amin
![]()
amin
![]()
Izvinjenje prihvaćeno, povjerenje izgubljeno!
Pokažite malo obzira i solidarnosti s ovom veličinom i žrtvom sistema u rukama zlih korporatista.. bez njegvog efforta noćas ne biste gledali raspali Snowpiercer ili imali Sashu Grey u zlatnoj kolekciji...
Uhapšen osnivač The Pirate Bay sajta!
Nakon dvije godine bjekstva jedan od osnivača The Pirate Bay sajta, Peter Sunde, uhapšen je na jugu Švedske.
Izvor: Mondo 01.06.2014 u 18:53 h
Komentari (0)
Posalji
Stampaj
FOTO: fotodesk.net
Peter Sunde osuđen je na osam mjeseci zatvora zbog internet piraterije, kršenja autorskih prava i nelegalnog stavljanja u promet autorskim pravima zaštićenog sadržaja i nalazi se na Interpolovoj potjernici, po kojoj je i gonjen. Nekadašnji portparol i jedan od osnivača The Pirate Bay sajta uhapšen je u ruralnom delu Malmea tačno osam godina nakon što je počela policijska akcija protiv tog sajta, piše TorrentsFreak.
Švedski list "Expressen" potvrdio je da je uhapšeni zaista Peter Sunde i da je specijalna policijska jedinica dobila dojavu o njegovom kretanju ranije toga dana, kada je uhapšen, u čijoj je akciji pomogla i policija iz Poljske.
Iako još uvijek nema dovoljno informacija o tome šta očekuje Petera izvjesno je da će morati da odsluži osmomjesečnu kaznu zatvora na koju je osuđen 2012. godine, a protiv koje se žalio nekoliko puta i svaki put bio odbijen. Sunde se nedavno kandidovao za novi saziv EU parlamenta, kao član Piratske partije, ali i pored činjenice da je dobio najviše glasova od svih pirata nije uspio da dobije fotelju.
Dvojica osnivača sajta već su odslužila svoju kaznu, dok je četvrti i dalje u bjekstvu. Sajt The Pirate Bay i pored svih problema i dalje nastavlja da radi.
The more things change, the more they stay the same.
čuh za to pi*da im materina
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Lenstina ja.
Onaj osjecaj kad na zavrsni ispit uzmes 38 od 45 poena.
Sell the Vatican, Feed the World!
"Cigansko proricanje budućnosti - trial" v. 291.0.3
"Baš si dobra i pametna, svaka čast, i prava si ljepotica, ali vidi ti se u oči da te prati neki veliki baksuz. 'Oćeš da ti pogledam budućnost kakva ti je?"
Mhm hvala, znam da sam baksuz.
"Za potpuno osvješćenje je neophodan bol." - K.G.J.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Kad dozivas konobara!
![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Kako baroniše.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
i odje se izrazavam... O yeah!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks