Ja ne mogy da svatim ovaj narod,sta fora je da drugima sjebes farbu?da cijepas gume?Pa vidi se u kakvu drzavu zivimo...
Isto kao i sto nikad necu razumjet ljude sto im je merak da lome klupe i osvjetljenje..
No ajde..stoka
E to zaboravih,i autobuska stajalista,pa kad pada kisa nema sto da te zastiti kad svako staklo slome...Irvasi
u istu drzavu u kojoj se ljudi parkiraju i popreko 3 mjesta, ili na 2 parking mjesta za invalide, ili u kojoj irvasi gledaju da sa kramama se ukljuce sa sporednog puta bas ispred tebe na magistralu i da voze 30 kmh pa makar crk'o, ili da vozaci autobusa jednostavno obozavaju da preprece cijelu magistralu dok pricaju na mob. telefon i pokazuju ti srednji prst sto si se drznuo da mu sviras iz protesta .... i tako dalje i tako dalje....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Nekog si zajeba nesto dobro... il je naleceo neki ludak iz dobrote...
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
vidji.,...sve bi mi lakse palo da znam sto sam kriv...ovako mi se cini da me neko samo slucajno izabrao...
Ovo ti je samo opomena! Pa ćeš me ti sledeći put prozivat...
Kakva stoka. Ne mogu da vjerujem da ti je neko pocijepao gume. I onda me neko pita zasto mi se ne zivi odje.. A zato sto bih morao 24h da se bijem sa stokom po ulicama. Skoro sam morao da pojurim taksistu jednog, sreca njegova pa sam ga uhvatio nakon 5 minuta, da sam koji minut vise krenuo za njim mislim da bi mogao da odjavi smjenu lagano.
But if you never try, you'll never know..
Za mene ne postoji opravdanje da se nekome osteti auto na bilo koji nacin,nije ti auto krivo vec irvas koji ga vozi.Nego osobe koje obicno ostete tudja auta nemaju muda da se obracunaju sa osobom koja im je ucinila nesto nazao(u to spada sva ova gore prica o nesojskom parkiranju itd itd).
Da me ko ne svati pogresno,i ja mrzim kad se ljudi tako ponasaju,ali lomit auto ili cijepat gume na auto...Jedino trajno resenje je obracunavanje sa vlasnikom vozila,jer se auto nije samo tu dovezlo i parkiralo....
Tebi covjek ostavi kontakt telefon da se javis, a nesto ne cuh da si imao mudah da ga pozoves. Tako da saraj ta kola sprejom ili ekserima i vidimo se uskoro![]()
Kakav dalabu,procitaj kako je isao razgovor.Pozdrav
Malo puta su mene zagradili pa nisam busio gume, to samo olos moze da uradi. A bas bi volio da zateknem nekog pa da ga posaljem na intezivnu.
niujedne mi gace lastike nema
Ali sve i da izbusi gume,sta je postigao?Posebno ako ga je neko zagradio.Imate fino pauka pa fino vlasnik popije 125e kazne i eto mu dovoljne stete
Znači čekati čovjeka pored kola kad se nakani da dođe ? Meni je poseban merak da zovem pauka pa nek stoka plati
U većini slučajeva zagrađivanja pauk ne može ništa jer ne može prići parkingu. E u takvim slučajevima je bušenje guma, polivanje mastilom i kidanje retrovizora majka, čovjek će znati vrlo dobro ko mu je to uradio i zašto.
Ovamo neki ljudi imaju običaj da ostave broj telefona tako da ako me zagradi što se izuzetno često dešava pošto sam kod Autokomande gdje je muka sa parkiranjem zovem i sačekam neki minut ali kad džukelski ne ostavi broj ili ne upali sva četiri da znam da brzo dolazi s***** mu kola sa osobitim zadovoljstvom.
Ovdje gdje je zaista muka sa parkiranjem imam razumjevanja kad ostavi broj ili upali sva četiri, ali u Podgorici gdje na 200m ima slobodan parking NEMAM
Last edited by Rakun; 29-05-14 at 16:23.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Dzon brat mooooooooj!
Btw, pauk zakon (taj broj valja imati u tel).....pa nek fenseri bukacki plate pauka!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks