Naglasio bih posebno za automobilizam
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
JaffaCakes - zato sto je crnogorski mentalitet = vw/bmw/merc...
Zato sto je alfa na losem glasu od '90, kad nije bilo djelova ni dobrih majstora(a i sad ih je malo),a golf za to vrijeme prelazio milione.
Zato sto je zastupnostvo katastrofa(sto je brzi_pas objasnio).
Jer se alfa smatra egzotikom.
Ako je ne odrzavaju od pocetka kako treba polovna je osjetljivija na nase gorivo/djelove/majstore/puteve nego druga auta koja se masovno voze po Cg., i zato sto nam je standard nikakav pa ne mozemo kupit novu i odrzavat je kako treba. Jer smo banana drzava za sve, pa i za automobilizam.
s alfa plam-a
Naglasio bih posebno za automobilizam
Slazem se, a nadovezao bih se sa ne tako dobrim podatkom da je Alfa na rubu propasti... Samo shto se nije raspala ta marka.. Lancia je vec pukla, prodavace se samo u Italiji i to samo model Ipsilon... Zasad spashavaju Alfu od propasti.. Ovo sve pricham jer oni ne stoje dobro ne samo u Crnoj Gori nego izgleda ni u svijet, shto je josh gore.. Lako cemo za Crnu Goru od 600000 ljudi... E sad, kako to objasniti?? Dakle do marke je, ne samo do Crne Gore i njenog zastupnika petskoga...
Ma kakvi...fiat probio trziste u ameriKi tako da nece propast samo ce vjerovatno malo da je ekskliziviraju:-)
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mislim da je problem u nasem narodu vise nego u alfi,i dan danas je bije glas kako se ta auta kvare i nema djelova,mada i te su price mnogo manje nego prije par godina
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Fiat grupacija je za Lanču napravila katastofalan potez. Naime, od kako su preuzeli Krejzler (Chrysler) Lanča je postala Krejzler za evropsko tržište tako što je izmjenjen znak, a tržište je to žestoko kaznilo jer kupci Lanče (kojih, doduše, nije bilo puno) nisu prihvatali te modele, a, opet, sa tim modelima nisu se privukli novi kupci. Šta se dešava sa Alfom? Pa, bio je sličan plan i za nju, tipa, nova Đulija (nasljednica 159) je trebala da bude izmjenjeni Dođ Dart (na sličnoj platformi počiva Đulijeta) čime bi se smanjili troškovi razvoja. No, to smanjenje troškova razvoja bi se obilo o glavu upravo kao što je to bilo sa Lančom. Moje mišljenje je da Fiat grupacija zapravo ne zna šta da radi sa Alfom, jer zbog svoje specifičnosti teško da će da premaši brojku od 200.000 prodatih primjeraka godišnje, a, opet, gašenje Alfe bi dovelo i do negativnog imiđa čitavoj grupaciji.
wulfy ... nije valjda da si digao ruke
evo zvanicno sta ce alfa da radi u narednih par godina....
http://dvijebregaste.me/alfa-romeo-p...velikom-stilu/
Jaffa, procitaj I ti, vidim zabrinuo si se za Alfu, mozda ti ovo digne raspolozenje![]()
Ne, nisam, no samo prenosim moj utisak o tome. Da su krenuli putem Lanče, jesu. Ipak, Lanča ih je na vreme opekla (nažalost, žrtvujući se) da su izmjenili strategiju za Alfu.
Još nešto, da se inžinjeri pitaju već bi počele da izlaze Alfe koje bi bile superiorne po svemu, ali i po cjeni. Tu nastupaju komercijalne službe čiji je zadatak rezanje troškova proizvodnje. Primjer, 166 se prestala proizvoditi 2007 godine, a nasljednik se trebao pojaviti do 2010 godine i to na platformi Maseratija. Međutim, projekat je prekinut jer je ovo drugo pomenuto odeljenje ocjenilo da će proizvodnja takvog modela biti preskupa, a, opet, neće se prodati u dovoljnoj količini primjeraka da bi opravdao svoju konkuretnu cjenu. Zapravo, dosta tih insajderskih podataka je procurelo iz - Folksvagena, kao priprema terena da od Fiata preuzmu Alfu.
Moram da napomenem jedno zapazanje vezano za cijene Alfi(novih):
2006/7 izlazi 159 koja je pandan C klasi, i Bmw 3., ako sam u pravu?
U tom periodu i C klasa (w204) stize kao novi model, koji mi je zapao za oko pa sam pratio cijene.
Alfa je bila oko 2000€ skuplja od C-a, sa dizel motorom, slicnim nivoom opreme i td.
Posle par godina ta polovna alfa se mogla uzeti za 8-9k dok je mercedes bio oko 13k.
To su cijene koje diktira zapadno evropsko trziste, ne crnogorsko, da se razumijemo.
Kako su mogli da dozvole da su skuplji (ne podcjenjujem il precjenjujem ikoga od proizvodjaca) u startu?
s alfa plam-a
A koliko je sa dizel motorom?
Razlika u cijeni koju sam naveo je bila u periodu kraj '06 pocetak '07 , cijena novih auta za trziste Srbije, Crne Gore...
Poenta je odnos cijena nov-polovan.
s alfa plam-a
Pa ne boj se
E sad........ 159 kao nova nije bila skuplja od C klase... moguce kod nas, cak sam I siguran, al tu se vracemo na pricu iz predhodnih postova oko zastupnika I prevaranata![]()
Brzi psu, ne znam gdje ti je tema o chipovanju pa da pitam odje, je li preporucljivo chipovat e92 320i (sa 170 na 185 konja) i jesi li u mogucnosti uraditi to u CG?
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ght=chiptuning
evo sam nashao temu, I tamo sam ti I odgovorio![]()
Zna li ko kakvi su ima automatici u zadnje vrijeme?
slabi..... puno bolja varijanta je manuelni... mislim nisu slabi nesto posebno ali.....
DSG nemaju, to je onaka za VW grupaciju...
Imaju obicni, imaju selespeed koji je varijanta neka kao SMG I imaju sad ove sa duplim kvacilom (system slican DSGu)
Fora je sto su uglavnom automatici (ako pricamo o polovnjacima) neka firmina kola koja su preshla gomilu kilometara... I to je taj "problem"
u 159 ja mislim samo 175Tbi ... nisam siguran, posto me ti menjaci uopste ne interesuju![]()
Kakva je ovo fora sa Rozajcima koji uvoze zanimljive alfe iz Svice? Kradeno?
\\OFL•GIC
plače mi se
![]()
sto ti se place???
Auto kupljen za dooosta para ovakav kakav je, a tu je da se sredi sve sto fali![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks