Nisam se mozda najbolje izjasnio,ne kazem drzanje u branik 2km 10-15-20km,vec do prve prilike za preticanje.
Danas npr vracam se iz Tivta i zurim jer moram opet na utovar i opet za Tivat i iznad budve posle tri trake sam bio iza corse (oko 1998g) 1.2 benz,neke 2 zene.Nisam mogao da je preteknem na tri trake jer je isla 90 a ja toliko tesko mogu uhvatit tu kamionom,medjutim kad je usla u krivinu i na izlaz iz nje isla je 40-50 i na kratko sam joj se nabio u branik ne bih li je pretekao cim pocne isprekidana i divna gospodja je pocela da grana da koci(iako ide 40-50) ni da sam je udario ne bi se tako ponasala,i regularno je preteknem na prvu isprekidanu i ona nastavi da mi blica sto mi je bilo presmijesno...
Nakon toga posle zamka astra g 1.7 dti me tako zivcirala da je to nenormalno,svo vrijeme vozi 10 ispod ogranicenja al kad pocnem da ga preticem odma manja,oblak dima i ja naravno ne mogu da ga preteknem...Oce li mi objasnit ko sto je ta muka?Razmisljaju li ti ljudi oce li ko nalecet iz kontra smjera i ubit ovoga sto pretice?
Mozda nije granala. Mozda je nesto mjerila rukama :O
Pa prije preticanja pozeljno je nabit se u branik![]()
niujedne mi gace lastike nema
Nije nego suprotno, baracinu moras unaprijed da zalijeces da preteknes![]()
Zna li neko za ova vozila albone sto se prodaju kome se salju ponude?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Dobra taktika haha
niujedne mi gace lastike nema
vidi tipa kezual izlazi javlja se na telefon NE CUJEM TE STANI SEKUND....
to ja radim kad mi pukne film, kad napravinu ga nagare da ne moze niko da ih pretekene, 2 minuta posle toga ne skidaju nogu sa kocnice kad naidju krivine , napravi se kolona po 2 km, sto radim, momentalno preticem, dvoje po dvoje, dodjem do toga auta na čelo kolone, vidim ako nije neko stariji ili žensko, nabijem mu se u branik, pa da vide, kako je kad ih neko drk*a.....
Wolves in sheep's clothing
Nece pa nece prevod da stave
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Vozila ga žena pomorca ;-)
http://www.liveleak.com/view?i=db4_1393931519
Sad nesto citam ove komentare zadnje par strana... Kunem ti se, od ovih ljudi sto komentarisu sigurno 60% ljudi nema svoj auto, nego ponekad uzmu od tate da uhvate jedan krug i onda odje prosipju znanje sa vikipedije.
Inace? E'o. Ti? Moze.
Da ne zurim vjerovatno ne bih ni preticao,al pitao bih tebe da pocnes u 05:00 na posa a kuci dodjes u 21:00 i tako zaredom.
Nego,ja ne vozim po ogranicenju,da vozim nikad ne bih nidje stizao,ali su mi problem ovi koji konstantno voze ispod ogranicenja i koji namjerno ubrzavaju kad ih pretices.Al dbr vjerovatno i za njih postoji neko opravdanje(retardirani za voznju)
Ono kad ti daju da vozis X6 sa 720ks, i jos na kraju sin predsjednika trazi drag race sa tobom :onthego:
Da je srece da i kod nas ima ovako nesto organizovano
edit: našao Renault temu
Last edited by radza-madza; 09-06-14 at 09:59.
To je pravi šank!
TAKUMI
Koje auto uzeti do 1000e?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks