja nekog snova nastavi neki drugi dan i tako to...
Last edited by the_lady_marianna; 03-06-14 at 23:26.
Zmije me neke konstantno ujedaju, iz noći u noć...
Mislim da je nešto lijepo.Može da ti se svidi neka ideja da nešto uradiš pa ćeš se baciti da realizuješ to.
Inače sanjat divlje životinje,vukove,zmije sve su to neki podsvjesni strahovi.Crna mačka i san koji se nastavlja može da ukaže na odlaganje nekih planova,da neko ili nešto koči planove.Kad se tako nastave snovi dr dan,i ako je rijetkost,zna da ukazuje da nečeg treba da budemo svjesni i da djelamo.
"Tiha voda brijeg roni..."
Ej, doslovno me je probudio smijeh.
I dok sam pokušavao da se priberem od predhodnog sanovnog iskusva, uspio sam da upadnem u drugo. U kojem, pazite sad, čitam komentare o predhodnom na IMBd. LOL!!! Avanturu je nažalost prekinuo alarm.
Samo ću otkriti da pijem Nikšićko (zidarsko) na sred ulice, a masa ludaka i ludakinja se pršće istim iz šlaufa prikačenim na bure (ono za točeno) i svi pijani osim mene.
Ovo mora biti dobar znak.
Dajte mi dream recorder!
The more things change, the more they stay the same.
lol ja sanjam jednog formaša (moguće Starwalkera) al ga ne vidim nego samo čujem (a kako znam da je on - veze nemam) i uglavnom govori mi neštou smislu da se dogodilo i da je isto neki drugi lik s foruma nestao i ja se kao ubijam da nađem to na netu, al sve mi izmiče
:lolblue:
ovo je znak da treba da se mičem s foruma
Sanjah jutros śedim ja na jednu livadu i slijeću komarci na mene. Bijem skoro svakog jedno dobrih 20 minuta sam ubijao komarce po noga.
I danas me cio dan boljele noge (dal od toga udaranja ili čega ne znam). Ima li ko voljan da protumači ovi san?
Boli su te komarci dok si spavao i u snu si ih tuka po noga.
I am so post-rock I shit sad birds.
Neko ce ti krv popit oko necega sto je vezano za noge.
Ja sam sanja Kloi Kardasijan, sto znaci to? Nije bilo nista perverzno. Sanja sam nju i pokojnu babu kako metu po kuci, nidje veze s mozgom.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
oženićeš se ubrzo
Znači ZvEzdani se sanja.
Ja ne mogu sa sanjam ljude koje sam npr. vidjela na slici, samo one koje sam vidjela uživo ili bar na tv-u. S obzirom da sanjam svaki dan, ponekad i po više snova, lakše je reći koga nisam sanjala.
Danas neku pećinu, bila sam sa drugaricom.
više puta, nego, jesi li ti kad mene sanjao?![]()
Ja sinoc sanjah Staniju.
Ja i ona za sto pijemo pice, tu bazen, full mjesto, i rekoh joj da skoknemo do bazena da se mazimo. Ona pristade, i taman sto ubacih nogu u vodu probudih se.
Tinu Ivanovic sam sanjao prije 5 godina, e tu je vec svasta bilo.Kakva boginja, ne bih je mijenjao za 5 Stanija.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sanjah juce u popodnevnom spavanju da mi je pauk upao u krevet, bjese zelene boje, imao jedno 5-6 nogu. E kako sam iskocio i kreveta. Sto me muci ?
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks