http://espn.go.com/espn/feature/stor...autiful-player
Odličan članak o životu i mladosti Luisa Suareza koji uključuje putovanje za Urugvaj i par različitih priča o njegovom životu tamo i životu tamo uopšte.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Moraću se otvarati za ova dva dresa nekako, previše su dobri uh :mrgreen: Ionako imam samo jedan dres Rome.
FS Italije ukida dvojno vlasništvo nad fudbalerima
http://www.vijesti.me/sport/fs-itali...-clanak-213417
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
28 maggio 2003, la grande notte di Manchester: il Milan batte la Juventus ed č Campione d’Europa per la sesta volta
MILAN-JUVENTUS 0-0 (3-2 d.c.r.)
MILAN: Dida, Costacurta (65' Roque Junior), Nesta, P. Maldini, Kaladze, Gattuso, Pirlo (71' Serginho), Seedorf, Rui Costa (86' Ambrosini), Shevchenko, Inzaghi (80' Serginho) - All.: Ancelotti
JUVENTUS: Buffon, Thuram, Tudor (42' Birindelli), Ferrara, Montero, Zambrotta, Davids (65' Zalayeta), Tacchinardi, Camoranesi (46' Conte), Del Piero, Trezeguet - All.: Lippi
Arbitro: Merk
Sequenza rigori: Trezeguet-parato, Serginho-gol, Birindelli-gol, Seedorf-parato, Zalayeta-parato, Kaladze-parato, Montero-parato, Nesta-gol, Del Piero-gol, Shevchenko-gol
Kaladze...
Tu es mon héro!
Kakvi timovi.Fali jedan igrac odje taman taj koji je mogao sam da rijesi finale. Al' utakmica je bila prilicno losa, osim one precke Kontea nije bilo sansi.
I don't get lucky. I make my own luck.
tipično Italijansko finale. mada se sjećam i nepriznatog gola Ševčenka koji sam proslavio 10 minuta![]()
Koliko si onda posle slavio osvajanje LS?
Ali Pirlo, Rui Kosta i Seedrofpa moze li bolje.
heh. podsjetiste me kad sam prvi put zaspao za vrijeme fudbalske utakmice. jos finale ls![]()
Odavno bolji članak nijesam pročitao... Svaku riječ iz texta možemo jasno prepoznati gledajući ga 90min na terenu... Magarence...![]()
#fakenews
Analiticari sportskih podataka iz OPTA izabrali idealan tim za SP
Nista Bejl, nista Modric.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Koliko znam Bale ne igra na SP.![]()
Ništa Iniesta...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ramosu očigledno nisu dovoljna dva gola Bajernu i ono čudo u finalu da se nađe u timu.
Bejns nije bio ni u najboljem sastavu engleske lige, ali ok, imaće prednost u odnosu na onog momčića na SP.
Bejns bre!
Chiellini.. od toliko stopera..
Za napadacki trio se nema sto zamjerit, a Yaya Toure je mora upanut, a bogomi i Modric umjesto Vidala..
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks