Prima car
![]()
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Ne znam koliko kosta far za bmw,ali znam da je momak za lupa,platio far 400 eura.
Prima car
![]()
Valja li ova Giulietta shto narode?? Bash ova shto je na slici
Ovo je Qiulietta QV (1750ccm turbo benzinac), osim ako nije djetelina sa strane naknadno nalijepljena
Mislim da je u Prima Car prodaju za 20 000e, a znajući njih vjerovatno su jedno 5000 dobri na nju - u prevodu da imam 20K eura i da hoću da kupim ovo auto, sigurno ga ne bih kupio kod njih.
ps. Nije za ljude koji misle da nema auta preko Njemaca![]()
Last edited by Incognito; 07-05-14 at 11:46.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Da,u pitanju je 1750TBI,sa 235ks.Presla je 40.000km,godina proizvodnje je 2011 i cijena je 20000.
Znači, tek razrađenaImaju li onda oni išta zarade tu?
Ponavljam, ko ima 20 000 i hoće ovo auto, neka ga traži dalje od cetinjskih placeva...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
glasao za brera..
Ljudu Alfa 156,valja li sto? U pitanju je 1.8 motor sa 106kw.
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
najbolji motor u alfu , mnogo izdrzljiviji i bolji i od 1.6ts i 2.0ts a ima snage dosta vise od 1.6 a vrlo malo manje nego 2.0![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a koliko trosi?![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
E ovako, ova Alfa je prodavana prije jedno par mjeseci prvo za 22000, pa evo sad chujem od vas ovooodjen da je nude za 20000, a meni su rekli da ce mi je dat za 18500 Eura (s tim shto bi se "sredilo" da je daju i za 18000). BOG zna kolko su dobri na nju ! Znachi to sami Bog zna. Dobro Incognito reche bogome, barem 5000 su na nju dobri. A ja bih rekao i 7000 (da su uspjeli nekome da je uvale za 22000 Eura..) - ne vjerujem da ih je u Italiju ispala vishe od 15000 Eura... Pretpostavljam da bi je dali i ispod 18000, s obzirom na to da se to auto, shto bi Cetinjani rekli, "suncha" tamo kod njih na plac vec duze vrijeme.. Ono shto je mene odbilo od toga auta je sledeca stvar: KOME da to posle prodam u Crnoj Gori? Zna li iko zivi odgovor na ovo pitanje? Ovo sam konstatovao iz razloga shto nema bez par Giulietta po Podgorici (za ostatak Crne Gore ne znam), i to ovih "obichnih" a kamoli Quadrifoglio sa 200 i kusur konja. Dakle pitanje glasi: Da li je moguce da je nashe trzishte u potpunosti nezainteresovano za Alfe Giuliette? Ako sam u pravu sa svojim zapazanjem da je trzishte u potpunosti nezainteresovano, onda kome prodat ovo nakon 3-4 godine voznje ovakve macchine? A i cijena im drastichno pada...
Najjace mi je kad ljudi kupuju auto i kazu, "kome cu ja to prodati sjutra?"
Baci kupovinu onda.
Nisam fan prednje vuce, vozim je zato sto moram, tako da imam te neke pare (20000e) ne bih gledao alfu.
Ali da mi to nije na pameti, uzeo bih je bas zbog toga sto ih nema meleon nego 5. Uzeo bih je zbog tih 200 i kusur konja i vodu joj vadio godinu-dvije dok me ne prodje.
Uzeo bih je zbog toga sto je prelijepa, nakrcana opremom i tako to...
Definitivno ne bih gledao kako cu da je prodam a jos je ni registrovao.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja imam 145-icu i kad sam je kupovao prije 10ak godina za 2500e nisam razmisljao koliko cu je moc prodat.. Sad ne vrijedi mnogo, ali sve i da joj cijena nije pala nimalo ne bih je prodao nikad. Planiram bas Djulijetu da kupim cim budem mogao ali cu ovu i dalje drzati u voznom stanju.
nema ljepseg auta od ove djulijete , ovo je perverzija , a to sto je nas narod vidimo se pa mu je milije vozit golf 6 to je druga prica
ja da imam ove pare i da dajem tolike pare za kola nebih se razmisljao, a pravi meraklija kad se bude prodavala ce naic, mozda ne odma ali naici ce
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Svaka giulietta koja se prodavala u zadnje vrijeme, odma se prodala.... e sad, 20+K je malo mnogo... al opet kad znam da su se "obicne" JTD 1.6 I 2.0 polovne prodavale za 13-15-16....
Sto rece dub_c,ako pri kupovini auta razmisljas kome ces je prodat,onda stvar ne valja.Nikad nisam gledao kako cu prodat auto i kome,jer ne uzimam auto da bih ga prodao posle godinu dvije,vec da bih ga vozio duzi period i da uzivam u autu.Al razmisljanje o tome kako ces prodat auto nakon par godina a ni kupio ga nisi za mene to nije normalno razmisljanje
ja da imam 20k ne bi ispod golfa nista gleda, kakva alfa pi ! pi vi na nos svima sto vozite alfu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ako kome treba djelova za 145/146 1.6ts https://forum.cdm.me/showthread.php?...-146-155-1-6ts
Pretpostavljam da je salterica ista za nju i za boxericu?
Ako jeste za koliko bi mi je prodao?
Polakote narode.. Znam i ja da nije dobro razmishljat "kome da je prodam posle".. Ali ja ovdje pricham o jednom malo posebnom autu kojeg zasad nema josh u CG.. Ja sam vozio Clia Sport pa sam znao da to auto sjutra kad krenem da ga prodajem ima neku prodju, no se pitam da li Alfa Quadrifoglio ima prodju?? Neko reche gore da se ovdje voze samo Golfovi itd... Nije bogome no se voze i Renoi i Pezoi i Mercedesi i BMW-i i josh razih marki.. A Alfe? Starije Alfe se voze, ali nove... Zashto nema novih Alfi Giulietta na ulicama no sve Gnojfovi i Megani i prdnjave... Meni je lichno ova Alfa prelijepa, ali kad chovjek daje 20k za auto ipak mora razmislit barem malo shto ce chinjet za recimo 3 godine i oce li bit dovoljno interesovanja za to auto.. ponavljam, ova Giulietta se "suncha" kod Jabuchana vec praktichno pola godine.. Kako ste odma skochili sa komentarima da vi ne razmishljate kako cete auto sjutra prodat.. Pravo da vam kazem ne razmishljam ni ja, ni sekunde jedne, ali kad su u pitanju "normalna" kola kojih ima na ulicama kolko godocete.. Ja vas, pametnjakovici, sad ovdje pitam: Zashto nema bez 2-3 Giuliette u grad uopshte?? A da ne prichamo o Quadrifoglio verziji...
Zato sto nasim seljacima nema nista preko vw...
u cg svi znaju da alfa ne valja nista i da se kvari a da 90% tih ljudi nije ni sjelo u nju![]()
Zato sto za razliku od drugih ovlashcenih itd, Alfa ima nekakvi jad od salona, kojeg uopste I ne interesuje prodaja alfi (zastupnik Iveca I to zna dje I kome prodaje)...
kad si zadnji put video reklamu ili bilbord sa Alfom, Lanciom itd??? Da ne pricam da kad ode neko sa parama da kupi novu Giuliettu (a znam odlicno ovo) da mu nude svasta nesto osim toga sto je htio da kupi.... a cijene.... pa covjek je kupio u SRB novu I uvezao je odje I ostao dobar par hiljada
e sad, sto se tice polovnih, znam da se svaka odma prodala I to za fine pare, a trenutno znam momka koji trazi da uzme QV... al nema bez ova od 20+ hiljada...sto je previshe (ako su a jesu oko 15 napolje)...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks