Nebi je on odbio, vidji, jos ako je forumasica?
Nebi je on odbio, vidji, jos ako je forumasica?
Kad stavim kremu protiv bora, preventivno, a onda se mrštim i plačem minimum pola sata, jer me peče svaka koju stavim...pojma nemam zbog čega...znam samo da im ovakvim tretmanima doprinosim...
Sell the Vatican, Feed the World!
kad se kuvano jaje loše guli
e onda si naj*bo![]()
a kakav je bronx stara, sve ga đevojke spopadaju. Ona sa parkinga, što si neđe napisao, mi je najjača do sad. Gadurino jedna !
Nije greh biti lep.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kumim ve bogom da se ovi čitači i djelioci Lauševićevih mudrosti i umotvorina posebno oporezuju...
Ne mogu ja ovo....
Sell the Vatican, Feed the World!
sam sebe nerviram. Sto sam tako lijen u p..ku m...rinu
starke i džek denijels majice... nezaobilazan modni detalj svih podgoričana, poluđeše me
Pi koji sam gad, sve milfare me spopadaju. Sad prije po ure prilazim curi u kafić i ona na viber piše nekom poruku. Izađe u grad da bi se dopisivala na Viber? WTF aj da nekom odgovori nešto razumijem, al da se dopisuje sa drugaricom koja sjedi preko puta nje? Viđoh koja je ura i napuštih lokal. Komotno napušti livadu.
Koja je fora da se dopisuješ sa drugaricom koja je preko puta tebe, a dijeli vas par pića? Izgleda nisam u trendu...
Da kaze drugarici da joj se svidjas, ali da ti to ne cujes, da ne pomislis da je laka.
Ovo. Uvijek. 😁
Sent from my HTC One using Tapatalk
I can't explain and I won't even try
Od 9h jutros vode nema..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Debili na pozicijama, vezaši.. ljige.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Zbilja nema nista odvratnije od vezasa parazita koji se ponasaju kao da su sopstvenom zaslugom dosli do polozaja, pa i nekog bezveze posla.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
zatucani narod
http://www.pressonline.rs/svet/globu...z-ljubavi.html
nadrkani narod od ranog jutra počev od nadrkanog gazde kafića pa sad gledam pojedine po forumu..
blago blago, čemu nervoza? i onako ćete svi umrijet'
Samo sto ce neko malo prije![]()
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks