ahahahahahahahahhaaa
![]()
Ja sam im jedino dao za ME3 i to da im je dosta za citav zivot.
ahahahahahahahahhaaa
![]()
Wolfenstein zarazan mnogo u pm, odlični nivoi
stvarno top igra, malo me.zbog onih misija pod vodom i na mjesec podsjetila na potonji COD
al svakako zabavna igra i u zavisnosti od pristupa nivo se može preći uz mali broj neprijatelja na njemu
al ako oćeš dizigravaš Ramba - može i to
9 od 10 od mene![]()
Last edited by Swedish_House_Mafia; 30-05-14 at 10:30.
Ceka se Far Cry 4!!!!!!
Kad odgledate ovaj klip vidjecete da svi koji su dali Watch Dogs visoku ocjenu ili su podmiceni ili ih je strah da kazu istinu. Haos od igre. A poznato je da je Ubisoft kriticarima dao Nexus 7. Toliko o tome.
Najbolje je kad voz zakoci momentalno kad stanes ispred njega![]()
Last edited by VanjaTheMan; 30-05-14 at 14:32.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Smijem li pitat igra li ko online IL2? Ja sam nekad daaavnooo dane (i noci) provodio na kompu igrajuci je pa me samo interesuje je li jos uvijek 'ziva'.
Ja sam samo tu da vreme brze proleti...
Mene taj video gore podsjeca na one kompilacije glitch-eva iz GTAValja li sto za igrat, to je pitanje, jeli vrijedna da coek potrosi paruljina za upgrade masine? Ja sam, recimo, uzeo novu graficku prije dvije godine i kusur da bi moga Witcher 2 da igram na high podesavanja, merak mi je to bio iako sam je prethodno obrnuo i na 8600 gt bez kockanja. Nema sto...i ja i kompjuter mi za penSiju...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Last edited by Raulio; 31-05-14 at 00:00.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
a tek moj.. kad bi ga viđeli ja mislim da biste se sažalili i kupili mi novi![]()
Pa cekaj, na sto igras Volfenstajna? Ili se zezas na racun moje makine
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
hahahahaha a ja se cudim...
Gleda sam i ja pomalo...hodnik pucacina od 40 i kusur GB...dje ide ovaj svijet!?
id5 engine
Podgorica Podgoricanima!
brutalno
ali Bubi-jevi mustaći :lolblue:
kraj nije prikazao jel poginuo ovaj Blasković - sigurno će neki nastavak?
Last edited by Swedish_House_Mafia; 31-05-14 at 09:32.
Igra mi se ovaj Wolfenstein, no ko će ga skidat danima.
Čuo sam da i nije tako loš.
Odličan je Wolfenstein the new order.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
:lolblue:
Stvarno dobar, zabavan masu i pored mračne strane (doktorova mučenja i eksperimenti). Zbilja, kakav bi nam bio život da su stvarno pobijedili kao u igrici?
Da, odigrah samo jedan timeline onog ludnog Engleza spasih, ima li razlike sa drugim (ako bi njega spasio)? Crnjak me sad jedan period opet je obrnuti. Nadam se nastavku.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
^Nedje procitah da u zavisnosti od toga koga spasis dobijes neki novi skill.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ajde vala da skinem tih 40Gb Nacista![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks