Dobar mec Filipa i Mareja, prava borba.
Danas Conga i Gulbis love velike skalpove..![]()
Kad igra Conga danas ?
Slazem se.
Kakva rutina Berdiha zastrasujuce, bice favorit protiv Federera bez sumnje.
Conga igra kad zavrsi Federer mec..
Prosto nevjerovatno kako je poklonio drugi set. Svejedno iako prodje mislim da ce ga Berdih pojes.
A igra strasno Gulbis, Federer prosipa drugi set, dvije set lopte na njegov servis..
Kakav smecaraki potez Gulbisa.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Izvuce se fedex.
Ne mogu da vjerujem da ga je ovaj ovako izbacio iz ritma sa onom izmisljenom povredom.
Ali kako Gulbis nisani lijevom rukom pri forhendu..komedija..![]()
Otkad je poceo onako da udara FH igra mnogo bolje. Pametniji je nego ranije ne udara ucijek svom snagom, kad pronadje mjeru koliko da forsira prilicno je opasan. Sa druge strane psihu nikada nije imao, a danas je ostao sabran i kod 1:0 i dvije set lopte, mozda pocne da igra kako moze. Sjecam se 2008., '09 najavljivan je kao veliki newcomer ali nikada nista od toga. Servis je sjajan. Inace Fed bi svakako ispao od Berdiha, ako Ceh bude ovako igrao eto ga kao treci favorit W.
Poslije 10 godina Federer nije u cetvrtfinalu RG-a.
Ostali su udarci, koordinacija pokreta i sl., ali eksplozivnost, snaga i brzina odose u nepovrat.
Djokovic leti po terenu.
kakva partija tsonge!
:lolblue::lolblue::lolblue:
ako cemo realno Djokovic ga je odmah spustio na zemlju i cao. Tako da kakva partija Novaka!
vala djokovic nista posebno nije odigrao.
ovaj je odigrao ocajno 95% meca.
onaj brejk koji je napravio je vise plod neke nezainteresovanosti djokovica nego neke njegove posebno dobre igre.
Djoković je odigrao jako dobro. Fakat je Conga puno griješio ali jednostavno u snažnoj razmjeni udaraca malo ko može da parira Novaku. Služio ga je jako dobro servis, bekhend paralela brutalna i precizna.
Inače ne mogu da vjerujem da je Federer ispao. Ja lično ne volim Gulbisovo ponašanje i mislim da nije zaslužio pobjedu danas.
Conga je igrac trenutka, ako krene da ubaca one njegove forhende svi imaju problema, danas to nije bio slucaj i Novak ga je lagano pomeo.Jedva cekam mec Milosa i Novaka. Milos je znatno unaprijedio igru (pogotovo na sljaci), evidentno je i dalje da ima problema sa bekhendom, servirs ga dobro sluzi. Moze uzeti set, al' u ovom trenutku nijedan igrac ne moze u 5 setova na RG protiv Nadala i Djokovica.
Sto se tice zenskog dijela turnira:
<3
I don't get lucky. I make my own luck.
Ove godine samo sam par mečeva po 5 minuta pogledao od ženskih teniserki
Inače, veoma zanimljiv meč je bio između Mareja i Kolšrajbera. Izvukao se Marej... Mada Kolšrajber da je otišao dalje, pomeo bi šljaku svu Nadal sa njim...
Takođe, jako mi je drago što je ispao Izner, antipropaganda tenisa, sličan tip igrača kao i Raonić(moj doživljaj njihove igre)
Svakako bi Kolsajber imao mec sa Verdaskom prije Nadala.Posto ocekujem da Novak prodje dalje, super zanimljiv bi mogao da bude taj mec protiv Berdiha.
Sent from Paris
I don't get lucky. I make my own luck.
Ne mozes nikako da uporedjujes Raonica i Iznera.Jedina slicnost izmedju njih je visina.
Raonic je izuzetno unaprijedio igru pogotovi forhend.Jos malo bekhend da popravi i bice dobro to.Moze fino da igra sa osnovne linije..
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks