ok, vidim da se pokusavas u prvi plan izbaciti svoje sposobnosti u krevetu (nadam se da zene citaju, greota bi bilo da propuste ovo), tako da necu dozvoliti da me uvlacis u tako nisku raspravu... svako drzi svoj nivo. eto, neka bude da ne umijem nista
a ne trolujem, niti postove sakupljam.. malo se nasalih i to je sve
Last edited by Xtraktor; 28-05-14 at 12:12.
Fora ti je vrlo eventualna, i humorno i intelektualno, otud i komentar takav kakav jeste, -i to je sve. Ne bih o marketingu, nivou.
(Povlachim, uz izvinjenje, dio, imijesh li da "je" nauchish ili ne, ne znam to, volio bih da umijesh. "Nemanje prihvatanja na ovu tvoju tezu" me navede da budem pre prijek.)
Nisu sve zene po vokaciji majstori u izvijanju, kao Sandy recimo. Umijece zenstvenog izvijanja, u ovom sluchaju guzenja, ne mora da ima ama bash nikakve veze sa umijecem u krevetu. Chesto i nema.
Ipak stoji, -I do usera je ako tamo ona "ne umije", shta god vec, posle odredjenog vremena.
Nego ovo je thread za lijepe gluteuse, a ne corny fore i mudroserske komentare:
![]()
ponavljam jos jednom-nasalio sam se.. nista protiv tebe nemam, ali si prvi poceo
pozdrav
Moonchie, uvijek se obradujem tvojim postovima. Kad vidim notifikaciju da si postovala na ovu temu, nekako mi toplo oko srca bude...:-)
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
GEPARD`S_RUN
Stae ovo bokte piso
Tu es mon héro!
vala, ova kad prdne na šolju, čep od septičke digne...
Sell the Vatican, Feed the World!
realno![]()
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Послато са SM-T311 уз помоћ Тапатока
Brutalno...
![]()
Inace? E'o. Ti? Moze.
Sell the Vatican, Feed the World!
kako joj je zinula kao krap na suvo kad ga izvadish,pod hitno treba zatvoriti rupu![]()
Ovu iskljuchivo bih cepao samo odtraga
sent from my dick
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks